*

Αποστολέας Θέμα: Άνεργες αναπληρώτριες Νηπιαγωγοί ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 18675 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Άνεργες αναπληρώτριες Νηπιαγωγοί ΠΕ60
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 07:07:42 pm »
Γεια σας κορίτσια κι από μένα. Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και είμαι κι εγώ μέσα σε ότι αποφασίσετε. Όσο για την ίδρυση συλλόγου δεν χρειάζεται γιατί υπάρχει ήδη σύλλογος η ΠΕΑΝ (Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών). Πριν 1,5 χρόνο, τέλη της σχολικής χρονιάς 2011-2012, είχαμε κάνει μία κίνηση εδώ στο φόρουμ με τη Stefania29 για την εξάπλωση των ΖΕΠ και στα νηπιαγωγεία. Η Στεφανία είχε έρθει σε επαφή με την ΠΕΑΝ που ήταν τότε υπό διάλυση γιατί όλες ήταν αναπληρώτριες ανά την Ελλάδα, άσε που δεν ήταν και πολλά άτομα, καμιά δεκαριά. Και της είχε πει η πρόεδρος: "Τώρα μας θυμηθήκατε; Όταν παρακαλούσαμε τις συναδέλφους να έρθουν στις συνελεύσεις μας δεν ενδιαφερόταν καμία". Τώρα όμως νομίζω ότι κάτι κάνουν τσούκου τσούκου. Πιστεύω δηλαδή ότι αν έρθουμε σε επαφή μαζί τους, ότι δε θα έχουν κανένα πρόβλημα να δραστηριοποιηθούμε κι εμείς στο σύλλογο. Στο κάτω κάτω όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:56:33 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 07:16:53 pm »
να ριξω μια ιδεα????γιατι δεν φτιαχνουμε μια ομαδα στο facebook?θα μπορεσουμε να συνεννοηθουμε καλυτερα και νομιζω οτι ειναι πιο ευχρηστο απο το φορουμ.θα μπορουμε να καλουμε να μπει στηνομαδα μας πολυς κοσμος και να κανουμε πολλα ποστ σε πολλους τοιχους.επισης εγω ως εργαζομενη μαμα μου ειναι λιγο δυσκολο να μπαινω στο φορουμ και να διαβαζω τις σελιδες που γραφονται(υπαρχουν θεματα πχ με 90 σελιδες και εγω εχω μεινει π.χ. στην αναγνωση της 70 σελιδας και καπου χανω την μπαλα στο τι εχει λεχθει).θα το εφτιαχνα και εγω αλλα ειμαι λιγο ασχετη και θα τα κανω μανταρα.
Υπάρχει ήδη μία ομάδα (242 μέλη), η Α.Α.Ν. Άνεργοι Αναπληρωτές Νηπιαγωγοί: https://www.facebook.com/groups/165729766955592/. Μπορούμε να ποστάρουμε εκεί αν έχουμε να πούμε κάτι.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος silken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 11:27:27 pm »
Κορίτσια πόσταρα την ανακοίνωση του group νηπιαγωγών για τη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη στο δικό μου λογαριασμό στο f/b και ενώ κοινοποιήθηκε στο προφιλ μου άλλα και στην αρχική μου σελίδα,στο προφίλ μου εμφανίζετε άλλα στην αρχική μου σελίδα έχει σβηστεί.Δεν ξέρω πως...όταν πάω στις ειδοποιήσεις να δω τα like μου βγάζει μνμ πως ¨Μπορεί να μην λειτουργεί ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ή να έχει αφαιρεθεί η σελίδα¨.Τυχαίο?ή κάποιος έβαλε χέρι....

Αποσυνδεδεμένος silken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 11:38:27 pm »
Κορίτσια πόσταρα την ανακοίνωση του group νηπιαγωγών για τη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη στο δικό μου λογαριασμό στο f/b και ενώ κοινοποιήθηκε στο προφιλ μου άλλα και στην αρχική μου σελίδα,στο προφίλ μου εμφανίζετε άλλα στην αρχική μου σελίδα έχει σβηστεί.Δεν ξέρω πως...όταν πάω στις ειδοποιήσεις να δω τα like μου βγάζει μνμ πως ¨Μπορεί να μην λειτουργεί ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ή να έχει αφαιρεθεί η σελίδα¨.Τυχαίο?ή κάποιος έβαλε χέρι....

Συγγνώμη λάθος...Κάτι έκανα εγώ λάθος...Αι στο καλό μας έχει ¨φάει¨η καχυποψία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:56:33 »

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 12:46:08 pm »
Γεια σας κορίτσια κι από μένα. Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και είμαι κι εγώ μέσα σε ότι αποφασίσετε. Όσο για την ίδρυση συλλόγου δεν χρειάζεται γιατί υπάρχει ήδη σύλλογος η ΠΕΑΝ (Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών). Πριν 1,5 χρόνο, τέλη της σχολικής χρονιάς 2011-2012, είχαμε κάνει μία κίνηση εδώ στο φόρουμ με τη Stefania29 για την εξάπλωση των ΖΕΠ και στα νηπιαγωγεία. Η Στεφανία είχε έρθει σε επαφή με την ΠΕΑΝ που ήταν τότε υπό διάλυση γιατί όλες ήταν αναπληρώτριες ανά την Ελλάδα, άσε που δεν ήταν και πολλά άτομα, καμιά δεκαριά. Και της είχε πει η πρόεδρος: "Τώρα μας θυμηθήκατε; Όταν παρακαλούσαμε τις συναδέλφους να έρθουν στις συνελεύσεις μας δεν ενδιαφερόταν καμία". Τώρα όμως νομίζω ότι κάτι κάνουν τσούκου τσούκου. Πιστεύω δηλαδή ότι αν έρθουμε σε επαφή μαζί τους, ότι δε θα έχουν κανένα πρόβλημα να δραστηριοποιηθούμε κι εμείς στο σύλλογο. Στο κάτω κάτω όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο.

demetroula θα αναλάβεις να τους προωθήσεις κάποια κείμενά μας; κάπως να έρθουμε όλοι σε επαφή.
Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία σου!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 12:50:07 pm »
Δημήτρης Μπράτης
 Με ρωτάτε συνεχώς για το θέμα των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και τι μπορεί να γίνει.
Καταρχήν σας ενημέρωσα πως σύμφωνα με το Σύνταγμα και την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας κανείς άλλος φορέας πλην του Υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κάνει πρόσληψη εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία.Ποτέ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα.Με ρωτάτε επίσης αν παρανομήσουν τι θα κάνουμε.... Αν παρανομήσουν ,τα στελέχη εκπαίδευσης, και δεχθούν τέτοιες προσλήψεις έχουν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες.Αυτό σημαίνει πως η ΔΟΕ ,οι τοπικοί σύλλογοι ,ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορούν να κάνουν προσφυγές και μηνύσεις.Αυτό όμως είναι το νομικό μέρος....στο συνδικαλιστικό τώρα...η ΔΟΕ θα πρέπει να ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και να απαιτήσει την κατάργηση αυτών των προγραμμάτων και την κάλυψη όλων των κενών,όλων των ειδικοτήτων ,με πιστώσεις μέσω του Υπουργείου Παιδείας όπως γινόταν μέχρι σήμερα...Ταυτόχρονα να στείλει εξώδικο σ όλους τους περιφερειακούς δντές που να τους προειδοποιεί πως αν κάνουν τέτοιες προσλήψεις θα προχωρήσει σ όλα τα νόμιμα μέσα...Σας έχω πει πολλές φορές πως δεν είμαι μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ.Μην ζητάτε από εμένα πράγματα που θεσμικά δεν μπορώ να τα κάνω.Έχω ενημερώσει γι αυτά τη ΔΟΕ που είναι το συνδικαλιστικό μας όργανο.
ΥΓ: Πληροφορήθηκα ότι έγινε στη ΔΟΕ,πριν λίγες μέρες,μια συνάντηση νηπιαγωγών για το θέμα.Δεν προσκλήθηκα από κανέναν ούτε ενημερώθηκα.Εάν με ενημερώσουν για άλη συνάντηση φυσικά και θα πάω να πω τη γνώμη μου και πώς μπορεί να αντιμετωπισθεί το ζήτημα,όπως κάνω συνεχώς ως τώρα.

Θα τα ακούσουμε κιόλας που δεν  τον καλέσαμε μάλλον!
Τι να πω που σταματάει η αλήθεια και που αρχίζει το παραμύθι δεν ξέρω καθόλου!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 03:29:43 pm »
demetroula θα αναλάβεις να τους προωθήσεις κάποια κείμενά μας; κάπως να έρθουμε όλοι σε επαφή.
Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία σου!
Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω της ιστοσελίδας τους αρχικά. Αλλά τι να τους γράψω; Τι θέλουμε;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 04:15:57 pm »
Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω της ιστοσελίδας τους αρχικά. Αλλά τι να τους γράψω; Τι θέλουμε;

μαλλον εννοει την επιστολή που περιμένουμε να τελειοποιήσουν τα κοριτσια

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 04:43:05 pm »
μαλλον εννοει την επιστολή που περιμένουμε να τελειοποιήσουν τα κοριτσια

evdokia βγάλε το "μια ομάδα" και βάλε απλά "αναπληρωτές νηπιαγωγοί ή άνεργοι αναπληρωτές νηπιαγωγοί" το μια ομάδα μοιάζει σαν να βρεθήκαμε 5 άτομα και κάναμε μια κίνηση. Μια πρόταση κάνω

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 04:49:37 pm »
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ:

Συνάδελφοι- συναδέφισσες,

Αφήστε για λίγο τα ψαλίδια σας στην άκρη και δείτε πίσω από τα παραμύθια του Υπουργείου Παιδείας. Ο κακός λύκος κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι έτοιμος να κατασπαράξει το προπύργιο του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος: το Νηπιαγωγείο.
Είμαστε άνεργοι αναπληρωτές νηπιαγωγοί, οι οποίοι ύστερα από σειρά ετών αναπλήρωσης σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα, φέτος βιώνουμε τις τραγικές συνέπειες των αποφάσεων για την Παιδεία μαζί με εσάς: εσείς μέσα στα νηπιαγωγεία κι εμείς από τα σπίτια μας. Ως άνεργοι αναπληρωτές έχουμε αποφασίσει, μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και ομαδικής δράσης, να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για τον κλάδο μας. Πρωταρχική μέριμνα θέσαμε να ενημερώσουμε όλους εσάς για τα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας (λιγότερο, περισσότερο ή καθόλου γνωστά) που αφορούν εμάς, εσάς, όλους μας!!! Επιθυμούμε να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και προσοχή, καθώς απαξιώνουν το νηπιαγωγείο, τους θεσμούς του και το επάγγελμά μας.

Μέχρι σήμερα παρακολουθήσαμε:
•   την ικανοποίηση ελάχιστων αιτήσεων απόσπασης ακόμα και σε περιπτώσεις σοβαρών προβλημάτων υγείας
•   την τοποθέτηση αναπληρωτών σε κενά περιοχών για τις οποίες είχαν προηγουμένως απορριφθεί οι αιτήσεις απόσπασης
•   την «μυστική» εγκύκλιο με την οποία καλούνται οι νηπιαγωγοί να επιτρέπουν ή ακόμα χειρότερα και να προτείνουν την πρόωρη αποχώρηση των νηπίων από το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο (προάγγελος κατάργησης του θεσμού του ολοήμερου νηπιαγωγείου και μετατροπή του σε υποστηρικτική δομή, γεγονός που μεταφράζεται σε υπεράριθμους νηπιαγωγούς την επόμενη σχολική χρονιά και εφεδρεία)
•   αυθαίρετες μετακινήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και τοποθέτησή τους σε διαφορετικό ΠΥΣΠΕ από εκείνο του διορισμού σε βάρος άλλων συναδέλφων
•   την δημιουργία τεχνητών υπεραριθμιών
•   την άρνηση της φοίτησης στα προνήπια
•   τα κλειστά Νηπιαγωγεία και Ολοήμερα Τμήματα
•   τους μηδενικούς μόνιμου διορισμούς παρά τα 2000 κενά
•   την παραμονή σε ομηρία μη-διορισμού των εναπομεινάντων 80 επιτυχόντων  (60-40) με ΦΕΚ Διορισμού από τον ΑΣΕΠ 2009!
Και τώρα έρχονται τα καλύτερα!!!!...
•   600 νηπιαγωγοί μέσω ΟΑΕΔ στα Δημόσια Νηπιαγωγεία: Πρόκειται για προκήρυξη που αναμένεται μέσω κοινωφελούς προγράμματος του ΟΑΕΔ και προβλέπει την πρόσληψη Νηπιαγωγών με σύμβαση 6,5 μηνών και αποδοχές 490 ευρώ/ μήνα. Σε ότι δε αφορά τα κριτήρια πρόσληψης ουδεμία σχέση έχουν με εκείνα των αναπληρωτών που μέχρι τώρα γνωρίζαμε.
•   Οργανικές θέσεις για όλους, όχι σε σχολικές μονάδες αλλά σε ΠΥΣΠΕ, δλδ. οργανική θέση για κανέναν.
Σε μια προσπάθεια διεύρυνσης και θεσμοθέτησης της ευέλικτης και ελαστικής εργασίας στην εκπαίδευση, το Υπουργείο ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή να προχωρήσει στην πρόσληψη νηπιαγωγών μέσω κοινωφελούς προγράμματος του ΟΑΕΔ με σαφώς μικρότερη χρηματική αμοιβή, παρακάμπτοντας τον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών. Αναφαίνεται λοιπόν το συνολικό σχέδιο αναδιαμόρφωσης του δημόσιου σχολείου και των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών όπου οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί θα χάσουν κάθε εργασιακό δικαίωμα (οργανική-αποσπάσεις -αναγκαστικές μετακινήσεις) και οι αναπληρωτές να εγκλωβιστούν σε ένα μόνιμο καθεστώς ελαστικής κι αβέβαιης εργασίας ενώ το Νηπιαγωγείο θα χάσει οριστικά το ρόλο του και θα μετατραπεί σε χώρος φύλαξης μικρών παιδιών.

Στόχος μας είναι:
•   Να μην επιτραπεί να εργαστούν συνάδελφοι στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο με τις επαίσχυντες σχέσεις εργασίας που έχουν ανακοινωθεί (μέσω Προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα ΟΑΕΔ) ,νέες εργασιακές σχέσεις με συμβάσεις διάρκειας 6,5 μηνών, εργασία στις διακοπές Χριστουγέννων - Πάσχα με αμοιβή 490 ευρώ  κυλιόμενη εργασία και κριτήριο την μακρόχρονη ανεργία.. Οποιαδήποτε πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ και ΕΣΠΑ καθιστά το νηπιαγωγείο υποστηρικτική  δομή το οποίο κάνει την ύπαρξη του αμφίβολη για τις επόμενες χρονιές.
•   Να καλυφθούν τα κενά μόνο με πιστώσεις από τον κρατικό προυπολογισμό. Φτάνει με το παραμύθι - Πιστώσεις δεν υπάρχουν. Να βρεθούν.
•   Να ανοίξουν τα σχολεία με αξιοπρεπείς κ ασφαλείς συνθήκες για τα παιδιά και τους νηπιαγωγούς.
•   Να μην αυξηθεί ο αριθμός των νηπίων ανά τμήμα από 25 σε 28 παιδιά με μία Νηπιαγωγό σε ακατάλληλα κτίρια με πολύ μικρή χωρητικότητα.
•   Η αποχώρηση των ολοήμερων τμημάτων να παραμείνει ως έχει 15.45-16.00. Οποιαδήποτε αλλαγή στο ωρολόγιο πρόγραμμα με πρόωρες αποχωρήσεις, συμβάλει στην σταδιακή κατάργηση του ολοήμερου σχολείου.
•   Τα προνήπια να έχουν δικαίωμα στην δημόσια εκπαίδευση και όχι να παραμένουν σπίτια τους ή οι γονείς να στρέφονται προς την ιδιωτική εκπαίδευση.
•   Να προσληφθούν οι εναπομείναντες 80 επιτυχόντες  (60-40) με ΦΕΚ Διορισμού από τον ΑΣΕΠ 2009
Αυτός ο αγώνας είναι κοινός και σας καλούμε να μας ακολουθείσετε!! Προασπιζόμαστε τα συμφέροντά όλων μας, τα συμφέροντα της Προσχολικής Εκπαίδευσης!! Θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να πετύχουμε τους στόχους μας (συνάντηση με το Υπουργείο, με στελέχη εκπαίδευσης και με νομικά μέσα εάν χρειαστεί).

ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

ειχες δικιο, έτοιμο! ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2013, 04:51:54 pm από evdokia »

Αποσυνδεδεμένος libeloula

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 04:56:49 pm »
Να μοιρασουμε τους νομους με τα νηπιαγωγεία που θα ενημερωσει η καθε μια για να μη στελνουμε στα ιδια???
εγω μπορώ να στείλω στα Χανια που ημουν 2 χρονιές αλλά κ στους αλλους νομους της κρητης δεν έχω πρόβλημα...

Αποσυνδεδεμένος libeloula

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 05:52:17 pm »
•   Η αποχώρηση των ολοήμερων τμημάτων να παραμείνει ως έχει 15.45-16.00. Οποιαδήποτε αλλαγή στο ωρολόγιο πρόγραμμα με πρόωρες αποχωρήσεις, συμβάλει στην σταδιακή κατάργηση του ολοήμερου σχολείου.

Να προσθεσουμε σε αυτη τη παραγραφο για να καταλάβουν ότι είναι σημαντικό : και να χαθούν 2000 οργανικές θέσεις (που μας ειπαν στο συντονιστικο)
γιατι είναι πολλές μόνιμες που δεν θέλουν το ολοήμερο καθώς έχουν πρόβλημα με το ζέσταμα του φαγητού  :P

Αποσυνδεδεμένος angel83

• Νέο μέλος
  • *
  • πε60
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 06:21:23 pm »
εγω αναλαμβανω την κερκυρα...αν και αν στελνουμε πολλες στα ιδια δεν πειραζει,ισα ισα που θα δωσουν πιο πολυ σημασια...ετσι εγινε και με την πρωτη επιστολη

Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην.

Αποσυνδεδεμένος jella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 08:38:01 am »
κορίτσια καλημέρα σας. εγώ δεν είμαι ανεργή νηπιαγωγός καθώς ήμουν από τις λίγες που πήρε. θα ήθελα όμως να θέσω τον προβληματισμό μου. εργάζομαι για 6η χρονιά σαν αναπληρώτρια. σε αυτά τα χρόνια βλέπω την άδικη μεταχείριση ως προς τον κλάδο μας από κάθε μορφή ηγεσίας που υπάρχει. και απορώ γιατί το δεχόμαστε. θεωρώ ότι η ΔΟΕ είναι ανεπαρκής για τον κλάδο μας καθώς ασχολείται κυρίως με τον κλάδο των δασκάλων ρίχνοντας μας που και που ψίχουλα απλά για να αρπάξει ψήφους. η δική μου λοιπόν πρόταση είναι να ιδρυθεί και να συσταθεί συνδικαλιστικό όργανο νηπιαγωγών (και όχι απλά σωματείο) για να διεκδικήσει αυτά για τα οποία παλεύουμε τόσα χρόνια. και να είναι αποκλειστικά νηπιαγωγών ώστε να μην βρίσκεται συνεχώς στην σκιά των δασκάλων. εάν κάποια γνωρίζει δικηγόρο ο οποίος μπορεί να μας κατατοπίσει για την ίδρυση συνδικαλιστικού οργάνου και εάν συμφωνούμε όλες καλό θα είναι να το επιχειρήσουμε. δυστυχώς δεν είμαστε συσπειρωμένες και είμαστε χωρισμένες σε αναπληρώτριες και μόνιμες. θεωρώ ότι ένα συνδικαλιστικό όργανο έχει μεγαλύτερο κύρος και αξιοπιστία και θα παρακινήσει και μόνιμες να συμμετάσχουν σε αυτό.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)