0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα κορίτσια ...... ξέρετε, βέβαια, πως αν τελικά εγκριθούν αυτές οι πιστώσεις για μόνιμο διορισμό, ο αριθμός των Νηπιαγωγών που θα διοριστούν θα είναι 5 άτομα και τα 107 άτομα θα είναι δάσκαλοι!!!!!!! χαχαχα πλάκα κάνω.......
Ελπίζω όταν κάνουμε τη συνάντηση να υπάρχει συμμετοχή γιατί του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα,έχουν υπογράψει για 1000 πιστώσεις σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια .Επίσης όσα ολοήμερα δεν λειτούργησαν πέρσι δεν λειτούργησαν ούτε φέτος και όσα δεν λειτουργούν φέτος κάτι μου λέει οτι δεν θα λειτουργήσουν ούτε του χρόνου.Τα κορίτσια που τα πήραν φέτος ας μας ενημερώσουν τι γίνεται με τα προνήπια,γιατι δυο συναδέλφισσες μου είπαν οτι στα σχολεία που δουλεύουν δεν πήραν προνήπια,τους εξήγησαν βέβαια οτι κάτι τέτοιο είναι παράνομο αλλά τρέμουν τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας κ κάνουν οτι τους λέει,χωρίς έγγραφη εντολή ....τι να πω....
Κοριτσια ουτε στην δικη μου ταξη δεν υπαρχουν προνηπια. Και ειναι νομιμο καθως η εκπαιδευση ειναι υποχρεωτικη μονο για τα 5χροναΤο κανουν για να συνενωνουν τμηματα. Πανω σε αυτο δεν μπορει να γινει τιποτα. Μην τρεφετε αυταπατες
Γνωρίζω οτι αν έρθει γονιός να γράψει προνήπιο δεν μπορείς να το αρνηθείς,κάνω λάθος;
Δλδ μέχρι πέρσυ που είχες προνήπια,λειτουργούσες παράνομα?
Καλυτερα με τα νηπια κανεις καλυτερη διδασκαλια
Καλα,ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι η Elsa D. ειναι Troll?Χαλαρωστε και μην δινετε τοση σημασια στα γραφομενα της.Στο μονο που εχει δικιο,ειναι οτι η φοιτηση των προνηπιων δεν ειναι υποχρεωτικη και δυναται να φοιτησουν,εφοσον υπαρχουν κενες θεσεις.Καλημερα,φευγω για την δουλεια
Τα νηπια πρεπει να φοιτουν υποχρεωτικα. Τα προνηπια δυναται να φοιτησουν εφοσον υπαρχουν κενες θεσειςΚαλυτερα με τα νηπια κανεις καλυτερη διδασκαλια