0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Οι πρώτες αναγνωρίσεις έχουν γίνει. Δεν υπάρχει κάπου κόλλημα.
Καλημέρα. έχουν γίνει οι πρώτες αναγνωρίσεις; Πόσο χρόνο πήρε; Άκουσα 3 μήνες ισχύει; Και μένα ένα μάθημα μου έμεινε να βγει αλλά ακόμη τίποτα. Είπαν 27 θα είχαν βγει όλες οι βαθμολογίες αλλά ακόμη.
Θα συμφωνήσω με τον elks. Άμα πας από τον Δοαταπ θα κερδίσεις κάποιο χρόνο διότι θα πάρεις αμέσως αρ. πρωτοκόλλου. Εγώ που τα έστειλα ταχυδρομικά πήρα μετά από μία εβδομάδα! Όσο αφορά την αναγνώριση εμένα με πήρανε τηλ. την Παρασκευή και μου είπαν ότι είναι έτοιμη...και τώρα περιμένω τον κούριερ που εξουσιοδότησα για να μου την παραδώσει, καθώς δεν μπορούσα να ανέβω Αθήνα να την παραλάβω!
Για να κερδίσεις χρόνο μπορείς να πας στον ΔΟΑΤΑΠ να κάνεις αίτηση, υποβάλλοντας μόνο τα πρώτα πέντε δικαιολογητικά από αυτά που αναφέρονται στην ιστοσελιδα του. Τα υπόλοιπα (αυτά που αναμένονται από την Λευκωσία) θα μείνουν σε εκκρεμότητα. Έτσι, παίρνεις αριθμό πρωτοκόλλου και μπαίνεις σε σειρά κερδίζοντας χρόνο.Μην ξεχάσεις να ζητήσεις να σου βγάλουν ταυτόχρονα και βεβαίωση παιδαγωγικής επάρκειας γιατί βγαίνει μαζί με την αναγνώριση αλλά μόνο αν το ζητήσεις. Επίσης, να συμπληρώσεις στην αίτηση να σου βγάλουν και βαθμολογική ισοτιμία. (τα επιπλέον της αναγνώρισης δεν στοιχίζουν τίποτα αν τα ζητήσεις μαζί με την αναγνώριση. Διαφορετικά -αν τα ζητήσεις μόνα τους αργότερα- επιβαρύνεσαι οικονομικά)Αναφορικά με τις πρώτες αναγνωρίσεις -επειδή γνωρίζω συνάδελφο που είχε τελειώσει Ιανουάριο- δεν έχουν γίνει ακόμη.