0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμας ,στην διεύθυνση που παρουσιάστηκα,μας είπαν οτι θα πηγαίνουμε μονο το απόγευμα..απο οτι καταλαβαίνω σε καθε διεύθυνσηλενε διαφορετικά πράγματα...
Μην το δεχτείς. Αν έχουν αμφιβολίες στη διεύθυνση να πάρουν στο υπουργείο. Πρέπει να διεκδικούμε ακόμη και τα αυτονόητα μου φαίνεται φέτος.
Εχεις δικιο.η προισταμενη μεχρι σημερα μου ελεγε οτι ειμαι ΕΣΠΑ και θα πρεπει να πηγαινω μονο απογευμα.τωρα που αποΠΥΣΠΕ ειπαν οτι δεν ισχυει αυτο τι μου ειπε λετε?οτι θα φερουν τριτη νηπιαγωγο(1/θ νηπιαγωγειο)γιατι δε βγαινει Προγραμμα και μεχρι τοτε θα ειμαι απογευμα(ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΡΙΤΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ??)Να ρωτησω κατι αλλο,τι ωρα πηγαινεται στο νηπιαγωγειο απογευματινη βαρδια?)
Σε 1/θέσιο νηπιαγωγείο πώς προκύπτει η τρίτη νηπιαγωγός; Και γιατί να πηγαίνεις μέχρι τότε απόγευμα;; Και γιατί δεν βγαίνει πρόγραμμα;;; Τι δεν καταλαβαίνω;;;
Έπεσες στην περίπτωση... το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί πολλές νηπ/γοί δε θέλουν με τίποτα ολοήμερο και θα εκμεταλλευόντουσαν την κατάσταση τώρα με το ΕΣΠΑ. Δεν κατάλαβα σε τι εξυπηρετεί η 3η νηπιαγωγός και γιατί πας στο σχολείο στις 11:15?
Αυτή δηλαδή αποφασίζει από μόνη της? Άλλες αναπληρώτριες δεν πήγαν στο νομό σου να τις ρωτήσεις?
Πηγαινω στο νηπιαγωγειο 11.15(εκτος παρασκευη) για να συμπληρωνω 24ωρες εβδομαδα.η τριτη νηπιαγωγος μαλλον ειναι μια κοροιδια γιατι μολις επικοινωνησα με αιρετο και μου ειπε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.
Για να καταλάβω...Όλη τη βδομάδα και κάθε βδομάδα...είσαι στην απογευματινή βάρδια;;;;;;