*

Ψηφοφορία

Προγραμματίζουμε γενική συνάντηση όλων των αναπληρωτών νηπιαγωγών το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 στην Αθήνα, στα γραφεία της ΔΟΕ. Π

Ναι
22 (78.6%)
Όχι
6 (21.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 27

Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 11, 2014, 08:36:40 am

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 : προτάσεις, απόψεις, σχολιασμός  (Αναγνώστηκε 191457 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Γενική Συνάντηση ΠΕ60
« Απάντηση #322 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 09:48:43 pm »
πολλα μπραβο στα κοριτσια,δυστυχωσ δεν μπορεσα να ερθω στη συναντηση.δεν θελω να δικαιολογηθω αλλα ειμαι μακρια φετος .ευχομαι ολα να πανε καλα ,να ξερετε οτι δεν ειστε μονο 34 αλλαβ πολυ περισσοτερεσ ,το γεγονοσ οτι δεν μπορεσαμε να ερθουμε δεν σημαινει οτι δεν ειμαι συνοδηποροιστον αγωνα.να ενημερωνεται και εμασ μεσα στο φορουμ .καλη μασ επιτυχια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:11:32 »

Αποσυνδεδεμένος fiona

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω..........ελπιζω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 09:54:07 pm »
για να δουμε τι θα δουμε...βεβαια περιμενα οτι θα μαζευομασταν πολλες περισσοτερες..ειδικα οσες ειμαστε αθηνα αναπληρωτριες..αλλα δεν ηρθαν

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 10:17:39 pm »
NO BAD,  Καλή συνέχεια  :)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 11:25:19 pm »
Mια διόρθωση: όχι "οικογενειακοι λόγοι" με ανάγκασαν, αλλά "άλλοι" οικογενειακοί λόγοι. Θελω να πω πως "οικογενειακος λόγος και μαλιστα σημαντικος ηταν η συναντηση. Την "οικογένεια"το σπιτικό μας, τα παιδιά μας, (εκτος από τον εαυτο μας) τη στηρίζουμε και  με την δουλειά μας, ετσι δεν είναι; Και η συναντηση εγινε για καποιο σκοπό Αρα άλλοι οικογενειακοι λογοι,ειναι το σωστό,  που σιγουρα είναι απόλυτα σεβαστοί , προκυπτουν ξαφνικά και κάποιοι  χρειαζονται άμεση αντιμετωπιση, διχως αναβολή.

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:11:32 »

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 11:48:23 pm »
40 κούκοι δε φέρνουν την άνοιξη.....Την επόμενη φορά που θα  γίνει συναντηση ,θα γίνει  ψηφοφορία για ανάδειξη προεδρείου θα παρουσιαστεί το νέο καταστατικό,αν λοιπόν δεν υπάρξει μαζική συμμετοχη η όλη προσπάθεια θα  ναυαγησει....Συνάδελφοι πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους ως κλάδος και να πρόλαβουμε τις εξελίξεις πριν μας προλάβουν αυτές...

Υ.Σ :Μπράβο σε οσους ήρθαν από μακριά....

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 09:12:52 am »
Χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα τα κορίτσια απο κοντά κι έχω να πω για όλες τα καλύτερα! Φεύγοντας απο τη συνάντηση ένιωσα οτι δεν είμαι μόνη, αλλά υπάρχουν συνάδελφοι με τους ίδιους προβληματισμούς κ τις ίδιες αγωνίες με μένα. Μπράβο και συγχαρητήρια στα 5 κορίτσια που ανέλαβαν να μας εκπροσωπήσουν προσωρινά,καθώς ΚΑΙ αυτές έχουν οικογένειες,παιδιά και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Τώρα για κάποιες φίλες μας που τόσο καιρό " φώναζαν" για τη συνάντηση και γκρίνιαζαν απο Σεπτέμβρη για το μέλλον του κλάδου μας και τελικά δεν ήρθαν.....τι να πω ....ευτυχώς που οι υπόλοιπες δεν σκεφτήκαμε με τον ίδιο τρόπο.

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 09:48:51 am »
40 κούκοι δε φέρνουν την άνοιξη.....Την επόμενη φορά που θα  γίνει συναντηση ,θα γίνει  ψηφοφορία για ανάδειξη προεδρείου θα παρουσιαστεί το νέο καταστατικό,αν λοιπόν δεν υπάρξει μαζική συμμετοχη η όλη προσπάθεια θα  ναυαγησει....Συνάδελφοι πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους ως κλάδος και να πρόλαβουμε τις εξελίξεις πριν μας προλάβουν αυτές...

Υ.Σ :Μπράβο σε οσους ήρθαν από μακριά....
Έχω την εντύπωση οτι δεν χρειάζεται να ξανά συναντηθούμε για τη ανάδειξη προεδρείου. Ρώτησα τον δικηγόρο και μου είπε οτι θα μπορούσαμε και απο εδώ να ψηφίσουμε καθώς είναι δύσκολη η μετακίνηση όσων μένουν μακριά . Το ίδιο και με το καταστατικο.Εάν δεν κατάλαβα σωστά διορθώσετε με
Μια συνάντηση θα ήταν καλο να γίνει τέλη Αυγούστου ,πριν γίνει φάση και εξαφανιστούν, και καπάκι παράσταση διαμαρτυρίας έξω απο το Υπουργείο. Αλλά αυτή τη φορά όχι 40 άτομα αλλιώς δεν χρειάζεται  καν να μπούμε στο κόπο και εμείς οι υπόλοιπες....

Αποσυνδεδεμένος andriana3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 11:16:24 am »
     Roula και εγώ αυτό κατάλαβα. Είπαμε με το δικηγόρο το καταστατικό να  προβλέπει τη δυνατότητα να ψηφίσουμε εξ αποστάσεως. Το έχω κάνει πριν από χρόνια σε άλλο σύλλογο που ήμουν, είναι συνηθισμένο. Επίσης όταν ετοιμαστεί το προσχέδιο του καταστατικού θα αναρτηθεί  στο φόρουμ ώστε να το δούμε όλοι και να συμπληρώσουμε ή να αφαιρέσουμε ό,τι νομίζει η καθεμια.
  Είναι αλήθεια ότι χθες όταν μπήκαμε οι τρεις πρώτες στην αίθουσα και δεν ήταν καμία, ένοιωσα μια τρομερή ματαίωση, νόμισα ότι κάποιος μας κοροϊδεύει. Φεύγοντας όμως σκέφτηκα " ευτυχώς που πήγα" γιατί τελικά έστω από  εμάς τις σαράντα ξεκίνησε αυτό που θέλαμε, να κάνουμε ένα σύλλογο, να ακούγεται η φωνή μας στο υπουργείο αλλά και μέσα στην ομοσπονδία. Στα χέρια μας είναι από εδώ  και πέρα η συνέχεια. Ας μην περιμένουμε πάλι το Σεπτέμβρη για να αρχίσουμε να κλαιγόμαστε για ό,τι γίνεται σε βάρος μας. Ας έχουμε διεκδικήσει  απο νωρίτερα κάποια πράγματα μέσω ενός συλλογικού οργάνου.

Αποσυνδεδεμένος newseditor

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 12:45:24 pm »
Έχω την εντύπωση οτι δεν χρειάζεται να ξανά συναντηθούμε για τη ανάδειξη προεδρείου. Ρώτησα τον δικηγόρο και μου είπε οτι θα μπορούσαμε και απο εδώ να ψηφίσουμε καθώς είναι δύσκολη η μετακίνηση όσων μένουν μακριά .

Υπάρχει και η επιστολική ψήφος.

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 12:49:43 pm »
Καλημέρα και από μένα!

Και'γω χθες πηγαίνοντας προς τα γραφεία ήμουν πολύ επιφυλακτική.Στη συνέχεια όμως ένιωσα πολύ καλύτερα.Ευτυχώς που πήγαμε andriana.Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!
    Σωστά καταλάβατε.Είπαμε στο καταστατικό να ενταχθεί η δυνατότητα της επιστολικής ψηφοφορίας για να μπορούν να ψηφίζουν όλοι ακόμα και από απόσταση.

Αποσυνδεδεμένος MAITS

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 02:21:22 pm »
Καλημέρα και από μένα!

Και'γω χθες πηγαίνοντας προς τα γραφεία ήμουν πολύ επιφυλακτική.Στη συνέχεια όμως ένιωσα πολύ καλύτερα.Ευτυχώς που πήγαμε andriana.Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!
    Σωστά καταλάβατε.Είπαμε στο καταστατικό να ενταχθεί η δυνατότητα της επιστολικής ψηφοφορίας για να μπορούν να ψηφίζουν όλοι ακόμα και από απόσταση.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 12, 2014, 02:23:52 pm από MAITS »
Οι εκπαιδευτικοί τελείωσαν...τους πάτησαν τα τραίνα!

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 04:53:41 pm »
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:-[ :-[ :-[Σ.Α.Ν. Σύλλογος (ή Σωματείο) Αδιορίστων Νηπιαγωγών :-[ :-[ :-[

ωραίο ακούγεται.....

Αποσυνδεδεμένος fiona

• Πλήρες μέλος
  • οσο ζω..........ελπιζω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 08:29:11 pm »
ωραίο ακούγεται.....
συμφωνω...σωματειο αδιοριστων νηπιαγωγων

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη