*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 427767 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andriana3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #1638 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 02:06:11 pm »
Μπράβο σε όσες μπήκαν δυναμικά μπροστά. Πρέπει όμως να αφυπνιστούν και οι άλλοι  κλάδοι, για φέτος είμαστε εμείς η πρωτη απόπειρα να αλλοτριωθεί η εκπαίδευση. του χρόνου θα είναι πιο οργανωμένοι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:42:36 »

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #1639 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 02:06:34 pm »
Μπορείς να πατήσεις e mail νηπιαγωγειων Λέσβου.Εγώ έτσι τα βρήκα γατι στην Πρωτοβ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 15, 2013, 02:16:41 pm από BLONDIE »
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος xrysakids

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1640 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 02:29:06 pm »
Δημήτρης Μπράτης
Το τεχνικό δελτίο πρόσληψης αναπληρωτών νηπιαγωγών ,μέσω του υπουργείου παιδείας,για τα ολοήμερα νηπιαγωγεία ετοιμάζεται.Ταυτόχρονα ετοιμάζεται και η μεταφορά των πιστώσεων από τον ΟΑΕΔ στο Παιδείας.Θέλει μια δυο μέρεσ μου είπαν.

Αποσυνδεδεμένος fe

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1641 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 02:34:20 pm »
αυτές τις μέρες ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζουν οι πάντες το θέμα μας!!! (ακόμα και οι πέτρες    ;D ;D ;D ). Δεν υπάρχει πια καμία μέρα για   χάσιμο!!!
προτείνω να αρχίσουμε και να ενημερώνουμε τους γονείς..Τους θέλουμε συνοδοιπόρους και  όχι αμέτοχους και αδιαφορους. Τώρα θα μου πείτε πως αδιάφορες είναι οι μόνιμες (οι περισσότερες τουλάχιστον). Θεωρώ όμως, πως καλό είναι να αρχίσουμε να μιλάμε ταυτόχρονα και με γονείς!!!

ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΣΩΣΤΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:42:36 »

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #1642 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 02:48:04 pm »
το απογευμα θα ενημερωθουμε απο το δικηγορο σαν πρωτη φαση , οπως εχει ξεκινησει το δικο μας πλανο, δεν θα ξεκινησει καποια διαδικασια νομικη αλλα για να ενημερωθουμε πληρως, κ αμεσως μετα συνεχιζουμε με τη παρουσια μας στο συντονιστικο στης 5..οσες ειναι αθηνα καλο να ερθουν στη συναντηση στο συντονιστικο ωστε ολοι μας μετα  να  μεταφερουμε  σε σας που ειστε μακρυα τις κινησεις που γινανε και την πορεια του θεματος καθως κ τις πληροφοριες απο το δικηγορο. και να πετυχουμε το επιθυμητο , να θυμομαστε οτι του χρονου θα επαναληφθη κ θα πρεπει να ειμστε σε ετοιμοτητα απο τον ιουνιο..οχι τον οκτωβρη που ξεσηκωθηκαμε..οσα περισσοτερα στοματα τοσο μεγαλυτερη η φωνη μας...  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος chrisi83

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1643 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 02:49:38 pm »
Δημήτρης Μπράτης
Το τεχνικό δελτίο πρόσληψης αναπληρωτών νηπιαγωγών ,μέσω του υπουργείου παιδείας,για τα ολοήμερα νηπιαγωγεία ετοιμάζεται.Ταυτόχρονα ετοιμάζεται και η μεταφορά των πιστώσεων από τον ΟΑΕΔ στο Παιδείας.Θέλει μια δυο μέρεσ μου είπαν.

και αν μεταφέρουν τις πιστώσεις αυτό δεν σημαίνει μείωση των θέσεων?ήταν 600 οι θέσεις των 427-490 ευρώ...τώρα πως θα γίνει αφού ο μισθός μας πρέπει να είναι παραπάνω? Εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν μέχρι να γίνει μια αξιοπρεπής φάση αναπληρωτών. Συγχαρητήρια κορίτσια...Συνεχίζουμε δυναμικά  ;D

Αποσυνδεδεμένος Dontforgettosmile

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1644 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 02:50:32 pm »
Δημήτρης Μπράτης
  :) :) :) Με γρήγορες κινήσεις παρακαλώ! Το πως βρίσκονται από τη μια στιγμή στην άλλη οι πιστώσεις και πως αλλάζουν οι νόμοι...όταν υπάρχει θέληση..

Αποσυνδεδεμένος chrisi83

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1645 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 02:53:26 pm »
την απάντηση την πήρα μόλις:
Μπράτης:Λιγότερες θα είναι,αφού ο μισθός είναι διαφορετικός.

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1646 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 02:56:53 pm »
Κορίτσια 5 η ωρα εχει συνάντηση το συντονιστικο νηπιαγωγων με το δσ της δοε.θα παμε?

Εμείς θα πάμε! ελάτε να γνωριστούμε και από κοντά!
4 θα πάμε σε γνωστό δικηγόρο μιας κοπέλα για να έχουμε πληροφόρηση και από κει.

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1647 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 02:57:44 pm »
Χαιρετίσματα στην εξουσία!!! Μάλλον είδα ότι δεν θα περάσει και κάναν κωλοτούμπες!!! Πάντως αν δεν υπάρξει επίσημη θέση από το Υπουργείο εγώ δεν πιστεύω τίποτα.

Συμφωνώ να δούμε και την επίσημη θέση της ΔΟΕ

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1648 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 02:58:37 pm »
Οι ομάδες πετάνε! Μπράβο σε όλες!
Με το θέμα της ΕΡΤ περιμένω νέα.. αφού μας δίνουν βήμα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε!! Μην ντρέπεστε, ας πάνε 2 κ 3 μαζί..

Πάντως δεν ξέρω αλλά από χθες το βράδυ επικρατεί μια περίεργη ησυχία, που δεν μου αρέσει καθολου ομολογω...

Έχω αυτοπροταθεί να βοηθήσω όποιες κοπέλες πάνε τελικά μιας κι εγώ θα βρίσκομαι εκτός Αθηνων

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1649 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 03:04:18 pm »
Όταν το υπέγραφαν δεν γνώριζαν ότι είναι αντισυνταγματικό; Φυσικά. Αλλά μας θεωρούσαν "αρνιά". Είδαν τα ¨δόντια μας" !!!!!!
Συνεχίζουμε γερά. Αυτό που αρχίσαμε ενωμένες να διατηρηθεί σε ότι προσπαθήσουν να κάνουν.

Πάντα ήασταν ο πιο βραδυκίνητος κλάδος αλλά βλέπουμε όλοι πόσο γρήγορα μπορούμε να αντιδράσουμε! Πρέπει να συνεχίσουμε σε όλους τους τομείς!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1650 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 03:05:07 pm »
Όπως και να έχει εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας ανοιχτά. Η ΔΟΕ μας πούλησε μια φορά κ θα το ξανακάνει. Ο ίδιος ο Καψαλάκης μου είπε ότι μεγαλοσυνδικαλιστής τον πήρε τηλέφωνο για να τον μαλώσει που μας ξεσηκώνει.  Αφού είδαμε ότι η συνεργασία μας έφερε καρπούς  θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε. Τους βαρέθηκα και τους σιχάθηκα....
Επίσης μια κοπέλα-συνάδελφος έχει γνωστό στον ΟΑΕΔ ο οποίος ειναι κ στο σωματείο τους της είπε οτι γνωρίζουν για το πρόγραμμα και συμφωνούν απόλυτα μαζί μας αφού δεν πρέπει να υπάρχουν κλάδοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στα προγράμματα του ΟΑΕΔ και με αυτούς τους μισθούς. Του έστειλε την επιστολή μας κ μέσα σε λίγες ώρες ήταν στο blog τους και θέλουν να έρθουν σε επαφή με το συντονιστικό. Το απόγευμα που θα πάω στη ΔΟΕ θα τους ενημερώσω.

http://oaednews.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6581.html#.Ul0eNFC9CZi

Ελάτε όσο το δυνατόν περισσότεροι στη συνάντηση σημερα!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1651 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 03:05:58 pm »
Δημήτρης Μπράτης

Μολις δούμε τι πραγματικά συμβαίνει πρέπει να διεκδικήσουμε πλήρωση όλων των κενών θέσεων!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)