*

Ψηφοφορία

Προγραμματίζουμε γενική συνάντηση όλων των αναπληρωτών νηπιαγωγών το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 στην Αθήνα, στα γραφεία της ΔΟΕ. Π

Ναι
22 (78.6%)
Όχι
6 (21.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 27

Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 11, 2014, 08:36:40 am

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 : προτάσεις, απόψεις, σχολιασμός  (Αναγνώστηκε 191718 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Γενική Συνάντηση ΠΕ60
« Απάντηση #154 στις: Δεκεμβρίου 14, 2013, 05:55:33 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:48:42 »

Αποσυνδεδεμένος zoi83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δεκεμβρίου 14, 2013, 11:03:36 pm »
μήπως....μήπως....μήπως.......σιγά να μη συννενοηθούμε  εμείς.....

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δεκεμβρίου 15, 2013, 12:39:19 am »
συμφωνώ ............ κανένα φως στο τούνελ.......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:48:42 »

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δεκεμβρίου 15, 2013, 11:48:43 am »
Να πάρουμε τηλ αύριο όλες στη ΔΟΕ ,να τους πιέσουμε,να ζητήσουμε τηλέφωνα αιρετών,στη τελική δεν είναι υποχρεωμένοι να μας φιλοξενήσουν;Η συνάντηση πρέπει να γίνει!
Τηλ ΔΟΕ210 32 36 547
32 32 582
Και του Κικινή 6976975047
Στο μεταξύ έχω ρωτήσεις μια φίλη μου δικηγόρο εάν χρειάζεται η παρουσία δικηγόρου και όλες οι διαδικασίες που χρειάζονται ,γιατι δεν έχω ιδέα

Αποσυνδεδεμένος marakiaki000

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δεκεμβρίου 15, 2013, 01:44:12 pm »
Παιδιά για Θεσσαλονίκη είμαι και εγώ μέσα!Αποφασίστε και ενημερώστε μας!!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δεκεμβρίου 15, 2013, 03:47:18 pm »
Λοιπόν. μιλησα με τη διαχειριστρια μου και θα σας δωσει το κλειδι. Εκεινη θα ερθει όταν φευγετε να το παραλάβει. ;D
Οδηγίες:
Όταν μπειτε μεσα θα φορεσετε τις παντοφλες σας, οσες φορουν τακουνι, επειδή τα χαλια είναι "μιραρακη" ;D

Στην κουζινα θα εχω μεσα στο φουρνο μικροκυμματων βουτήματα και σοκολατακια στο ψυγειο. Το αλκοολ απαγορευεται σε τέτοιες συναντήσεις.
Θα υπαρχουν ελληνικος, νες και φιλτρου καφες. Από τσαι σε 4 γευσεις: γαρυφαλλο, αμαρετο,γιασεμί και μαυρο του βουνου
.

βρε, πατε καλά? τελευταια μερα και καμία δεν εχει αποφασισει τι θελει?
Ουτε χωρος, ουτε τόπος και τελευταία "παιζει" και η ημερομηνια;  ::)

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 15, 2013, 03:56:45 pm από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος fe

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δεκεμβρίου 15, 2013, 05:31:26 pm »
Στις 23 το απογευμα ειναι μια καλη λυση. Οσοι λειπουν μακρια θα κανουν μια σταση και μια διανυκτερευση στην Αθηνα ειτε σε γνωστους ειτε να συνεννοηθουμε να μεινουμε σε ενα ξενοδοχειο σε 3 κλινα η 4 κλινα για να μοιραστουμε τα εξοδα. ετσι δεν υπαρχει η τροχοπεδη οτι καποιες ειναι μακρια για δουλεια, η σπιτια τους για τις γιορτες, διοτι θα γινει στο περασμα.  Ειδαλως μετα τις γιορτες παλι στο ιδιο στυλ, δηλαδη,  στις 5 η 6 Ιανουριου, που και στο περασμα των συναδελφων που ειναι στις παραμεθωριους πεφτει και επισης δεν ενοχλει τους λοιπους που εργαζονται στην ηπειρωτικη ελλαδα. Αρα, αν συμφωνειτε αναλαμβανω να βρω ξενοδοχειο, εχω κ μια φιλη με τουριστικο γραφειο στην αθηνα επισης νηπιαγωγο, και κλεινω πχ οσα 4 κλινα χρειαστουμε, τρωμε κατι οικονομικο και μετακινουμαστε με τρενο. τα κοριτσια στην αθηνα μιλανε με δικηγορο, που να δεχτει να πληρωθει οταν τελειωσουν οι διαδικασιες, και επισης καποια αλλα κοριτσια να αναλαβουν να βρουνε αιθουσα, στο Πολυτεχνειο θα δεχτουνε 100% !!! Ειδα παραπανω τα τηλ, θα δοκιμασω κι εγω αυριο, αν κανονισει καμια νωριτερα, ας μας ενημερωσει. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 11:05:06 am »
Λοιπόν. μιλησα με τη διαχειριστρια μου και θα σας δωσει το κλειδι. Εκεινη θα ερθει όταν φευγετε να το παραλάβει. ;D
Οδηγίες:
Όταν μπειτε μεσα θα φορεσετε τις παντοφλες σας, οσες φορουν τακουνι, επειδή τα χαλια είναι "μιραρακη" ;D

Στην κουζινα θα εχω μεσα στο φουρνο μικροκυμματων βουτήματα και σοκολατακια στο ψυγειο. Το αλκοολ απαγορευεται σε τέτοιες συναντήσεις.
Θα υπαρχουν ελληνικος, νες και φιλτρου καφες. Από τσαι σε 4 γευσεις: γαρυφαλλο, αμαρετο,γιασεμί και μαυρο του βουνου
.

βρε, πατε καλά? τελευταια μερα και καμία δεν εχει αποφασισει τι θελει?
Ουτε χωρος, ουτε τόπος και τελευταία "παιζει" και η ημερομηνια;  ::)

πάντως Μάρκο είμαστε ικανές να σε τρελάνουμε κι εσένα!!!!!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ !!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 11:08:53 am »
Στις 23 το απογευμα ειναι μια καλη λυση. Οσοι λειπουν μακρια θα κανουν μια σταση και μια διανυκτερευση στην Αθηνα ειτε σε γνωστους ειτε να συνεννοηθουμε να μεινουμε σε ενα ξενοδοχειο σε 3 κλινα η 4 κλινα για να μοιραστουμε τα εξοδα. ετσι δεν υπαρχει η τροχοπεδη οτι καποιες ειναι μακρια για δουλεια, η σπιτια τους για τις γιορτες, διοτι θα γινει στο περασμα.  Ειδαλως μετα τις γιορτες παλι στο ιδιο στυλ, δηλαδη,  στις 5 η 6 Ιανουριου, που και στο περασμα των συναδελφων που ειναι στις παραμεθωριους πεφτει και επισης δεν ενοχλει τους λοιπους που εργαζονται στην ηπειρωτικη ελλαδα. Αρα, αν συμφωνειτε αναλαμβανω να βρω ξενοδοχειο, εχω κ μια φιλη με τουριστικο γραφειο στην αθηνα επισης νηπιαγωγο, και κλεινω πχ οσα 4 κλινα χρειαστουμε, τρωμε κατι οικονομικο και μετακινουμαστε με τρενο. τα κοριτσια στην αθηνα μιλανε με δικηγορο, που να δεχτει να πληρωθει οταν τελειωσουν οι διαδικασιες, και επισης καποια αλλα κοριτσια να αναλαβουν να βρουνε αιθουσα, στο Πολυτεχνειο θα δεχτουνε 100% !!! Ειδα παραπανω τα τηλ, θα δοκιμασω κι εγω αυριο, αν κανονισει καμια νωριτερα, ας μας ενημερωσει. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 11:53:15 am »
Μίλησα με  Κικινή ,μου είπε για28 δεν γίνεται ,όμως μπορούν να μας παραχωρήσουν αίθουσα για κάποια άλλη ημερομηνία και επίσης μου είπε οτι θα έχουμε όποια βοήθεια χρειαστούμε απο την πλευρά τους,γενικά ήταν πολύ ευγενικός και πρόθυμος ( δεν ξέρω τι μεσολάβησε).Επίσης, μας καλεί την Τετάρτη το πρωί να πάμε μια ομάδα απο εμάς για να συζητήσουμε ,του είπα οτι είναι λίγο ξαφνικό και δεν ξέρω αν θα μπορούν οι συνάδελφοι,πάντως αν κάποιες απο εσάς μπορείτε Τετάρτη πείτε μου να κανονίσουμε και μετά πάμε για τη γενική μας συνάντηση.Ακόμα,του ξεκαθάρισμα οτι δεν επιθυμούμε την ανάμειξη συνδικαλιστών στον σύλλογο μας και συμφώνησε.
Συμπέρασμα ,είναι ευπρόσδεκτη η βοήθεια τους μια και είμαστε άσχετες με τα διαδικαστικά αρκεί να μην αφήσουμε κομματικά συμφέροντα να εισχορήσουν στο σύλλογο.
Ας δούμε ποια ημερομηνία μπορούμε και ας το κοινοποιήσουμεκι ας έρθουν όσες μπορούν .
Επίσης αν είναι για μια φορά να έρθουν σύνάδελφοι απ'όλη την Ελλάδα για μένα θα ήταν πιο σημαντικό να έρθουν σε μια παράσταση διαμαρτυρίας έξω απο το Υπουργείο ,όχι οτι δεν είναι σημαντική η ενεργοποίηση της Πεαν.

Ν

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 12:36:24 pm »
άντε  συνάδελφοι εσείς που  είστε ήδη Αθήνα ενημερώστε η μία την άλλη και 4-5 ας αναλάβουν να συναντηθείτε με τον Κικήνη. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε βοήθεια έχουμε από τη ΔΟΕ θα ναι προς όφελός μας. Άλλωστε και η πρόεδρος του τοπικού συλλόγου εκπαιδευτικών μας είχε συμβουλέψει πως ότι κάνουμε είναι καλό να είμαστε με τη ΔΟΕ σε επικοινωνία κ συνεργασία.
Συμφωνώ απόλυτα Ρούλα για να μην μπερδέψουμε κομματικές παρατάξεις. Πολύ καλή ιδέα μια παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο, αλλά τα οικονομικά δεν νομίζω εύκολα να επιτρέψουν όσες είναι από βόρεια ελλάδα να μετακινηθούν δυο φορές στην Αθήνα. Προσωπικά για μένα είναι ανέφικτο....

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 12:48:35 pm »
Χθες έληξε η ψηφοφορία.. κόσμο να προσέλθει δεν έχουμε, αίθουσα δεν εχουμε, χάσαμε και την ημερομηνία.....
Ρόλαρετε τις σελίδες και δείτε ποσες και ποιες είμαστε που αναμοχλεύουμε την κατάσταση...
Δεν φτάνουμε ούτε για ζήτω!!! Είναι μακριά θα μου πείτε ακομα ο Σεπτέμβρης.. Ας ξεκινησουμε τον Ιούλιο με "Τι περιοχές θα δηλώσετε;" "Πόσα άτομα θα πάρει;" "Λέτε να πάρει πολλούς μέσω ΕΣΠΑ;" κι οταν θα σκάνε τα κοινωφελή του ΟΑΕΔ σαν βομβες θα κλαίει κόσμος και κοσμάκης....

Απλά απογοητεύτηκα.. και κουράστηκα!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 01:16:50 pm »
κορίτσια.... δηλώστε ποιες είστε από Αθήνα και ποιες μπορείτε Τετάρτη και πάτε στον Κικινή..... είναι σημαντικό να πάμε (αφού μας καλεί ο ίδιος)  για να τον έχουμε με το μέρος μας όταν κάτι τον χρειαστούμε!!!!!!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182578
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)