0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δευτεροβαθμια: β' λεσβου που παρουσιαζόμαστε?
Στη Μυτιλήνη, εκτός αν σας πούνε κάτι διαφορετικό από τη δευτεροβάθμια! Πάρτε τηλέφωνο.
Εγώ πάντως φέτος που ήρθα αναπληρώτρια (πρωτοβάθμια) στη Λήμνο δε χρειάστηκε να περάσω από Μυτιλήνη. Ήρθα κατευθείαν Λήμνο στο σχολείο... και από ό,τι ξέρω και συνάδελφοι δευτεροβάθμιας ήρθαν κατευθείαν εδώ.
Μερσί! (ουφ είπα κι εγώ)
Truth, θα παρουσιαστειίς στο Γυμνάσιο Μύρινας στο Γιώργο. αυτο που θα σε συμβούλευα ειναι να προςέξεις τις αρπαχτές που κοιταζουν να κανουν οι Λημνιοι... Αρκετοι φροντίζουν να σε κλέψουν σε κοινόχρηστα, ρευμα. Μια φίλη μου ανακάλυψε πως πλήρωνε το ρευμα και του σπιτονοικοκύρη της. Στο ρολόι της ο σπιτονοικοκύρης χρέωνε το ρεύμα του. Μιλαμε πολυ κλεψιμο. Γενικώς να προσέξεις τις εξτρα χρεώσεις. Κλιμάκιο της Αθήνας είναι να ρθουν στη Λημνο και θα γεμίσουν τα ταμεία από εσοδα.... Χαχαχα.
όχι, δεν περιμένουν εμένα. Πάντως αυτό με το κοινόχρηστο ρεύμα το συνάντησα και στη Μυτιλήνη. Έπαθα σοκ. Και κοινόχρηστο και με έκλεψαν, όπως λες. Αρνούνταν να μου δείξει και το λογαριασμό... Μέσα 3 μήνες άλλαξα σπίτι πηγαίνοντας σε άλλο στο κέντρο της πόλης και το ρεύμα το είχαμε κοινό τα 2 διαμερίσματα (το δικό μου αποθήκη 15 τμ ήταν βασικά) και το μαγαζί από κάτω. Το δε μαγαζί όλη τη νύχτα άφηνε αναμμένη την ταμπέλα. Είχαμε κοινό και το νερό και το πλήρωνε ο μαγαζάτορας αλλά μια φορά ξέχασε να το πληρώσει και είχε γίνει μανούρα. Η νοικοκυρά (και διευθύντριά μου) ζητούσε ξανά τα χρήματα και το ζευγάρι που έμενε στο άλλο διαμέρισμα τσατίστηκε και έφυγαν.