*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 425716 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #1764 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 05:22:20 pm »
Ξερω κι εγω ικανους για ολα τους εχω

γι αυτό παλεύουμε τόσες μέρες! Για να μην παρακάμψουν τους πίνακες!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:50:40 »

Αποσυνδεδεμένος ΡΙΚΑ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1765 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 05:28:39 pm »
Αρα να αρχισουμε να ρωταμε για περιοχες?
Ποιες εχουνε απιο τις πρωτες επιλογες Ευβοια? Θα βγαλει κενα λετε?

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1766 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 05:32:01 pm »
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΑΤΗΣ
Νεότερα από το υπουργείο..
Αύριο θα γίνουν προσλήψεις Νηπιαγωγών μέσω ΕΣΠΑ ,περίπου 400 ,για τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία και 100 περίπου δασκάλων μέσω ΕΣΠΑ.
Για τις υπόλοιπες ειδικότητες της ΠΕ,προσλήψεις θα γίνουν,μέσω ΕΣΠΑ,μετά την εξέταση των αιτήσεων απόσπασης που θα γίνει την επόμενη Τρίτη.
Τα κενά για ΖΕΠ σε δασκάλους είναι περίπου 450,όπως ενημερώθηκα από τη Δνση Σπουδών.

Αποσυνδεδεμένος achilleas23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:50:40 »

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1768 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 05:57:20 pm »
Να μαι κι εγώ!!!!Έχω πολύ πολύ καιρό να γράψω εδώ..Μου έλειψαν πολύ οι συζητήσεις μας!!Απλά είχα απογοητευτεί βλέποντας πως φάσεις έρχονταν και συνάδελφοι "έφευγαν" από το forum...Φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε τι εννοώ..Είμαι μία από αυτούς που τα "έχωναν" στον Μπράτη. Μάλιστα κάποια σχόλιά μου, ποφανώς επειδή είχαν μεγάλη ανταπόκριση, τα κατέβασε..Παρόλα αυτά συνέχισα!!!!!! ;D ;DΜας πέταξε τώρα τις 400 προσλήψεις και όλοι τρέξαμε να κάνουμε like;;;Του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα..Πρέπει να πιέσουμε για κάλυψη ΟΛΩΝ των κενών!!!!Θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω στην ομάδα που δημιουργήσατε!Ενημερώστε με σχετικά σας παρακαλώ!!Επιπλέον, μπορεί κάποιος να μου στείλει το link με τον πίνακα αναπληρωτών μετά τη γ φάση;;Άλλαξε το forum και δεν τον βρίσκω..

Αποσυνδεδεμένος miloupaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1769 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 06:08:37 pm »
Από μέρα σε μέρα οι προσλήψεις μπας και κερδίσουν κανα ΕΥΡΩ! Λες και είναι δικά τους! Λες και τα παίρνουμε απο το μισθό τους! Είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι! Με κούρασαν! Αυριο λοιπόν με το καλό να προσληφθούν όλες αλλά δεν επαναπαυόμαστε! Συνεχίζουμε όλες όπως πριν,έτσι?? Τι γίνεται με την ΠΕΑΝ τελικά??

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1770 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 06:10:41 pm »
Να μαι κι εγώ!!!!Έχω πολύ πολύ καιρό να γράψω εδώ..Μου έλειψαν πολύ οι συζητήσεις μας!!Απλά είχα απογοητευτεί βλέποντας πως φάσεις έρχονταν και συνάδελφοι "έφευγαν" από το forum...Φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε τι εννοώ..Είμαι μία από αυτούς που τα "έχωναν" στον Μπράτη. Μάλιστα κάποια σχόλιά μου, ποφανώς επειδή είχαν μεγάλη ανταπόκριση, τα κατέβασε..Παρόλα αυτά συνέχισα!!!!!! ;D ;DΜας πέταξε τώρα τις 400 προσλήψεις και όλοι τρέξαμε να κάνουμε like;;;Του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα..Πρέπει να πιέσουμε για κάλυψη ΟΛΩΝ των κενών!!!!Θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω στην ομάδα που δημιουργήσατε!Ενημερώστε με σχετικά σας παρακαλώ!!Επιπλέον, μπορεί κάποιος να μου στείλει το link με τον πίνακα αναπληρωτών μετά τη γ φάση;;Άλλαξε το forum και δεν τον βρίσκω..

Θα στείλεις στην evdokia αυτή έχει τη λίστα μας! Κάλωσήρθες μην φύγεις πάλι σε χρειαζόμαστε!

Αποσυνδεδεμένος NHP2

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1771 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 06:11:13 pm »
Πιστευω οτι καλο θα ηταν να μην σταματησουμε την οργανωση μας κοριτσια γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται . Ας ειμαστε οργανωμενες για παν ενδεχωμενο . ..... Ουτως η αλλως το προβλημα μας δεν ειναι μονο οι προσληψεις μεσω ΟΑΕΔ αλλακια πολλα αλλα ππυ αφορπυν ολη την εκπαιδευση. Αληθεια γνωριζει κανεις τα κενα στη γ αθηνας ;;;
Παντα θα ελπιζω για κατι καλυτερο......!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1772 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 06:13:17 pm »
Από μέρα σε μέρα οι προσλήψεις μπας και κερδίσουν κανα ΕΥΡΩ! Λες και είναι δικά τους! Λες και τα παίρνουμε απο το μισθό τους! Είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι! Με κούρασαν! Αυριο λοιπόν με το καλό να προσληφθούν όλες αλλά δεν επαναπαυόμαστε! Συνεχίζουμε όλες όπως πριν,έτσι?? Τι γίνεται με την ΠΕΑΝ τελικά??

Έχουμε ήδη αρχίσει διαδικασίες όμως δεν βρίσκουμε online το καταστατικό και θα μας πάρει λίγο χρόνο να βρεθούμε με το παλιό ΔΣ. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να το βρεις εσύ ή κάποια άλλη online μηπως μειώσουμε το χρόνο ψαξίματος;

Αποσυνδεδεμένος miloupaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1773 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 06:15:45 pm »
Θα προσπαθήσω! Δεν ξέρω ακριβώς πως αλλά ξεκινάω το ψάξιμο!

Αποσυνδεδεμένος star2

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1774 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 06:17:24 pm »
Σημερα στο Ηράκλειο Κρητης ειχαμε συνελευση,ολοι ισχυριζοντουσαν οτι το θεμα του ΟΑΕΔ μπορει τωρα να μην περασε αλλα στο μελλον θα το ξαναπροσπαθησουν.

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1775 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 06:20:03 pm »
Θα στείλεις στην evdokia αυτή έχει τη λίστα μας! Κάλωσήρθες μην φύγεις πάλι σε χρειαζόμαστε!

Ήρθα για να μείνω!! :) Σε ευχαριστώ πολύ!Θα επικοινωνήσω με την evdokia..Ελπίζω να καταφέρω να τη βρω...Μπορεί κάποιος να μου στείλει το link με τον πίνακα των εναπομεινάντων αναπληρωτών;Καλή επιτυχία σε όλους μας, γιατί χρειαζόμαστε τη δουλειά...Μέχρι πού λέτε να φτάσει ο πίνακας;;Πέρυσι είχε φτάσει οντά στο 2.000!!

Αποσυνδεδεμένος *infinity*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1776 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 06:29:53 pm »

Ήρθα για να μείνω!! :) Σε ευχαριστώ πολύ!Θα επικοινωνήσω με την evdokia..Ελπίζω να καταφέρω να τη βρω...Μπορεί κάποιος να μου στείλει το link με τον πίνακα των εναπομεινάντων αναπληρωτών;Καλή επιτυχία σε όλους μας, γιατί χρειαζόμαστε τη δουλειά...Μέχρι πού λέτε να φτάσει ο πίνακας;;Πέρυσι είχε φτάσει οντά στο 2.000!!
[/quote

ο πίνακας που ψάχνεις:
http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item974

Αν τρέξει ο πίνακας λογικά δεν μπορεί να φτάσει το 2.000 αλλά με αποκλίσεις μέχρι το 1000. Καιρός να καλυφθεί και η

Αποσυνδεδεμένος ΡΙΚΑ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1777 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 06:38:13 pm »
Ξερει κανεις για τα κενα νηπιαγωγων που θα καλυφθουν με αυτες τις 400 προσληψεις? Σε ποιες περιοχες υπαρχει προτεραιοτητα?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)