0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή τοποθέτηση dimi-asia...χάρηκα πολύ και για σένα και για όλες όσες πήρανε...εμείς εδώ στην αναμονή και ας ελπίσουμε να γίνει κάτι...Ας μείνουμε όλες ενωμένες και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας....
jioannio είσαι μέσα στη φάση ? σε πήρανε?
Όχι ELEN LIA μου. Δεν έφτασε καν στη σειρά μου. Εμείς είμαστε "γειτονάκια" ούτως ή άλλως...1700 κοντά σειρά!!
καλη τοποθέτηση σε όλες!!!!!!!!!!!!εμένα όπως περίμενα δεν με πήραν μετά απο χρόνια δουλειάς άνεργη αλλά δεν είχα δηλώσει μακριά όποτε αναμενόμενο.ΜΗΝ επαναπαυόμαστε όμως !!!!!!!!!!!!!!και μην χάνεστε όσες φύγατε!!!!ευκαιρία τώρα να ενημερώσετε τους γονείς για την κατάσταση...όσο για επόμεση φάση άγνωστο αλλά μπορούμε να ανοίξουμε ενα topic
Εννοειται οτι θα ενημερώσουμε και τις πέτρες ακομα!!χαχα!Ειπαμε θα φτάσουμε ως τα άκρα!Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να γίνουμε τριτοκοσμική χωρα!
Εμένα με κάλεσαν Πιερία.Εύχομαι απο καρδιάς καλη αρχή σε όσους σήμερα κλήθηκαν αναπληρωτές,ειλικρινά καλή δύναμη σε όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους!Μακάρι σύντομα να κληθούν αντίστοιχα άλλοι τόσοι!Αγωνιστήκαμε και μας αξίζει!Φέτος το ένιωσα όσο ποτέ άλλοτε τι θα πει να αγωνιάς μέρα νύχτα για το αν θα δουλέψεις.....Είπαμε πως και να κληθούμε δεν πρέπει να σταματήσουμε τον αγώνα μας...
εχουμε αγώνα να οργανώσουμε βρε γι' αυτο, μη στεναχωριεστε... θα σας απασχολησω εγώ, θα φτιαχνουμε ολες μαζι μπομπονιερες!!