*

Ψηφοφορία

Προγραμματίζουμε γενική συνάντηση όλων των αναπληρωτών νηπιαγωγών το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 στην Αθήνα, στα γραφεία της ΔΟΕ. Π

Ναι
22 (78.6%)
Όχι
6 (21.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 27

Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 11, 2014, 08:36:40 am

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 : προτάσεις, απόψεις, σχολιασμός  (Αναγνώστηκε 191737 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fe

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Γενική Συνάντηση ΠΕ60
« Απάντηση #168 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 01:41:04 pm »
Χθες έληξε η ψηφοφορία.. κόσμο να προσέλθει δεν έχουμε, αίθουσα δεν εχουμε, χάσαμε και την ημερομηνία.....
Ρόλαρετε τις σελίδες και δείτε ποσες και ποιες είμαστε που αναμοχλεύουμε την κατάσταση...
Δεν φτάνουμε ούτε για ζήτω!!! Είναι μακριά θα μου πείτε ακομα ο Σεπτέμβρης.. Ας ξεκινησουμε τον Ιούλιο με "Τι περιοχές θα δηλώσετε;" "Πόσα άτομα θα πάρει;" "Λέτε να πάρει πολλούς μέσω ΕΣΠΑ;" κι οταν θα σκάνε τα κοινωφελή του ΟΑΕΔ σαν βομβες θα κλαίει κόσμος και κοσμάκης....

Απλά απογοητεύτηκα.. και κουράστηκα!
Evdokia γεια σου και μπραβο σου για το τσαγανο κι τον τσαμπουκα σου!!!!! Να σου πω, μηπως ξερεις στη συναντηση των φιλολογων ποσα ατομα πηγανε, και μετα ποσοι απο αυτους ασχοληθηκαν και καταφεραν τελικα ο,τι καταφεραν (με βαση οσα αναφερθηκαν παραπανω) εστω για αρχη οσες ειστε αθηνα βρεθειτε και πατε στον μεσιε κΙκΙνΗ και βλεπουμε, ξεκιναμε και μια νεα ψηφοφορια, ας το παρουμε λιγακι πιο χαλαρα μες την σοβαροτητ της καταστασης απλα για να μην μας παρει απο κατω. Elen Lia, ειπα για 23 η 5, 6 μονο διοτι αυτες οι ημερομηνιες ειναι πανω στο "περασμα" των συναδελφων προς και απο τα σπιτια τους και ειχαμε παραπανω πιθανοτητες ναρθουν απο το να σηκωθουνε μεσα στις γιορτες να κανουν αλλο ενα ταξιδι....  Ευδοκια τι λες; κανουμε μια συναντηση εστω στις 28, ατυπη, οσες μπορουμε 30? 30! και βλεπουμε; ειμαι μακρια αλλα εστω και για μια ατυπη συναντηση ερχομαι -την οποια μπορουμε καλλιστα να ονομασουμε και τυπικη και να κινησουμε τις οποιες διαδικασιες, διοτι φιλτατες συναδελφισσες στη βραση κολλαει το σιδερο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:29:37 »

Αποσυνδεδεμένος silken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 02:52:13 pm »
Ζεστά ξεκινήσαμε άλλα το τέλος ήταν άδοξο...Αφού μας καλούν στην Αθήνα και κανένας δεν ενδιαφέρεται να πάει,είμαστε αξιοι της μοίρας μας...

Αποσυνδεδεμένος geosimal

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 04:26:15 pm »
Χθες έληξε η ψηφοφορία.. κόσμο να προσέλθει δεν έχουμε, αίθουσα δεν εχουμε, χάσαμε και την ημερομηνία.....
Ρόλαρετε τις σελίδες και δείτε ποσες και ποιες είμαστε που αναμοχλεύουμε την κατάσταση...
Δεν φτάνουμε ούτε για ζήτω!!! Είναι μακριά θα μου πείτε ακομα ο Σεπτέμβρης.. Ας ξεκινησουμε τον Ιούλιο με "Τι περιοχές θα δηλώσετε;" "Πόσα άτομα θα πάρει;" "Λέτε να πάρει πολλούς μέσω ΕΣΠΑ;" κι οταν θα σκάνε τα κοινωφελή του ΟΑΕΔ σαν βομβες θα κλαίει κόσμος και κοσμάκης....

Απλά απογοητεύτηκα.. και κουράστηκα!
evdokia , έχεις απόλυτο δίκιο, μπραβο για τον αγώνα που ξεκίνησες αλλά όπως διαπιστωσαμε όταν τελικά καποιος βολευτει προσωρινα, μετα δεν τον νοιάζει τι θα γίνει αύριο. Και  εγω αυτή τη στιγμή έχω προσληφθει μεσω εσπα στη σύρο αλλά παρακολουθώ συνεχώς τα πραγματα και ειμαι θυμωμενη με τον κλαδο μας, γιατι οταν τα βρισκουμε σκουρα κατακλυζουμε το forum με διαμαρτυριες, οταν ειναι ομως να θυσιαστουμε μια μερα για μια συναντηση τοτε όλοι κανουμε πισω. Τελικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 05:00:25 pm »
κ εγω ειμαι απο αυτες προσεληφθηκσ μεσω εσπα μετα απο ενα χρονο ανεργιας...δε λεει τπτ αυτο...πιστευα κ γω οτι με το πεισμα μας οπως τον οκτωβριο θα τα καταφερναμε τον δεκεμβριο...ομως τπτ..η συμμετοχη απογοητευτικη.. 5 κουκοι δεν γερνουν την ανοιξη...δεν πειραζει....την ανεργια την ειδαμε..θα την περιμενουμε ξανα κ συντομα... εχουμε ομως την ευθυνη πια για αυτο που μας ερχεται...ας κατσουμε ανετα να δουμε τηνεπαναληψη του εργου....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:29:37 »

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 05:17:00 pm »
κ εγω ειμαι απο αυτες προσεληφθηκσ μεσω εσπα μετα απο ενα χρονο ανεργιας...δε λεει τπτ αυτο...πιστευα κ γω οτι με το πεισμα μας οπως τον οκτωβριο θα τα καταφερναμε τον δεκεμβριο...ομως τπτ..η συμμετοχη απογοητευτικη.. 5 κουκοι δεν γερνουν την ανοιξη...δεν πειραζει....την ανεργια την ειδαμε..θα την περιμενουμε ξανα κ συντομα... εχουμε ομως την ευθυνη πια για αυτο που μας ερχεται...ας κατσουμε ανετα να δουμε τηνεπαναληψη του εργου....

Εχεις δίκιο!!Γιατι ομως βρε παιδια??Τοσο κρίμα!! :(
Τι να πω!!Ελλας το μεγαλείο σου!!Ποση απογοήτευση.....

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 06:22:26 pm »
Res, non verba. Post hoc, locus regit actum.  (= γεγονότα, όχι λόγια. Μετά τούτο, οι συνθήκες ρυθμίζουν την πράξη)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 16, 2013, 08:00:45 pm από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 07:12:11 pm »
βρε κορίτσια είναι τόσο δύσκολο πέντε κοπέλες από Αθήνα να πούνε ότι μπορούνε να πάνε στη συνάντηση με τον Κικινή? ειλικρινά μου έρχεται να βάλω τα κλάματα .............. ποιες από εδώ μέσα στο forum είναι από Αθήνα ? ονομάστε τες, θα τις στείλω προσωπικό μηνυμα εγώ! και αν δεν θέλετε να τις ονομάσετε δημόσια στείλτε ΠΜ σε μένα με τα ονοματα τους!!!  :-[ :-[

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 07:54:30 pm »
Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας... Μονο 39 (οσοι ψηφοι φαινονται) αναπληρωτριες ειμαστε εδω μέσα; Τη συναντηση να κάνουμε; Γνωρημιας; Ή μήπως εμείς οι 30 έχουμε ανεση χρονου και χρηματος και μπορουμε να παραβρεθουμε πολλες φορές;

Αποφασήστε εσεις τι θελετε να κανουμε..

Αποσυνδεδεμένος xrysakids

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 09:51:20 pm »
Ποια συνάντηση με τον κικινη; Εγώ περιμένω να οριστικοποιηθεί η ημερομ . Τι πρέπει να κάνω;

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 11:53:07 pm »
Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας... Μονο 39 (οσοι ψηφοι φαινονται) αναπληρωτριες ειμαστε εδω μέσα; Τη συναντηση να κάνουμε; Γνωρημιας; Ή μήπως εμείς οι 30 έχουμε ανεση χρονου και χρηματος και μπορουμε να παραβρεθουμε πολλες φορές;

Αποφασήστε εσεις τι θελετε να κανουμε..
Με δικηγόρο που μίλησα μου είπε οτι αρκούν 20 άτομα για την ενεργοποίηση του συλλόγου μας.Το πρόβλημα είναι άλλο.Χρειάζεται οπωσδήποτε το καταστατικό  και αν θυμάμαι καλα το καταστατικο δεν υπάρχει....

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 12:33:56 am »
Υπάρχει, αλλά δεν υπάρχουν μέλη (πρέπει να γραφτούν και κατ' επέκταση να ψηφίσουν), αλλά δεν υπάρχουν τα υπολοιπα βιβλια που κρατά ενας σύλλογος με πρώτο και καλύτερο το βιβλιο εσόδων- εξόδων!

Επίσης δεν εχει δηλώσει και κανενας την επιθυμία για υποψηφιοτητα.......

Αποσυνδεδεμένος silken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 01:33:54 am »
Όλο οι ιδιοι και οι ίδιοι μιλάμε.
sofi 9,Demetroula,μπουμπου,χιονατη,vickara,chrisi 83,dorakigia,Αγγελικη 80 και πολλοί άλλοι ,που είστε?

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 09:46:26 am »
Υπάρχει, αλλά δεν υπάρχουν μέλη (πρέπει να γραφτούν και κατ' επέκταση να ψηφίσουν), αλλά δεν υπάρχουν τα υπολοιπα βιβλια που κρατά ενας σύλλογος με πρώτο και καλύτερο το βιβλιο εσόδων- εξόδων!

Επίσης δεν εχει δηλώσει και κανενας την επιθυμία για υποψηφιοτητα.......

υποψηφιότητες θα τεθούν σταδιακά την ημέρα της συνάντησης τώρα είμαστε απλά ψευδώνυμα. Το θέμα είναι να γίνει η συνάντηση και όσο για αίθουσα θα βρούμε άκρη...

Αποσυνδεδεμένος Αγγελικη80

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60 Μονιμη Αναπληρωτρια
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 01:22:42 pm »
Όλο οι ιδιοι και οι ίδιοι μιλάμε.
sofi 9,Demetroula,μπουμπου,χιονατη,vickara,chrisi 83,dorakigia,Αγγελικη 80 και πολλοί άλλοι ,που είστε?
Προσωπικα μπαινω στο PDE καθημερινα και παρακολουθω τις εξελιξεις και τις συζητησεις των μελων του forum.Δυστυχως οπως δηλωσα στην ψηφοφορια,δεν θα μπορεσω να ταξιδεψω στην Αθηνα για την συγκεντρωση τις ημερες των διακοπων,λογω ανειλημμενων υποχρεωσεων μου σε οικογενιακη επιχειρηση.
Το θεμα ειναι,πως υπαρχουν αρκετες εκατονταδες(ισως και χιλιαδες) αναπληρωτες η ανεργοι συναδελφοι απο την Αθηνα,που δεν θα κανουν τον κοπο να αφιερωσουν ενα 2ωρο για την συναντηση.Τα 30 μολις ατομα,ειναι ακρως απογοητευτικο νουμερο  :(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182588
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)