0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείς να πατήσεις e mail νηπιαγωγειων Λέσβου.Εγώ έτσι τα βρήκα γατι στην Πρωτοβ
αυτές τις μέρες ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζουν οι πάντες το θέμα μας!!! (ακόμα και οι πέτρες ). Δεν υπάρχει πια καμία μέρα για χάσιμο!!!προτείνω να αρχίσουμε και να ενημερώνουμε τους γονείς..Τους θέλουμε συνοδοιπόρους και όχι αμέτοχους και αδιαφορους. Τώρα θα μου πείτε πως αδιάφορες είναι οι μόνιμες (οι περισσότερες τουλάχιστον). Θεωρώ όμως, πως καλό είναι να αρχίσουμε να μιλάμε ταυτόχρονα και με γονείς!!!
Δημήτρης ΜπράτηςΤο τεχνικό δελτίο πρόσληψης αναπληρωτών νηπιαγωγών ,μέσω του υπουργείου παιδείας,για τα ολοήμερα νηπιαγωγεία ετοιμάζεται.Ταυτόχρονα ετοιμάζεται και η μεταφορά των πιστώσεων από τον ΟΑΕΔ στο Παιδείας.Θέλει μια δυο μέρεσ μου είπαν.
Κορίτσια 5 η ωρα εχει συνάντηση το συντονιστικο νηπιαγωγων με το δσ της δοε.θα παμε?
Χαιρετίσματα στην εξουσία!!! Μάλλον είδα ότι δεν θα περάσει και κάναν κωλοτούμπες!!! Πάντως αν δεν υπάρξει επίσημη θέση από το Υπουργείο εγώ δεν πιστεύω τίποτα.
Οι ομάδες πετάνε! Μπράβο σε όλες!Με το θέμα της ΕΡΤ περιμένω νέα.. αφού μας δίνουν βήμα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε!! Μην ντρέπεστε, ας πάνε 2 κ 3 μαζί..Πάντως δεν ξέρω αλλά από χθες το βράδυ επικρατεί μια περίεργη ησυχία, που δεν μου αρέσει καθολου ομολογω...
Όταν το υπέγραφαν δεν γνώριζαν ότι είναι αντισυνταγματικό; Φυσικά. Αλλά μας θεωρούσαν "αρνιά". Είδαν τα ¨δόντια μας" !!!!!!Συνεχίζουμε γερά. Αυτό που αρχίσαμε ενωμένες να διατηρηθεί σε ότι προσπαθήσουν να κάνουν.
Όπως και να έχει εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας ανοιχτά. Η ΔΟΕ μας πούλησε μια φορά κ θα το ξανακάνει. Ο ίδιος ο Καψαλάκης μου είπε ότι μεγαλοσυνδικαλιστής τον πήρε τηλέφωνο για να τον μαλώσει που μας ξεσηκώνει. Αφού είδαμε ότι η συνεργασία μας έφερε καρπούς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε. Τους βαρέθηκα και τους σιχάθηκα....Επίσης μια κοπέλα-συνάδελφος έχει γνωστό στον ΟΑΕΔ ο οποίος ειναι κ στο σωματείο τους της είπε οτι γνωρίζουν για το πρόγραμμα και συμφωνούν απόλυτα μαζί μας αφού δεν πρέπει να υπάρχουν κλάδοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στα προγράμματα του ΟΑΕΔ και με αυτούς τους μισθούς. Του έστειλε την επιστολή μας κ μέσα σε λίγες ώρες ήταν στο blog τους και θέλουν να έρθουν σε επαφή με το συντονιστικό. Το απόγευμα που θα πάω στη ΔΟΕ θα τους ενημερώσω.http://oaednews.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6581.html#.Ul0eNFC9CZi