PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση
Επιμόρφωση-Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
(Συντονιστές:
Lucinda
,
julie_v
)
Μεταπτυχιακό Εξ αποστάσεως στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας)
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μεταπτυχιακό Εξ αποστάσεως στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) (Αναγνώστηκε 20933 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ftsiotsi
Νέο μέλος
Φύλο:
«
στις:
Οκτωβρίου 08, 2013, 11:36:07 pm »
Tweet
Καταγράφηκε
"ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής. Κι όταν πια του διευκολύνει το πέρασμα, αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί, ενθαρρύνοντας τον μαθητή του να φτίαξει δικές του γέφυρες"
(Νίκος Καζαντζάκης)
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Μεταπτυχιακό Εξ αποστάσεως στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας)
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 01:04:25 »
ftsiotsi
Νέο μέλος
Φύλο:
Απ: Μεταπτυχιακό Εξ αποστάσεως στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας)
«
Απάντηση #1 στις:
Οκτωβρίου 08, 2013, 11:40:38 pm »
πρόκειται για έναν νέο τομέα στα εξ αποστάσεως προγράμματα του πανεπιστήμιου Λευκωσίας, που θα λειτουργήσει φέτος για πρώτη χρονιά, παρόλο που ειπώνεται από πέρσυ!!! Για να ακούσουμε απόψεις απο αυτούς που πήραν απόφαση να το κάνουν!!! έγινα δεκτή στο πρόγραμμα και με ενδιέφερε να το συζητήσουμε
Καταγράφηκε
"ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής. Κι όταν πια του διευκολύνει το πέρασμα, αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί, ενθαρρύνοντας τον μαθητή του να φτίαξει δικές του γέφυρες"
(Νίκος Καζαντζάκης)
mixroula
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #2 στις:
Οκτωβρίου 09, 2013, 12:24:56 pm »
μπορείς να μου πεις πόσο είναι το κόστος του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού;;ψάχνω και εγω ένα πάνω σε αυτη την κατεύθυνση
Καταγράφηκε
ftsiotsi
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Οκτωβρίου 09, 2013, 12:54:52 pm »
Να σε ενημερώσω πως η προκαταβολή για το μεταπτυχιακό είναι 455 ευρώ (μου είπαν ότι πρέπει να τα δώσουμε το συντομότερο δυνατό για να κατοχυρώσουμε τη θέση) και αφαιρείται από το τελικό ποσό των 5900 ευρώ. Η αποπληρωμή των δόσεων γίνεται μηνιαία , ανάλογα με το πόσα μαθήματα έχεις επιλέξει κάθε τετράμηνο. Το κάθε μάθημα κοστίζει 500-600 ευρώ. Κάθε τετράμηνο είναι στην δική μου οικονομική και χρονική ευχέρεια να επιλέξω το λιγότερο ένα και το περισσότερο 4 μαθήματα.Έχω την δυνατότητα να πραγματώσω τις σπουδές από ένα μέχρι 4 χρόνια. Έτσι για παράδειγμα αν επιλέξω σε ένα τετράμηνο δύο μαθήματα τότε θα πληρώνουμε ισόποσες μηνιαίες δόσεις για τέσσερις μήνες του συγκεκριμένου αθροιστικού ποσού των δύο μαθημάτων.
Δεν παρέχονται συγγράμματα , παρά μόνο σημειώσεις στο ηλεκτρονικό δίκτυο, επικοινωνία με τους καθηγητές και πρόσβαση σε βιβλιοθήκες!!! ( κάτι που με προβληματίζει)
οι εξετάσεις των μαθημάτων γίνονται και στην Θεσσαλονίκη , στο Hlektra Hotel
Καταγράφηκε
(Νίκος Καζαντζάκης)
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 01:04:25 »
mixroula
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #4 στις:
Οκτωβρίου 09, 2013, 02:01:05 pm »
5.900??
όπως μου ήρθε έτσι μου έφυγε...
Καταγράφηκε
venetiagian
Νέο μέλος
«
Απάντηση #5 στις:
Νοεμβρίου 05, 2013, 03:06:07 pm »
Καλησπέρα!Σκέφτομαι να κάνω κι εγώ αίτηση για τη σχολική ψυχολογία.... αυτό που πρόσεξα στο αναλύτικό πρόγραμμα είναι ότι έχει πρακτική άσκηση... η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει αυτό λιγάκι... βέβαια όταν πήρα τηλ μου είπαν ότι θα υπάρξει καθοδήγηση από το πανεπιστήμιο .... και ευτυχώς που πήρα τηλ γιατί θα έκανα αίτηση στην εκπαιδευτική!Με ποιον τρόπο από τους τρεις προτιμήσατε να κάνετε αίτηση εγγραφης;;; Ευχαριστώ!
Καταγράφηκε
venetiagian
Νέο μέλος
«
Απάντηση #6 στις:
Νοεμβρίου 05, 2013, 03:17:15 pm »
Κάτι ακόμα!Γιατί επιλέξατε εκπαιδευτική ψυχολογία;
Καταγράφηκε
ftsiotsi
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #7 στις:
Νοεμβρίου 05, 2013, 04:19:36 pm »
Oύτως η άλλως κατεύθυνση επιλέγεις αργότερα. Ο κοινός κορμός είναι ίδιος. Κι εγώ σχολική ψυχολογία θα επιλέξω.
Καταγράφηκε
(Νίκος Καζαντζάκης)
venetiagian
Νέο μέλος
«
Απάντηση #8 στις:
Νοεμβρίου 05, 2013, 04:27:15 pm »
Σ ευχαριστώ.... στο τηλ μου είπαν ότι είναι διαφορετικά... ίσως δεν αντιλήφθηκε η μια την άλλη.
Καταγράφηκε
ftsiotsi
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #9 στις:
Νοεμβρίου 05, 2013, 04:28:48 pm »
Διαφορετικό τίτλο παίρνεις, κι εγώ αίτηση για σχολική έκανα.
Καταγράφηκε
(Νίκος Καζαντζάκης)
evasp
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
ΠΕ70
«
Απάντηση #10 στις:
Νοεμβρίου 05, 2013, 04:53:30 pm »
Παιδιά, ξέρετε ως πότε είναι οι αιτήσεις; Αν κάνουμε τώρα αίτηση θα μας δεχτούν στο εαρινό εξάμηνο; Και η πρακτική θα γίνει στην Κύπρο ή σε συνεργαζόμενους φορείς εδώ; Πολύ ενδιαφέρον μεταπτυχιακό, πράγματι.
Καταγράφηκε
venetiagian
Νέο μέλος
«
Απάντηση #11 στις:
Νοεμβρίου 05, 2013, 04:58:00 pm »
Και τώρα να κάνεις αν δε γίνεις άμεσα δεκτός μπορεί να γίνεις για το εαρινό εξάμηνο.
Καταγράφηκε
ftsiotsi
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #12 στις:
Νοεμβρίου 05, 2013, 05:46:08 pm »
Νομίζω ότι αν κάνεις αίτηση τώρα θα μπείς, στο τετράμηνο που ξεκινάει το φεβρουάριο. Είναι πραγματικά πολυ ενδιαφέρον παιδιά και αρκετά απαιτητικό!!! Ωστόσοι προς το παρόν τουλαχιστον οι καθηγητές είναι άψογοι απέναντι μας. Η πρακτική μπορεί να γίνει όπου θέλει ο καθένας.
Καταγράφηκε
(Νίκος Καζαντζάκης)
venetiagian
Νέο μέλος
«
Απάντηση #13 στις:
Νοεμβρίου 05, 2013, 05:54:27 pm »
Να σε ρωτησω κάτι ακόμα; Γράφω την έκθεση προσωπικών κ ερευνητικών στόχων και γράφω ότι θέλω να κάνω αίτη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της σχολικής ψυχολογίας... μήπως επειδή επιλέγουμε μετά την κατεύθυνση θα πρέπει να αναφέρω την εκαπιδευτική ψυχολογία;;;
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση
Επιμόρφωση-Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
(Συντονιστές:
Lucinda
,
julie_v
)