0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ριξω μια ιδεα????γιατι δεν φτιαχνουμε μια ομαδα στο facebook?θα μπορεσουμε να συνεννοηθουμε καλυτερα και νομιζω οτι ειναι πιο ευχρηστο απο το φορουμ.θα μπορουμε να καλουμε να μπει στηνομαδα μας πολυς κοσμος και να κανουμε πολλα ποστ σε πολλους τοιχους.επισης εγω ως εργαζομενη μαμα μου ειναι λιγο δυσκολο να μπαινω στο φορουμ και να διαβαζω τις σελιδες που γραφονται(υπαρχουν θεματα πχ με 90 σελιδες και εγω εχω μεινει π.χ. στην αναγνωση της 70 σελιδας και καπου χανω την μπαλα στο τι εχει λεχθει).θα το εφτιαχνα και εγω αλλα ειμαι λιγο ασχετη και θα τα κανω μανταρα.
Κορίτσια πόσταρα την ανακοίνωση του group νηπιαγωγών για τη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη στο δικό μου λογαριασμό στο f/b και ενώ κοινοποιήθηκε στο προφιλ μου άλλα και στην αρχική μου σελίδα,στο προφίλ μου εμφανίζετε άλλα στην αρχική μου σελίδα έχει σβηστεί.Δεν ξέρω πως...όταν πάω στις ειδοποιήσεις να δω τα like μου βγάζει μνμ πως ¨Μπορεί να μην λειτουργεί ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ή να έχει αφαιρεθεί η σελίδα¨.Τυχαίο?ή κάποιος έβαλε χέρι....
Γεια σας κορίτσια κι από μένα. Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και είμαι κι εγώ μέσα σε ότι αποφασίσετε. Όσο για την ίδρυση συλλόγου δεν χρειάζεται γιατί υπάρχει ήδη σύλλογος η ΠΕΑΝ (Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών). Πριν 1,5 χρόνο, τέλη της σχολικής χρονιάς 2011-2012, είχαμε κάνει μία κίνηση εδώ στο φόρουμ με τη Stefania29 για την εξάπλωση των ΖΕΠ και στα νηπιαγωγεία. Η Στεφανία είχε έρθει σε επαφή με την ΠΕΑΝ που ήταν τότε υπό διάλυση γιατί όλες ήταν αναπληρώτριες ανά την Ελλάδα, άσε που δεν ήταν και πολλά άτομα, καμιά δεκαριά. Και της είχε πει η πρόεδρος: "Τώρα μας θυμηθήκατε; Όταν παρακαλούσαμε τις συναδέλφους να έρθουν στις συνελεύσεις μας δεν ενδιαφερόταν καμία". Τώρα όμως νομίζω ότι κάτι κάνουν τσούκου τσούκου. Πιστεύω δηλαδή ότι αν έρθουμε σε επαφή μαζί τους, ότι δε θα έχουν κανένα πρόβλημα να δραστηριοποιηθούμε κι εμείς στο σύλλογο. Στο κάτω κάτω όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο.
demetroula θα αναλάβεις να τους προωθήσεις κάποια κείμενά μας; κάπως να έρθουμε όλοι σε επαφή.Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία σου!
Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω της ιστοσελίδας τους αρχικά. Αλλά τι να τους γράψω; Τι θέλουμε;
μαλλον εννοει την επιστολή που περιμένουμε να τελειοποιήσουν τα κοριτσια