0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α οκ σ ευχαριστω πολυ! Επομενως πρεπει να τους το δηλωσω με καποιο τροπο!Αναφορικα με την βεβαιωση ότι το γνωστικό αντικείμενό τους εμπίπτει στις επιστήμες της αγωγής (παρ. 4, άρθρο 2 του ν.3848/2010), δεν εχω καταλβα ποιος τι δινει! Στην ζητησαν στην αιτηση;
Ναι, πρέπει να δηλωθεί με κάποιο τρόπο. Όσοι παραδίδουν την αίτηση αυτοπροσώπως μπορούν να το ζητήσουν επι τόπου.Η βεβαίωση του δοαταπ δεν το πιστοποιεί; Γνωρίζει κάποιος;Όταν κατέθεσα την αίτηση αναπληρωτή, ανέφερα στην υπάλληλο ότι κατέχω Μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής. Της ζήτησα να μου πει τι χαρτιά χρειάζεται να καταθέσω και μου είπε το πτυχίο και την αναγνώριση. Έτσι, τα κατέθεσα και θα επικοινωνήσω μαζί τους για δω τι έγινε τελικά.
Γεια σας!Επικοινώνησα σήμερα με τη διεύθυνση της περιοχής μου για να ρωτήσω αν υπήρχε εξέλιξη με τα χαρτιά που κατέθεσα. Μου είπαν πως δεν υπάρχει εξέλιξη και ότι θα επικοινωνούσαν αυτοί με το υπουργείο. Μετά από καμιά ώρα με πήραν από το υπουργείο τηλέφωνο και μου είπαν πως θα πρέπει να καταθέσω και τη βεβαίωση παιδαγωγικής επάρκειας την οποία εκδίδει ο Δοαταπ. Είναι απαραίτητη για τα πτυχία εξωτερικού τα οποία δίνουν παιδαγωγική επάρκεια καθώς πρέπει να βεβαιώνεται ότι εμπίπτουν στις επιστήμες της αγωγής.
Σ ευχαριστουμε για την πληροφορηση! Πως θα κινηθεις τωρα; Θα το αιτηθεις μεσω μειλ;
melpo και chris.drm πήρατε και τη βεβαίωση παιδαγωγικής επάρκειας;