0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξερω κι εγω ικανους για ολα τους εχω
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΑΤΗΣΝεότερα από το υπουργείο..Αύριο θα γίνουν προσλήψεις Νηπιαγωγών μέσω ΕΣΠΑ ,περίπου 400 ,για τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία και 100 περίπου δασκάλων μέσω ΕΣΠΑ.Για τις υπόλοιπες ειδικότητες της ΠΕ,προσλήψεις θα γίνουν,μέσω ΕΣΠΑ,μετά την εξέταση των αιτήσεων απόσπασης που θα γίνει την επόμενη Τρίτη.Τα κενά για ΖΕΠ σε δασκάλους είναι περίπου 450,όπως ενημερώθηκα από τη Δνση Σπουδών.
Να μαι κι εγώ!!!!Έχω πολύ πολύ καιρό να γράψω εδώ..Μου έλειψαν πολύ οι συζητήσεις μας!!Απλά είχα απογοητευτεί βλέποντας πως φάσεις έρχονταν και συνάδελφοι "έφευγαν" από το forum...Φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε τι εννοώ..Είμαι μία από αυτούς που τα "έχωναν" στον Μπράτη. Μάλιστα κάποια σχόλιά μου, ποφανώς επειδή είχαν μεγάλη ανταπόκριση, τα κατέβασε..Παρόλα αυτά συνέχισα!!!!!! ;DΜας πέταξε τώρα τις 400 προσλήψεις και όλοι τρέξαμε να κάνουμε like;;;Του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα..Πρέπει να πιέσουμε για κάλυψη ΟΛΩΝ των κενών!!!!Θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω στην ομάδα που δημιουργήσατε!Ενημερώστε με σχετικά σας παρακαλώ!!Επιπλέον, μπορεί κάποιος να μου στείλει το link με τον πίνακα αναπληρωτών μετά τη γ φάση;;Άλλαξε το forum και δεν τον βρίσκω..
Από μέρα σε μέρα οι προσλήψεις μπας και κερδίσουν κανα ΕΥΡΩ! Λες και είναι δικά τους! Λες και τα παίρνουμε απο το μισθό τους! Είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι! Με κούρασαν! Αυριο λοιπόν με το καλό να προσληφθούν όλες αλλά δεν επαναπαυόμαστε! Συνεχίζουμε όλες όπως πριν,έτσι?? Τι γίνεται με την ΠΕΑΝ τελικά??
Θα στείλεις στην evdokia αυτή έχει τη λίστα μας! Κάλωσήρθες μην φύγεις πάλι σε χρειαζόμαστε!
Ήρθα για να μείνω!! Σε ευχαριστώ πολύ!Θα επικοινωνήσω με την evdokia..Ελπίζω να καταφέρω να τη βρω...Μπορεί κάποιος να μου στείλει το link με τον πίνακα των εναπομεινάντων αναπληρωτών;Καλή επιτυχία σε όλους μας, γιατί χρειαζόμαστε τη δουλειά...Μέχρι πού λέτε να φτάσει ο πίνακας;;Πέρυσι είχε φτάσει οντά στο 2.000!! [/quoteο πίνακας που ψάχνεις:http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item974 Αν τρέξει ο πίνακας λογικά δεν μπορεί να φτάσει το 2.000 αλλά με αποκλίσεις μέχρι το 1000. Καιρός να καλυφθεί και η