0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, τι λέτε για τον τίτλο?Θα ήθελα να ρωτήσω το εξης: Για ποιο λόγο πρέπει να κάνουμε λόγο την ανάγκη άμεσης διεξαγωγής ΑΣΕΠ. Καταλαβαίνω το σκεπτικό, αλλά θεωρώ αρκετό να θέσουμε ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ενταξη στους πίνακες την επιτυχία σε ένα ΑΣΕΠ. Αυτή είναι η γνώμη μου.Το σημαντικό είναι ότι συνειδητοποιούμε την ανάγκη συνεργασίας των κλάδων μας.Ευχαριστώ
Πριν λοιπον γινει ο νεος ΑΣΕΠ , ενας πινακας που ο καθενας θα βρισκεται με οτι εχει , οπως ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ θα ηταν το δικαιοτερο για διορισμους.....Αφου ειναι αδικια να μην μπουν σε πινακα οσοι δεν εχουν ασεπ ,ΤΟΤΕ ειναι εξισου αδικια να μου σβηστουν τα μορια Ασεπ , εστω αυτα πανω του 55!!!!!Διαφορετικα να σβηστουν τα μορια οποιασδηποτε προυπηρεσιας γραφτηκε προ επιτυχιας Ασεπ!Πιστευω λοιπον ενας πινακας με ''οτι εχει ο καθενας '' χωρις αποκλεισμους ,ειναι αυτος των αναπληρωτων....Παροτι εμενα θα με συμφερε αυτος του καθαρου Ασεπ...ΥΠΟΨΗΝ , εγραψα την αποψη μου παροτι πιστευω οτι διορισμους και μονιμοτητα θα κανουμε χρονακια να ξαναδουμε ,,,εκτος των τελευταιων των μοικανων δηλαδη αυτων που ηδη εχουν Φεκ, εν καιρω... !
απλά τα μόρια της ειδικής να μετρούν στον πίνακα της ειδικής και της γενικής στη γενικη.
Συνάδελφοι καλησπέρα σας,ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό των νέων κριτηρίων που θέτετε μιας και με αυτο τον τρόπο αποκλείετε αμέσως αμέσως χιλιάδες εκπαιδευτικούς! Επίσης, θέτετε θέμα κριτηρίου ΑΣΕΠ. Το ίδιο έκαναν και οι συνάδελφοι μόνιμοι και αποτέλεσε διασπαστικό στοιχείο των κλάδων, πράγμα που βολεύει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το Υπουργείο. Επομένως, για ποια ένωση κλάδων και ποια κίνηση αναπληρωτών μιλάτε?Θεωρώ οτι απο αυτά που διάβασα ο τίτλος του topic σας είναι μάλλον λανθασμένος. Θα έπρεπε να γράψετε "κίνηση αναπληρωτών με αποκλεισμό όλων όσων δεν πληρούν τα δικά μας κριτήρια" .Καταλαβαίνεται λοιπόν, οτι μάλλον διασπαστικά δράτε έτσι όπως το θέτετε το ζήτημα?και κάτι άλλο, στην όποια επιστολή θα πρέπει να υπάρχουν υπογραφές μιας και δεν εκπροσωπείτε όλους τους αναπληρωτές ή χιλιάδες όπως γράφετε, αλλά μια συγκεκριμένη ομάδα.
Με το μηνυμα μου θα δεις οτι δεν αποκλειω κανεναν αλλά ουτε και το αντιστροφο δεχομαι
Δεν είπα ούτε το ένα ούτε το άλλο! Εξάλλου δεν μίλησα για αποκλεισμό, ούτε έθεσα νέα κριτήρια. Απλά τόνισα κάποια σημεία της κίνησης που θέλετε να κάνετε και τα οποία πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψιν σας.Ξαναδείτε το γιατι θα δημιουργηθεί θέμα απο εκεί που δεν υπάρχει! Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε δεν έχω καταλάβει... να δημιουργήσετε νέους πίνακες ή να ενωθούμε ΟΛΟΙ οι αναπληρωτές όπως παλιά υπήρχε η ΠΕΑ και διεκδικούσε δυναμικά?
τι ακριβως εννοεις στην υποσημειωμενη φραση;
Εννοώ οτι δημιουργείται θέμα διάσπασης όπως το θέμα που ανέκυψε με την κίνηση των μονίμων με ΑΣΕΠ! Υπάρχει θέμα, λοιπόν, διάκρισης δύο ταχυτήτων εκπαιδευτικών και στους αναπληρωτές Υπάρχει θέμα "Αριας φυλής"? Εμείς οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ αναπληρωτές ? Καταλαβαίνεις τι θέμα πάτε να δημιουργήσετε απο το πουθενά? Ελαστικά εργαζόμενοι είμαστε και αυτό θέλουμε να πολεμήσουμε και όχι να διασπαστούμε!