0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω μπερδεύτηκα τωρα!Δηλ τωρα βγήκαν κι άλλες πιστώσεις για την β βαθμια??κ τόσες πολλες??Για την α βαθμια τιποτα?
http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/10446-03-12-13-60-70-2013-2014.htmlΤόσες πιστώσεις εχουν για μας!!!!
κορίτσια καλησπέρα και από εμένα. Έγραψα πριν δυο μέρες και επαναλαμβάνω, ότι εάν θέλουμε να δουλέψουμε του χρόνου (γιατί για φέτος δεν το βλέπω), πρέπει να διεκδικήσουμε θέσεις μέσω ΕΣΠΑ όπως κάνουν αυτήν την περίοδο οι Φιλόλογοι...Ακόμα και το ΖΕΠ που δεν έτρεξε φέτος θα μπορούσε να τρέξει του χρόνου και να δώσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας εφόσον είναι άξονας προτεραιότητας για το ΕΣΠΑ. Ας σταματήσουμε να κοιτάζουμε κοντόφθαλμα και ας κάνουμε επιτέλους τη συνάντηση επαναλειτουργίας της ΠΕΑΝ ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Όλοι μαζί μπορούμε!
Καλησπέρα! Ζητώ συγνωμη εκ των προτερων αν τα λογια μου ηχήσουν κάπως σκληρά, αλλά νιώθω την ανάγκη να μιλήσω. Κάνουμε μια φιλοτιμη προσπάθεια να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε αυτά που πραγματικά μας αξίζουν ως νηπιαγωγοί και ως άνθρωποι. Κάποιες κοπέλες πρωτοστάτησαν και προσπάθησαν να μας συγκεντρώσουν ώστε να προβούμε σε κάποιες ενέργειες που μόνο προς συμφέρον μας θα είναι, αφού κανείς άλλος ( ΔΟΕ κ.ά) δεν ενδιαφέρεται για εμάς. Το είχαμε πάρει ζεστά και υπήρξε μεγάλη συμμετοχή στην ψηφοφορία για το τι κινήσεις πρέπει να γίνουν, αλλά όταν τελικά βγήκε το αποτέλεσμα (ενεργοποίηση ΠΕΑΝ) και ήρθε η ώρα της κινητοποίησης, ξαφνικά όλες εξαφανίστηκαν! Πολλές με την πρόφαση ότι έχουν μωρά, υποχρεώσεις κ.λπ. Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι πραγματικά είναι δύσκολο το θέμα της μετακίνησης μερικών και φυσικά το οικονομικό μας πρόβλημα δεν βοηθάει, αλλά θέλω να πω κάτι... Εάν σας καλούσαν αναπληρώτριες θα αφήνατε παιδιά, σκυλιά γατιά χωρίς δεύτερη σκέψη και θα βρίσκατε χρήματα για ενοίκιο, προκαταβολή, εισιτήρια και ξενοδοχείο μέχρι να σας τοποθετήσουν!!!! Κάνω λάθος???Δεν νομίζω! Και θυμώνω γιατί μία απο αυτές που θα είχε έτοιμη μία δικαιολογία για να γλιτώσει τα έξοδα μετακίνησης για τη συνάντηση και να μην αφήσει το μωρό της είμαι κι εγώ! Θυμώνω αλλά παράλληλα χαίρομαι για τον εαυτό μου γιατί ξύπνησα απο το λήθαργο! Επιτέλους πρέπει να σταματήσουμε να αφήνουμε τους άλλους να τρέχουν για εμάς! Αυτό μας έφερε ως εδώ! Το γεγονός ότι ποτέ δεν πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας! Συγχαρητήρια στην κοπέλα που είπε ότι θα πάρει το μωρό της και θα τρέξει στη συνάντηση! Συγνώμη που σας κούρασα αλλά δεν μπορώ να βλέπω άλλο τόση απάθεια! Πραγματικά...εσείς δεν θυμώνετε με τον εαυτό σας?
από το Fb. την σελιδα Αναπληρωτές ΔάσκαλοιΣύμφωνα με τις ενημερώσεις του κ. Μπράτη, περιμένουμε:1. Αρχές της επόμενης εβδομάδας τις προσλήψεις για ΖΕΠ2. Τον συμπληρωματικό πίνακα ειδικής αγωγής και τις αντίστοιχες προσλήψεις στο τέλος της επόμενης εβδομάδας3. 100 νέες προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών για τα ολοήμεραπολύ ευχάριστα μου ακούγονται τα νεα....