0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επανέρχομαι στο θέμα. Κατάγομαι από Εύβοια, δεν ξέρω όμως τίποτα για Δ Ευβοίας (Κάρυστο και Στύρα). Έχω ακούσει μόνο ότι ο δρόμος Χαλκίδα - Κάρυστος είναι χάλια (ισχύει;) και ότι Κάρυστο πας μέσω Ραφήνας (μία ώρα διάρκεια). Κατά τα άλλα θα με ενδιέφερε να μάθω: άλλοι τρόποι πρόσβασης, δρόμοι, νοοτροπία κατοίκων, διαθέσιμα σπίτια και πληροφορίες για τα σχολεία της περιοχής και κυρίως τους διευθυντές τους. Με λίγα λόγια, όποιος δούλεψε στην περιοχή, ας μοιραστεί την εμπειρία του. Ευπρόσδεκτες πληροφορίες και για Γ΄ Ευβοίας. (Εγώ έχω μόνο για
Παράθεση από: erietta στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 08:56:04 pmΕπανέρχομαι στο θέμα. Κατάγομαι από Εύβοια, δεν ξέρω όμως τίποτα για Δ Ευβοίας (Κάρυστο και Στύρα). Έχω ακούσει μόνο ότι ο δρόμος Χαλκίδα - Κάρυστος είναι χάλια (ισχύει;) και ότι Κάρυστο πας μέσω Ραφήνας (μία ώρα διάρκεια). Κατά τα άλλα θα με ενδιέφερε να μάθω: άλλοι τρόποι πρόσβασης, δρόμοι, νοοτροπία κατοίκων, διαθέσιμα σπίτια και πληροφορίες για τα σχολεία της περιοχής και κυρίως τους διευθυντές τους. Με λίγα λόγια, όποιος δούλεψε στην περιοχή, ας μοιραστεί την εμπειρία του. Ευπρόσδεκτες πληροφορίες και για Γ΄ Ευβοίας. (Εγώ έχω μόνο για