*

Αποστολέας Θέμα: Η' Φάση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 123522 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Η' Φάση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60
« Απάντηση #266 στις: Δεκεμβρίου 03, 2013, 05:02:21 pm »
Εγω μπερδεύτηκα τωρα!Δηλ τωρα βγήκαν κι άλλες πιστώσεις για την β βαθμια??κ τόσες πολλες??
Για την α βαθμια τιποτα?
τι να σου πω!!!!!!! και εγώ έμεινα έκπληκτη..........

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:17:06 »

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 09:51:56 am »

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 11:22:54 am »
πρωινό σοκ!!!!  έξι??......

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 11:26:56 am »
και   άλλες 3 μέσω κρατικού προυπολογισμού.... για δείτε....
http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/10442-03-12-13-70-60-2013-2014.html

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:17:06 »

Αποσυνδεδεμένος Αγγελικη80

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60 Μονιμη Αναπληρωτρια
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 12:27:34 pm »
Φασουλι το φασουλι...

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 02:00:45 pm »
http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/10446-03-12-13-60-70-2013-2014.html
Τόσες πιστώσεις εχουν για μας!!!!

κορίτσια καλησπέρα και από εμένα.
Έγραψα πριν δυο μέρες και επαναλαμβάνω, ότι εάν θέλουμε να δουλέψουμε του χρόνου (γιατί για φέτος δεν το βλέπω), πρέπει να διεκδικήσουμε θέσεις μέσω ΕΣΠΑ όπως κάνουν αυτήν την περίοδο οι Φιλόλογοι...
Ακόμα και το ΖΕΠ που δεν έτρεξε φέτος θα μπορούσε να τρέξει του χρόνου και να δώσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας εφόσον είναι άξονας προτεραιότητας για το ΕΣΠΑ. Ας σταματήσουμε να κοιτάζουμε κοντόφθαλμα και ας κάνουμε επιτέλους τη συνάντηση επαναλειτουργίας της ΠΕΑΝ ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Όλοι μαζί μπορούμε!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 03:34:57 pm »
κορίτσια καλησπέρα και από εμένα.
Έγραψα πριν δυο μέρες και επαναλαμβάνω, ότι εάν θέλουμε να δουλέψουμε του χρόνου (γιατί για φέτος δεν το βλέπω), πρέπει να διεκδικήσουμε θέσεις μέσω ΕΣΠΑ όπως κάνουν αυτήν την περίοδο οι Φιλόλογοι...
Ακόμα και το ΖΕΠ που δεν έτρεξε φέτος θα μπορούσε να τρέξει του χρόνου και να δώσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας εφόσον είναι άξονας προτεραιότητας για το ΕΣΠΑ. Ας σταματήσουμε να κοιτάζουμε κοντόφθαλμα και ας κάνουμε επιτέλους τη συνάντηση επαναλειτουργίας της ΠΕΑΝ ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Όλοι μαζί μπορούμε!

συμφωνώ η συνάντηση πρέπει να γίνει οπωσδήποτε...... ,με οποιοδήποτε τρόπο, η επαναλειτουργία της ΠΕΑΝ επίσης...., κορίτσια φτάνει πια η κοροϊδία, τέτοιες φάσεις έκανε τα προηγούμενα  χρόνια το μήνα Απρίλιο ....  θεωρούνται φάσεις αυτές ? για μένα είναι σαν να μη πήρε καθόλου άτομα :-[ :-[

Αποσυνδεδεμένος Tapas16

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 07:41:37 pm »
Καλησπέρα! Ζητώ συγνωμη εκ των προτερων αν τα λογια μου ηχήσουν κάπως σκληρά, αλλά νιώθω την ανάγκη να μιλήσω.  Κάνουμε μια φιλοτιμη προσπάθεια να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε αυτά που πραγματικά μας αξίζουν ως νηπιαγωγοί και ως άνθρωποι.  Κάποιες κοπέλες πρωτοστάτησαν και προσπάθησαν να μας συγκεντρώσουν ώστε να προβούμε σε κάποιες ενέργειες που μόνο προς συμφέρον μας θα είναι, αφού κανείς άλλος ( ΔΟΕ κ.ά) δεν ενδιαφέρεται για εμάς.  Το είχαμε πάρει ζεστά και υπήρξε μεγάλη συμμετοχή στην ψηφοφορία για το τι κινήσεις πρέπει να γίνουν, αλλά όταν τελικά βγήκε το αποτέλεσμα (ενεργοποίηση ΠΕΑΝ) και ήρθε η ώρα της κινητοποίησης, ξαφνικά όλες εξαφανίστηκαν! Πολλές με την πρόφαση ότι έχουν μωρά, υποχρεώσεις κ.λπ.  Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι πραγματικά είναι δύσκολο το θέμα της μετακίνησης μερικών και φυσικά το οικονομικό μας πρόβλημα δεν βοηθάει, αλλά θέλω να πω κάτι... Εάν σας καλούσαν αναπληρώτριες θα αφήνατε παιδιά, σκυλιά γατιά χωρίς δεύτερη σκέψη και θα βρίσκατε χρήματα για ενοίκιο, προκαταβολή, εισιτήρια και ξενοδοχείο μέχρι να σας τοποθετήσουν!!!!  Κάνω λάθος???Δεν νομίζω!  Και θυμώνω γιατί μία απο αυτές που θα είχε έτοιμη μία δικαιολογία για να γλιτώσει τα έξοδα μετακίνησης  για τη συνάντηση και να μην αφήσει το μωρό της είμαι κι εγώ!  Θυμώνω αλλά παράλληλα χαίρομαι για τον εαυτό μου γιατί ξύπνησα απο το λήθαργο!  Επιτέλους πρέπει να σταματήσουμε να αφήνουμε τους άλλους να τρέχουν για εμάς!  Αυτό μας έφερε ως εδώ!  Το γεγονός ότι ποτέ δεν πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας!  Συγχαρητήρια στην κοπέλα που είπε ότι θα πάρει το μωρό της και θα τρέξει στη συνάντηση!  Συγνώμη που σας κούρασα αλλά δεν μπορώ να βλέπω άλλο τόση απάθεια!  Πραγματικά...εσείς δεν θυμώνετε με τον εαυτό σας?

Αποσυνδεδεμένος MAITS

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 08:15:52 pm »
Καλησπέρα! Ζητώ συγνωμη εκ των προτερων αν τα λογια μου ηχήσουν κάπως σκληρά, αλλά νιώθω την ανάγκη να μιλήσω.  Κάνουμε μια φιλοτιμη προσπάθεια να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε αυτά που πραγματικά μας αξίζουν ως νηπιαγωγοί και ως άνθρωποι.  Κάποιες κοπέλες πρωτοστάτησαν και προσπάθησαν να μας συγκεντρώσουν ώστε να προβούμε σε κάποιες ενέργειες που μόνο προς συμφέρον μας θα είναι, αφού κανείς άλλος ( ΔΟΕ κ.ά) δεν ενδιαφέρεται για εμάς.  Το είχαμε πάρει ζεστά και υπήρξε μεγάλη συμμετοχή στην ψηφοφορία για το τι κινήσεις πρέπει να γίνουν, αλλά όταν τελικά βγήκε το αποτέλεσμα (ενεργοποίηση ΠΕΑΝ) και ήρθε η ώρα της κινητοποίησης, ξαφνικά όλες εξαφανίστηκαν! Πολλές με την πρόφαση ότι έχουν μωρά, υποχρεώσεις κ.λπ.  Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι πραγματικά είναι δύσκολο το θέμα της μετακίνησης μερικών και φυσικά το οικονομικό μας πρόβλημα δεν βοηθάει, αλλά θέλω να πω κάτι... Εάν σας καλούσαν αναπληρώτριες θα αφήνατε παιδιά, σκυλιά γατιά χωρίς δεύτερη σκέψη και θα βρίσκατε χρήματα για ενοίκιο, προκαταβολή, εισιτήρια και ξενοδοχείο μέχρι να σας τοποθετήσουν!!!!  Κάνω λάθος???Δεν νομίζω!  Και θυμώνω γιατί μία απο αυτές που θα είχε έτοιμη μία δικαιολογία για να γλιτώσει τα έξοδα μετακίνησης  για τη συνάντηση και να μην αφήσει το μωρό της είμαι κι εγώ!  Θυμώνω αλλά παράλληλα χαίρομαι για τον εαυτό μου γιατί ξύπνησα απο το λήθαργο!  Επιτέλους πρέπει να σταματήσουμε να αφήνουμε τους άλλους να τρέχουν για εμάς!  Αυτό μας έφερε ως εδώ!  Το γεγονός ότι ποτέ δεν πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας!  Συγχαρητήρια στην κοπέλα που είπε ότι θα πάρει το μωρό της και θα τρέξει στη συνάντηση!  Συγνώμη που σας κούρασα αλλά δεν μπορώ να βλέπω άλλο τόση απάθεια!  Πραγματικά...εσείς δεν θυμώνετε με τον εαυτό σας?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Οι εκπαιδευτικοί τελείωσαν...τους πάτησαν τα τραίνα!

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #275 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 10:01:11 pm »

Αστειευεσαι?
Ειμαστε γνησιες νεοελληνιδες που μολις βολευτουμε με οποιοδηποτε τροπο απλα... εξαφανιζομαστε
Απλα δες ποσα ποστ υπηρχαν πριν το Εσπα και ποσες γραφουν τωρα. Κανονικα ζαμαν-φου
Δυστυχως δεν προκειται να αφυπνισεις κανεναν, γιατι πολυ απλα η γενια μας εχει μεγαλωσει με αυτον τον τροπο και αυτο δεν αλλαζει
Καλη επομενη γενια λοιπον (= 20+ χρονια)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 10:24:18 pm »
Ακούστηκαν και οι δύο "πλευρές". Οι απόψεις τους απόλυτα σεβαστές και των δύο. Μακάρι να πρυτανεύσει η λογική και να αφυπνιστεί το αγωνιστικό φρόνημα όλων των εκπαιδευτικών αν πραγματικά θέλουμε σωστή εκπαίδευση.
Ομως, ας μη συνεχίσουμε άλλο τη συζήτηση αυτή, μιας και το θέμα είναι διαφορετικό. Κανονικά θα έπρεπε να γραφούν στο τόπικ "Γενική συνάντηση ΠΕ60",όπου υπάρχει και ψηφοφορία,  δηλ. εδώ: 

http://www.pde.gr/index.php?topic=29994.0

Ευχαριστούμε,
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 01:26:19 pm »
Δημήτρης Μπράτης
Σήμερα θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών βθμιας όλων των ειδικοτήτων και τεχνικές ειδικότητες.Πλήρους και μειωμένου ωραρίου.Θα καλύψουν όλα τα κενά.
· πριν από μία ώρα περίπου ·

είδατε τα αποτελεσματα όταν υπάρχουν συντονισμένες πιέσεις ?

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 02:15:50 pm »
από το Fb. την σελιδα Αναπληρωτές Δάσκαλοι

Σύμφωνα με τις ενημερώσεις του κ. Μπράτη, περιμένουμε:
1. Αρχές της επόμενης εβδομάδας τις προσλήψεις για ΖΕΠ
2. Τον συμπληρωματικό πίνακα ειδικής αγωγής και τις αντίστοιχες προσλήψεις στο τέλος της επόμενης εβδομάδας
3. 100 νέες προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών για τα ολοήμερα

πολύ ευχάριστα μου ακούγονται τα νεα....

Αποσυνδεδεμένος s0n1a

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 10:08:48 pm »
από το Fb. την σελιδα Αναπληρωτές Δάσκαλοι

Σύμφωνα με τις ενημερώσεις του κ. Μπράτη, περιμένουμε:
1. Αρχές της επόμενης εβδομάδας τις προσλήψεις για ΖΕΠ
2. Τον συμπληρωματικό πίνακα ειδικής αγωγής και τις αντίστοιχες προσλήψεις στο τέλος της επόμενης εβδομάδας
3. 100 νέες προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών για τα ολοήμερα

πολύ ευχάριστα μου ακούγονται τα νεα....

Μακάρι.
Ελπίζω να μην είναι 99 δάσκαλοι και 1 νηπιαγωγός.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182735
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)