*

Αποστολέας Θέμα: Η' Φάση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 123249 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Η' Φάση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 08:02:29 pm »
είμαι και γω εδώ.έχω πει κατ επανάληψη να μην σταματήσουμε τον αγώνα.το ότι δούλεψα τυχαία φέτος με προβληματίζει και δε με καθησυχάζει.πρέπει να οργανωθούμε για τα χειρότερα που έρχονται.δεν πρέπει να τα παρατάμε.είμαι διατεθημένη να βοηθήσω και να στηρίξω όποιου είδους κινητοποίηση.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:12:41 »

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 08:22:37 pm »
Συγγνώμη που θα παρέμβω και ισως γίνω λιγο σκληρός. Ως συντονιστης εδω εχω να παρατηρήσω και να σχολιάσω τα εξης:
Συμφωνώ ,κατ αρχας με την αποψη της Roula_S. Το pde απαγορεύει το  chat. Αν συχνα -πυκνά το αφήνω είναι γιατι σέβομαι την αγωνία καθενος απο σας. Κοιτάζω ομως μόνο την μία πλευρά. Η άλλη πλευρά θέλει πληροφόρηση και ισως ενα μικρο σχολιασμό.
Ομως, δεν έχει αδικο  και η ELEN LIA. Ξεκινήσατε εναν αγώνα με ενθουσιαμό και με μια "ικανή" συμμετοχή. Πούντος τωρα ο αγώνας? Τακτοποιήθηκαν καποιοι και σταματησαν(?). Θα τα βρουν μπροστα τους σε λίγο.Και θα βγαινουν και θα κλαιγονται....(την προσωπική μου αποψη εδω δεν την θέλετε πιστέψτε με)
Η καλη συναδελφισσα σας Boldini εγραψε κάπου για συνάντηση στο Ηράκλειο. Που είνια η πληροφόρηση? Ειχε συμμετοχή? Τι αποφασεις πήραν? (γιατι δε νομιζω πως εκαναν την συναντηση για να δουν την collection του ζάρα? Μηπως η ιδια επρεπε να βγει και να γράψει? Νομιζω πως δεν ειναι υποχρεωμένη. Μονη της παλεύει?

Ωραία τα λέτε κύριε συντονιστή αλλά η αλήθεια και η πραγματικότητα διαρκώς μας προσπερνούν! Όσες βολεύτηκαν για φέτος ησύχασαν προσπαθούν να τακτοποιηθούν όμως η πραγματικότητα έρχεται σε μερικούς μήνες. Στην Αθήνα είμαστε πέντε ενεργά άτομα που τρέχουν στις συναντήσεις αλλά με πέντε δεν προχωράει η κατάσταση. Ευχαριστούμε για την παρέμβαση και την υπενθύμιση!

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 08:52:04 pm »
Δε νομίζω ότι βολεύτηκε ούτε ησύχασε καμιά από όσες δουλεύουμε. Κι εγώ είμαι εδώ για ότι χρειαστεί, μπαίνω καθημερινά αν δεν έχω κάποιο νέο τι να γράψω? Παρακολουθώ όμως τις εξελίξεις και ότι αποφασιστεί είμαι μέσα! 

Αποσυνδεδεμένος silken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 11:44:19 pm »
Και εγώ δεν νομίζω πως όσες δουλεύουν,και καλά βολεύτηκαν,και γι΄αυτό δεν γράφουν.Εγώ δεν δουλεύω,παρακολουθώ κάθε μέρα το pde άλλα δεν έχω τίποτα νεώτερο να γράψω.Εξάλλου νομίζω ότι για την συνέχεια των κινήσεων μας,υπήρχαν κάποιες απόψεις να γίνουν συναντήσεις στις γιορτές.Κατα τα άλλα,όποιος έχει κάποιο νέο το γράφει.
Νομίζω είναι άδικο να κατηγορούμε συναδέλφους επειδή είχαν την τύχη να δουλεύουν φέτος.Το ότι δεν συμμετέχουν τόσο όσο πριν είναι λογικό αφού η μισή τους μέρα περνάει με τη δουλειά και όσες εχουν οικογένεια πρέπει να φροντίσουν και την οικογένειά τους.Λίγα τραβούσαμε και εμείς όταν μας έστελναν στου δ.....  τη μάνα?Ας μη τα ξεχνάμε.
Και κάτι άλλο...οι συνθήκες το έφεραν και ο κλάδος μας χωρίστηκε σε μόνιμες και αναπληρώτριες...Μη το παρατραβάμε και οδηγηθούμε να χωριστούμε σε αναπληρώτριες που δεν δουλεύουν και αυτές που δουλεύουν...Είναι ντροπή....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:12:41 »

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 11:59:33 pm »
Κ γω εδώ είμαι. Εγώ είμαι υπέρ μιας συνάντησης. Στην Αθήνα. Στην ΔΟΕ.

Θα έχουμε συνάντηση μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων για την ΠΕΑΝ έτσι ώστε να μπορούν να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερες που εργάζονται μακρια. Το να συναντηθούμε τα 5 κορίτσια που τρέχουν στην Αθήνα κι αλλες 5 από τριγύρω το έχω πει ξανα δεν εχει κανενα νοημα, τα λέμε και από το τηλέφωνο. Κι όπως έχω πει πολλές φορές ακόμα ενεργοποίησει της ΠΕΑΝ από απόσταση δεν μπορεί να γίνει.......

Αποσυνδεδεμένος mirtoula

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 12:14:07 am »
Θα έχουμε συνάντηση μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων για την ΠΕΑΝ έτσι ώστε να μπορούν να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερες που εργάζονται μακρια. Το να συναντηθούμε τα 5 κορίτσια που τρέχουν στην Αθήνα κι αλλες 5 από τριγύρω το έχω πει ξανα δεν εχει κανενα νοημα, τα λέμε και από το τηλέφωνο. Κι όπως έχω πει πολλές φορές ακόμα ενεργοποίησει της ΠΕΑΝ από απόσταση δεν μπορεί να γίνει.......
Και εγώ εδώ κορίτσια χωρίς δουλειά κάθε μέρα μπαίνω και διαβάζω μπας και έχουμε κανένα νέο. Εγώ είναι δύσκολο να έρθω στη συνάντηση τα Χριστούγεννα καθώς μένω

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 07:24:27 am »
Και εγώ εδώ κορίτσια χωρίς δουλειά κάθε μέρα μπαίνω και διαβάζω μπας και έχουμε κανένα νέο. Εγώ είναι δύσκολο να έρθω στη συνάντηση τα Χριστούγεννα καθώς μένω

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 08:54:00 am »

Evdokia αυτο με τη συνάντηση μέσα στα Χριστούγεννα πιστευω οτι θα διευκολύνει αρκετά!Οποτε περιμένουμε ημερομηνία συνάντησης κ αν τα μωρά ειναι καλα τα παίρνω κι αυτα μαζί!!

Αποσυνδεδεμένος dionisiac

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 09:22:39 am »
καλημέρα κι από μένα... εννοείται πως είμαστε όλοι εδώ!!!!! Απλά δεν σχολιάζουμε τόσο συχνά....

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 09:26:15 am »
Evdokia αυτο με τη συνάντηση μέσα στα Χριστούγεννα πιστευω οτι θα διευκολύνει αρκετά!Οποτε περιμένουμε ημερομηνία συνάντησης κ αν τα μωρά ειναι καλα τα παίρνω κι αυτα μαζί!!

μπράβο βρε κορίτσια! Έτσι να μην επαναπαυόμαστε!!!! Συνεχίζουμε ενέργειες για συνάντηση μέσα στα Χριστούγεννα σε όλα τα δίκτυα που δημιουργήθηκαν κατά περιοχές!
Προτείνω να οριοθετήσουμε το περιεχόμενο της ατζέντας της συνάντησης, να διαμορφώσουμε ένα word και οι συντονίστριες  τ ων περιοχών είτε οι ίδιες είτε κάποιο άλλο μέλος που επιθυμεί να κρατάει πρακτικά, τα οποία θα συγκεντρώσει ο κεντρικός μας συντονιστής. Όλα αυτά θα χρειαστούν άμεσα και θα μπουν στα πρακτικά της ΠΕΑΝ ως προκαταρκτικές ενέργειες επαναλειτουργείας της ΠΕΑΝ.

Αποσυνδεδεμένος giotadgk

• Νέο μέλος
  • *
  • Εχω επιλεξει το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 10:15:57 am »
καλημέρα κι από μένα... εννοείται πως είμαστε όλοι εδώ!!!!! Απλά δεν σχολιάζουμε τόσο συχνά....
Ετσι ειναι.Δεν πιστευω οτι οσοι δεν γραφουν συνεχεια εχουν επαναπαυθει.Το αντιθετο,ισως ειναι απογοητευμενοι απο την απαθεια κ τη νεκρα του υπουργειου!!!

Αποσυνδεδεμένος ΓΚΙΟΥΛ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 11:06:26 am »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΦΕΤΟΣ... ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ...ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ;ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;  :-*

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 12:11:28 pm »
Η συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα, θα ενημερωθείτε με ανακοινωσεις εδώ, στο fb και προσωπικά ηλεκτρονικά μνμ από τις συντονίστριες των περιοχών σας.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 01:10:58 pm »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΦΕΤΟΣ... ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ...ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ;ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;  :-*

καλημέρα ΓΚΙΟΥΛ καλώς ήρθες στην παρέα μας ....... στη Θράκη η κοπέλα που αγωνίζεται και τρέχει είναι η sophia_pap μπορείς να μιλήσεις μαζί της με ΠΜ για να ενημερωθείς......... και για τις συναντήσεις και για το που θα γίνουν.......

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)