*

Ψηφοφορία

Προγραμματίζουμε γενική συνάντηση όλων των αναπληρωτών νηπιαγωγών το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 στην Αθήνα, στα γραφεία της ΔΟΕ. Π

Ναι
22 (78.6%)
Όχι
6 (21.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 27

Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 11, 2014, 08:36:40 am

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 : προτάσεις, απόψεις, σχολιασμός  (Αναγνώστηκε 191889 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Γενική Συνάντηση ΠΕ60
« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 09:11:19 am »
καλημέρα κορίτσια ....... αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι δεν πρέπει να επηρεαστούμε από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας  στο forum .... γνωρίζω κοπέλες οι οποίες θα έρθουν στη συνάντηση, αλλά δεν μπορούν να ψηφίσουν γιατί δεν είναι  μέλη στο pde απλά παρακολουθούν τις εξελίξεις..... μέσω αυτού.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:24:02 »

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 09:39:05 am »
Καλό είναι να έχουμε τον Μπράτη με το μέρος μας,αν έρθει στη συνάντηση και δει τόσες ψήφους μαζεμένες,δεν μπορεί θα δείξει αγάπη για τον κλάδο μας!Στη συνάντηση που είχε γίνει με το συντονιστικό νηπιαγωγών είχε κάνει " παράπονα" που δεν τον καλέσαμε.
Πάντως βλέπω πολύ μικρή συμμετοχή και απογοητεύομαι....για μια φορά ,για κάτι τόσο σημαντικό νομίζω αξίζει λίγο να ξεβολευτούμε και να παρευρεθούμε στη συνάντηση

σε καμία περίπτωση δεν θέλω και νομίζω καμία δε θέλει να κομματικοποιήσουμε τη συνάντησή και την επαναλειτουργεία της ΠΕΑΝ. Παρόλα αυτά νομίζω ότι ένα εκλεγμένο μέλος και εκπρόσωπός μας να μας πρέπει να σταθεί κοντά και να διεκδικήσει κι αυτός ότι δικαιωματικά μας ανήκει!!!!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 10:11:47 am »
Η συνάντηση πρεπει να γίνει. Η Αθήνα θα εχει βάλει ηδη τα γιορτινά της. Το μεγαλο χριστουγεννιατικο δενδρο θα ειναι ολοφωτεινο σαν να σας καλει. Τα μαγαζια εβαλαν και αυτα τα γιορτινα τους. τα ζαχαροπλαστεια μυριζουν τσουρεκια με γεμιση καρυδια,μυγδαλα,σοκολατα. Δεν κρατιεσαι, μπαινεις μεσα και παιρνεις μια... τυροπιτα! Οι κασταναδες ψηνουν τα καστανα πανω στη φουφου στους δρομους ντυμενοι καλά με κασκολ και σκουφακι, ετοιμοι να μας εξυπηρετήσουν με χαμογελο. Οι δρομοι μεσα στο σκουπιδι, αλλα εσυ εκεινη την ωρα δεν τα βλεπεις. Οι αστεγοι σε παγκακια και γωνιες πανω στα χαρτόκουτα, αλλα απλως σε "αγγιζει"αντε το πολυ να σκεφτεις την "καταληξη" του ανθρωπου!και εκεινη τη στιγμη κτυπαει το κινητο σου: Ελα, που εισαι ρε?...

Δεν ειναι για "πλακα" τα παραπανω. Ειναι πως η ζωή συνεχιζεται. Πως η ζωή εχει τα όμορφα και τα ασχημα της.Πως πρεπει να αγωνιζομαστε για το καθε τι. Ειναι επισης οτι θα περασετε πολυ ωραία!!! Ειναι ωραια αισθηση να μαζευτειτε ολοι και να τα πειτε με άνεση, να ακουστουν οι αποψεις και να παρθουν αποφάσεις.

Πιστευω, πως τελικα θα ερθουν στην συναντηση αρκετες συναδελφισσες αλλα που αυτή τη στιγμη δεν μπορουν να το επιβεβαιωσουν και δεν θελουν να εκτεθουν αν τελικα δεν το καταφερουν, γιατι ο σκοπος ειναι σοβαρος.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 10:38:23 am »
Ενταξει Μάρκο.. απλά δεν παίζεσαι!!!

Χαίρομαι που εσείς είστς τόσοι αισιοδοξοι γιατί εγώ δεν ειμαι καθολου!!!! Εμενα το 20 που βλέπω εδώ δεν με ικανοποιεί σε καμία περίπτωση, κι επειδή τυχαίνει να εχω συγκεντρώσει τα στοιχεια μας ξέρω πως μέσα στο pde  υπάρχουν το λιγότερο 150 αναπληρώτριες, οι περισσότερες των οποίων (συγνώμη που ακούγομαι κακια) δεν έχουν κανει καν login ξανα από τότε που βγήκε η φάση ΕΣΠΑ... κι εχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες!!! Επίσης η ψηφοφορία είναι ανοιχτή και στο fb γιατί υπάρχουν άτομα που ειναι μόνο εκεί γραμμένοι κι οχι εδώ.. θέλετε να σας πω το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα; 10 άτομα.. και 20 από εδώ, 30.. κι εκείνη την μέρα (επειδή τυχαίουν και απρόοπτα θα καταλήξουμε στην Αθηνα 15.... Και φυσικά δεν καταλαβαινω γιατί αυτοί οι 15 έχουν περισσοτερο ελευθερο χρόνο και χρήματα να ξοδέψουν από τους υπόλοιπους?!?!?!

Εγώ βλέπω οτι ακόμα και αυτή τη στιγμή είμαστε πάρα πολλοι λίγοι αυτοί που παίρνουμε το θέμα σοβαρά... Πραγματικά λυπάμαι!

Υ.Γ. Να σημειώσω ότι δεν έχουμε και μέρος συναντησης!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:24:02 »

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 11:33:27 am »
σε καμία περίπτωση δεν θέλω και νομίζω καμία δε θέλει να κομματικοποιήσουμε τη συνάντησή και την επαναλειτουργεία της ΠΕΑΝ. Παρόλα αυτά νομίζω ότι ένα εκλεγμένο μέλος και εκπρόσωπός μας να μας πρέπει να σταθεί κοντά και να διεκδικήσει κι αυτός ότι δικαιωματικά μας ανήκει!!!!
Εννοείται!

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 01:21:11 pm »
Λοιπόν επειδή τα πράγματα μάλλον θέλουν πίεση πρέπει να τα πιέσουμε και εμείς..προτείνω να στείλουμε επιστολή στα σχολεία με την ημερομηνία συνάντησης για να προσέλθουν και άλλοι,να κάνουμε ανάρτηση στο φατσοβιβλίο,να πάρουμε τηλέφωνο παλιές μας συναδέλφους και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτούμε...ακόμα και αν δεν βλέπουμε προσέλευση θα την κάνουμε την επανίδρυση μόνες μας...
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 01:24:31 pm »
Η συνάντηση πρεπει να γίνει. Η Αθήνα θα εχει βάλει ηδη τα γιορτινά της. Το μεγαλο χριστουγεννιατικο δενδρο θα ειναι ολοφωτεινο σαν να σας καλει. Τα μαγαζια εβαλαν και αυτα τα γιορτινα τους. τα ζαχαροπλαστεια μυριζουν τσουρεκια με γεμιση καρυδια,μυγδαλα,σοκολατα. Δεν κρατιεσαι, μπαινεις μεσα και παιρνεις μια... τυροπιτα! Οι κασταναδες ψηνουν τα καστανα πανω στη φουφου στους δρομους ντυμενοι καλά με κασκολ και σκουφακι, ετοιμοι να μας εξυπηρετήσουν με χαμογελο. Οι δρομοι μεσα στο σκουπιδι, αλλα εσυ εκεινη την ωρα δεν τα βλεπεις. Οι αστεγοι σε παγκακια και γωνιες πανω στα χαρτόκουτα, αλλα απλως σε "αγγιζει"αντε το πολυ να σκεφτεις την "καταληξη" του ανθρωπου!και εκεινη τη στιγμη κτυπαει το κινητο σου: Ελα, που εισαι ρε?...

Δεν ειναι για "πλακα" τα παραπανω. Ειναι πως η ζωή συνεχιζεται. Πως η ζωή εχει τα όμορφα και τα ασχημα της.Πως πρεπει να αγωνιζομαστε για το καθε τι. Ειναι επισης οτι θα περασετε πολυ ωραία!!! Ειναι ωραια αισθηση να μαζευτειτε ολοι και να τα πειτε με άνεση, να ακουστουν οι αποψεις και να παρθουν αποφάσεις.

Πιστευω, πως τελικα θα ερθουν στην συναντηση αρκετες συναδελφισσες αλλα που αυτή τη στιγμη δεν μπορουν να το επιβεβαιωσουν και δεν θελουν να εκτεθουν αν τελικα δεν το καταφερουν, γιατι ο σκοπος ειναι σοβαρος.

Μάρκο πραγματικά τα λες πολύ ωραία !!!!!!!!!! αλλά τσουρέκι σαν του Τερκενλή  στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει και αν ο λόγος που θα ερχόμασταν στη Αθήνα είναι το τσουρέκι ........ ελάτε εσείς στη Θεσσαλονίκη που είναι εξίσου πανέμορφη!!!!!!! πλάκα κάνω!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 01:49:25 pm »
Καλύτερος όλων ο Πειραιάς  ;)

Θεωρώ πως η σκεψη της συναδελφισσας σας ath79 ειναι πολύ σωστη. Πρεπει να βρει εφαρμογη απο σημερα κιολας. Χρονος δεν περισσευει. Και, τουλαχιστον τρεις  μερες νωριτερα θα πρεπει να εχουν οριστει ο τόπος συναντησης και οι παρουσιες.

Είμαι αρκετά επιφυλακτικός,.... καθως  την μεταστροφή που τόνισε και η συναδελφισσα  Τapas16, την παρατηρησα και γω (είχε γραψει :"αλλά όταν τελικά βγήκε το αποτέλεσμα (ενεργοποίηση ΠΕΑΝ) και ήρθε η ώρα της κινητοποίησης, ξαφνικά όλες εξαφανίστηκαν! "),
http://www.pde.gr/index.php?topic=29896.msg758386;topicseen#new

Ομως,ως άτομο παραμένω "φύσει" θετικός και αισιόδοξος, ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 05, 2013, 02:14:12 pm από MARKOS »

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 02:06:28 pm »
να ενημερώσουμε λοιπόν και στα σχολεία για τη συναντηση μας. πείτε όμως ένα σημειο συνάντησης. προσωπικά δεν έχω ιδέα από Αθήνα και δεν έχω ακόμα ιδέα με τι μέσο θα έρθω....(μάλλον τρένο) αλλά αν ειναι να είμαστε 20 το ξεκαθαρίζω δεν θα κάνω 800χμ για να ανακαλύψω οτι ο χρόνος και  τα έξοδα μου θα ναι άσκοπα...

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 02:09:50 pm »
να ενημερώσουμε λοιπόν και στα σχολεία για τη συναντηση μας. πείτε όμως ένα σημειο συνάντησης. προσωπικά δεν έχω ιδέα από Αθήνα και δεν έχω ακόμα ιδέα με τι μέσο θα έρθω....(μάλλον τρένο) αλλά αν ειναι να είμαστε 20 το ξεκαθαρίζω δεν θα κάνω 800χμ για να ανακαλύψω οτι ο χρόνος και  τα έξοδα μου θα ναι άσκοπα...

συμφωνω απόλυτα μαζί σου!

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 02:53:50 pm »
Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα έρθω. Από Αθήνα κ εγώ λίγα πράγματα ξέρω αλλά αν ταξιδέψω κ με άλλα κορίτσια από

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 04:01:08 pm »
Λοιπόν εφόσον είχαν οριστεί ομαδάρχες πριν την φάση εσπα και σε εκείνες είχαν σταλεί τα προσωπικά μας στοιχεία προτείνω να σταλούν σε αυτές τις κοπέλες αρχικά μηνύματα με τόπο και ωρα συνάντησης..Προτείνω τον τόπο το κέντρο της αθήνας ή το mall στο μαρούσι που συγκεντρώνει πολλά μέσα μεταφοράς όπως τρένο,μετρό και προαστιακό...ελπίζω το mall να προσελκύσει τις γυναίκες μήπως και παρευρευθούν..χαχαχα ;D όσο για το χρόνο προτείνω τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου που θα έχουν κλείσει τα σχολεία και θα έχει μεσολαβήσει το σκ για να ταξιδέψουν και όσοι θέλουν και ώρα 10.00 το πρωί που δεν θα κυκλοφορεί και πολύ κόσμος..
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 04:07:19 pm »
Πες στο Τhe Mall,  να τις φωνάξει απο τα μεγάφωνα, να παρατήσουν τα ψώνια και "οι ΠΕ60 να προσέλθουν επειγώντος στην καφετέρια στο roof garden, ευχαριστώ!"  ;D

Αποσυνδεδεμένος ioa13

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 04:35:29 pm »
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζουμε για το αν η διαδικασια της ενεργοποιησης χρειαζεται συγκεκριμενο αριθμο δηλαδη αν χρειαζεται 100 ατομα και μαζευτουμε 70 θα μπορεσουμε να προχωρησουμε στην ενεργοποιηση μην ξεκινησουμε να ερθουμε και τελικα δεν γινει τιποτα.. αποψη μου ειναι να μην μπερδεψουμε την ΠΕΑΝ με κομματα παρολα αυτα ομως τη βοηθεια τη γνωση  και την υποστηριξη καποιων που γνωριζουν και ειναι μεσα στα πραγματα με εννοειτε φανταζομαι.... δεν χανουμε τιποτα να τη ζητησουμε και να την εχουμε και οπου μας χρειαστει μιας και ειμαστε ολες καινουργιες ;) ;) εγω προσωπικα θα ζητησω αδεια να μου δωσουν αν μου το επιτρεψουν ευχαριστως να ειμαι εκει υπαρχει καποια κοπελα που εχει τηλεφωνα απο ατομα της ΠΕΑΝ για να ξερουμε πως να κινηθουμε για την ενεργοποιηση;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)