0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρυσι όταν έγιναν οι μετατάξεις είχε βγει το νέο σχέδιο για το Λύκειο όπου η Πληροφορική δεν υπήρχε! Πολλοί καθηγητές Πληροφορικής φοβήθηκαν και έκαναν αίτηση μετάταξης. όταν τελείωσε η διαδικασια των μετατάξεων η Πληροφορική επανήλθε στο Λύκειο. Δεν μπορούν να ισχυριστούν μερικοί "πλάνη περι των πραγματικών περιστατικών" και να θέλουν να επανέλθουν στην Δ/θμια?
Ε τώρα μη δουλευόμαστε όλα τα δημοσιεύματα περί διαθεσιμότητας πληροφορικών και γυμναστών ποιος τα διέρρεε; το υπουργείο. Θα πει κάποιος το έκανε ως προπέτασμα καπνού για να βγάλει τελικά τους ιατρούς, τις κομμώτριες και τους νοσηλευτές και να πιέσει ψυχολογικά εμάς να πέσουμε με τα μούτρα στις αιτήσεις μετάταξης.Μην το προσωποποιείς, εγώ και 5 να έβγαζε ότι περίσσευαν πάλι θα έκανα αίτηση για πρωτοβάθμια. Επειδή δεν έχω μόρια εντοπιότητας, συνυπηρέτησης και παιδιών, όλους και όλους 4-5 συναδέλφους είχα από κάτω στα μόρια, οπότε και 15 να μην ήταν οι πλεονάζοντες πάλι θα έκανα αίτηση. Επίσης προτιμώ αν είναι να αποσπώμαι στην πρωτοβάθμια να ανήκω απ΄ευθείας εκεί για να τοποθετούμαι πριν τις αποσπάσεις και να γλιτώνω τη θάσο. Άλλοι συνάδελφοι όμως με περισσότερα μόρια από μένα βγήκανε χαμένοι βλέποντας να έρχονται με απόσπαση από άλλους νομούς στη δευτεροβάθμια.Οργανικές σε σχολεία είπαν πως θα δοθούν και ένα χρόνο μετά δεν δόθηκαν. Διαφωνώ μαζί σου στο ότι όλες οι διαδικασίες γίνανε με τέτοιο τρόπο που κανείς δεν ήξερε τελικά την αλήθεια και γι' αυτό υπάρχει αυτή η αναμπουμπούλα και οι αιτήσεις ανάκλησης. Δεν ξέρω σε τι αποσκοπούσαν τελικά οι υποχρεωτικές μετατάξεις και τι πέτυχαν ή δεν πέτυχαν. Γιατί δεν υπάρχουν τόσες πολλές ανακλήσεις σε όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες; (διορισμοί, μεταθέσεις, αποσπάσεις κλπ). Γιατί πραγματοποιούνται με τέτοιο τρόπο που είναι δύσκολο να προκύψει ανάγκη για ανάκληση. Μόνο φέτος με την ανοησία να βγούνε οι μεταθέσεις μετά τις αιτήσεις αποσπάσεων μπορεί να προέκυψε υπερβολικά μεγάλος αριθμός ανακλήσεων.
ΠΉρα εγγραφή απάντηση δεν επιστρέφουμε στην οργανικη
ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΤΑΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΣΕ Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.(ΜΟΝΟ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΙΣΧΥ).ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΣΑΦΗ ΝΟΜΟ(Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ: