0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα κορίτσια ....... εύχομαι να έχουμε καλά νέα (να τελειώσει ο πίνακας της ειδικής και να πάρει και από της γενικής)
Η ιστορία για φέτος έχει τελειώσει, αυτή είναι η πραγματικότητα. Πολλοί προιστάμενοι στις διευθύνσεις παραδέχονται πως από εδώ και πέρα ότι κενό προκείπτει δεν ειναι δυνατόν να καλυφθεί. Επίσης δεν πιστεύω να περιμένει κανεις τέλη Νοέμβρη να ανοιξουν κλασικά που δεν έχουν ανοίξει ή ολοήμερα.. ξέρετε τι λένε: ουδέν μονιμότερο του προσωρινού! Επίσης ο Μπράτης είπε πως πιστώσεις κρατικού προυπολογισμού τέλους και ότι ήταν να πάρει μέσω ΕΣΠΑ το πήρε. Και μην σπεύσετε να με κατηγορίσετε για καταστροφολογια, απαισιοδοξία κτλ.. είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την δούμε κατάματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οπότε ας δούμε όλοι τι θα κάνουμε επαγκελματικά και από εκεί και πέρα ας οργανωθούμε σοβαρά για να αντιμετωπίσουμε αυτά που θα έρθουν και να μην περιμένουμε τον επόμενο Σεπτέμβρη....!!!!το θέμα είναι να οργανωθο΄πυμε όπως λέμε όλον αυτό τον καιρό και να δράσουμε ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Τα Χριστο΄πυγεννα είναι νομίζω ιδανική ευκαιρία για να ανασυνταχθούμε. http://www.youtube.com/watch?v=f7XtY4SCXuA(αν και δεν ειμαι το λαικού.. ο στίχος με εκφράζει!)
εμαθα πωσ προκειται να γινει και αλλη φαση απο εσπα....τωρα μεχρι να τα δω.....
Μακαρι!!!!!!!! Και εγώ αυτό πιστευω