0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ έχει σχεδόν 2 βδομάδες! Αν λάβεις κάτι στείλε εδώ για να ξέρω να περιμένω!Ευχαριστώ!
Μπορείτε να μου πείτε σε πόσο διάστημα από τη στιγμή που τέλειωσαν οι εξετάσεις λάβατε στα χέρια σας το πτυχίο;Είχα ακούσει ότι μέσα σε 2-3 μήνες από τη στιγμή που θα καταθέσεις στον ΔΟΑΤΑΠ λαμβάνεις την αναγνώριση, αλλά..... απ΄ότι διαβάζω δεν νομίζω να το έχουμε τόσο σύντομα.
Ρε παιδια, αυτο με την βεβαίωση του ΔΟΑΤΑΠ οτι το μεταπτυχιακό εμπίπτει στις Επιστημες Αγωγής, ισχύει?!? Δεν μπορω να βρω κατι στο ΔΟΑΤΑΠ. Ξερεις κανεις κατι?Σας ευχαριστώ
Εκεί που είναι το ήταν*…………. Γράφεις: πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως από το (όνομα του Πανεπιστημίου)Στην αίτηση στο 1: γράφεις Μεταπτυχιακό και τον τίτλο του μεταπτυχιακού σουΣτο 2 γράφεις: Το Πανεπιστήμιο που οργάνωσε το μεταπτυχιακό και τον τόπο Και στο 3 δεν γράφεις τίποτα. Ελπίζω να λύθηκαν οι απορίες. Πάντως αν πας να τα καταθέσεις εσύ στο ΔΟΑΤΑΠ μπορείς εκείνη τη στιγμή να τα ξαναρωτήσεις για επιβεβαίωση ή να τα αφήσεις χωρίς να τα συμπληρώσεις και να ρωτήσεις να στα πούνε εκεί.
Καλησπέρα! Αν στο 1 γράψω: "Mεταπτυχιακό εξ’ αποστάσεως στις Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Εκπαίδευση" και στο 2: "Πανεπιστήμιο Λευκωσίας" θα είμαι οκ;Επίσης έχω μερικές ακόμα απορίες:Στα συνημμένα (στην αίτηση) τσέκαρα: το παράβολο, υπεύθυνη δήλωση. Στο πεδίο άλλα δικαιολογητικά έγραψα: επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας και επικυρωμένο αντίγραφο βασικού πτυχίου Ελληνικού Α.Ε.Ι. Στις εκκρεμότητες έγραψα όσα απαραίτητα δικαιολογητικά εκκρεμούν να σταλούν από το Ίδρυμα απ’ ευθείας στον ΔΟΑΤΑΠ (Τίτλος Σπουδών (μεταπτυχιακό)/ Επίσημο πιστοποιητικό μαθημάτων / Συμπληρωμένο από το ίδρυμα σχετικό ερωτηματολόγιο / diploma supplement Είναι σωστά;Τέλος αν τσεκάρω το πεδίο που αφορά την έκδοση της βαθμολογικής αντιστοιχίας του τίτλου σπουδών τότε πρέπει να καταθέσω παράβολο των 235, 52 ευρώ; Δηλαδή 184,32 + 51,20;
Μίλησα σήμερα με Δοαταπ. Είχα και εγώ τις ίδιες απορίες. Στο 1 και 2 γράφουμε αυτά που αναφέρεις. Για τα δικαιολογητικά μου είπαν πως τα συμπληρώνεις όπως τα αναφέρεις (και αυτά που εκκρεμούν).Αν τσεκάρουμε την έκδοση της βαθμολογικής αντιστοιχίας, δεν πληρώνουμε κάτι έξτρα από τα 184,32. Τα 51,20 τα πληρώνεις αν κάνεις χωριστή αίτηση για βαθμολογική αντιστοίχηση.--------Πάνω ακριβώς από το 1 εκεί που λέει "Σας παρακαλώ να εγκρίνετε τις απαραίτητες ενέργειες για την αναγνώριση της ισοτιμίας..." επιλέγουμε κάποιο από τα δύο ή όχι;
Εγώ επέλεξα Πανεπιστήμια αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό