0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα! Η αλήθεια είναι οτι ούτε εγω γνώριζα για το πρόγραμμα αυτο(ζεπ),φαντάζομαι και οι περισσότερες μόνιμες δεν θα ξέρουν.Οπότε καλό θα ήταν να συνταχθεί κάτι σχετικό με αυτό και να προωθηθεί με μειλ στα σχολεία.Να ρωτήσω κάτι αν ένα ολοήμερο σχολείο έχει 2 άτομα, λειτουργεί κανονικά και το ολοήμερο, για να γίνει τέτοια πρόγραμμα στο σχολείο θα προσληφθεί 3ο άτομο?? Οπως δλδ γίνεται και στην παράλληλη?
Ναι, ακριβώς. Όπως στην παράλληλη η νηπιαγωγός είναι δίπλα στο/α παιδί/ά που έχουν ειδικές ανάγκες έτσι και στη ΖΕΠ η νηπιαγωγός είναι δίπλα στο/α παιδί/ά που ανήκουν σε χαμηλά κοινωνικοοικονομικά στρώματα και χρειάζονται μια παραπάνω στήριξη.
να μαι κι εγω πάλι :Dηθικόν???λοιπόν μην απογοήτευομαστε εγώ πιστεύω μια φάση ακόμα θα την κάνει π.χ κέρκυρα ζήτησαν 35 και πήραν 20 και σε άλλες περιοχές αλλά και έτσι να μην έιναι εμάς μας νοιάζει το δάσος και όχι το δέντρο.θα παίρναμε εργασιακή παράταση για έναν χρόνο ακόμη και μετά......?εγω άνετα έπιανα κρήτη φέτος με την σειρά που εχω(μόνο κρήτη φυσικά ) αλλά ευτυχώς που δεν την δήλωσα και δεν μετανιώνω για την επιλογή μου ..είπαμε να ξενιτεύομαστε τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα αλλά να έχει και κάποιο νόημα.ναι μέν μου κακοφάνηκε γιατί λατρεύω την δουλεία μου αλλά τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε προσωπική ζώη ΄...Από εδω και πέρα τι κάνουμε ??ένας αιρετός προχθές μου είπε (σας παρακαλώ μην εξαφανιστείτε πάλι γιατι θα τρέχετε τον ιούνιο ,κάντε συλλόγους γράψτε επιστολές κ.τ.λ)οπότε δεν πρέπει να χαθούμε.τονίσαμε στην συνάντηση προχθες (μια κοπέλα συγκεκριμένα)και το πιο απλο.τον νοέμβρη έχουμε εκλογές !!!εεεε ας βγάλουμε επιτέλους έναν αιρετο και εμείς νηπιαγωγό και μόνο!!!!!!!αυτό μπορεί να γίνει από αυτές που δουλεύουν φέτος όποτε ενημερώστε!!!!!!και δεν έχω τίποτα με δασκάλους να τονίσω έτσι.