0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ που είμαι μέλος του ΠΑΣΑΦ επιθυμώ να εφαρμοστεί ο νόμος 3848, χωρις τη διενέργεια άλλου ασεπ γιατί πολύ απλά οι θέσεις είναι λίγες οπότε τζάμπα το διάβασμα. Αυτά...
Οι καλοί είναι για τα δύσκολα.....Τίποτα δεν είναι τζάμπα!
Ο 3848 θα εφαρμοστεί με νέο διαγωνισμό που εγώ τον τοποθετώ μέσα στο 15(προσωπική εκτίμηση), απλά αυτοί που έχουν επιτυχία του 06 ή 08 αν θέλουν συμμετέχουν μ'αυτήν.Διάθεση για κατάργηση του 3848 δεν υφίσταται ,αυτά για να μη γίνονται άκαιρες συζητήσεις....
Κάποιοι θέλουν 3848 χωρίς νέο Ασεπ.Επίσης κάποιοι που αξιολογήθηκαν πριν 7 ή 9 χρόνια από το 2006 ή 2008 μέχρι το 2015 που ενδεχομένως ξαναγίνει Ασεπ πρέπει να ξανααξιολογηθούν.Δια βίου μάθηση και δια βίου αξιολόγηση είναι το πιο αξιοκρατικό σύστημα για όλους...Τις διαθέσεις ποιος τις ξέρει,το υπουργείο άραγε?Και η διάθεση ήταν να έχει γίνει ήδη Ασεπ και να μη μαλλιοτραβιέμαστε μεταξύ μας,αλλά.....
Ας αξιολογηθούν φίλη μου αυτοί που δεν έχουν πετύχει ποτέ στον ΑΣΕΠ και ας αφήσουν ήσυχους αυτούς που έχουν πετύχει και 1 ή 2 ή 3 φορές να αποφασίσουν για την επιλογή που θα κάνουν!!!
Δεν θα αποφασίσει κανείς για τον εαυτό του ούτε οι μεν για τους δε,αλλά το κράτος...Κι αν θέλει να άρει τις αδικίες και τα βύσματα δε θα δεχτεί επιτυχόντες του περασμένου αιώνα αλλά πρόσφατους,αλλιώς θα έχουμε μια απ'τα ίδια!
Ακριβώς με το ίδιο επιχείρημα προυπηρεσίες του περασμένου αιώνα ....ας αρθούν λοιπόν οι αδικίες, ΜΟΝΟ
ΚΑΙ.... προυπηρεσίες,Lower,ECDL,πτυχία..... του περασμένου αιώνα
να φρεσκάρουμε και το πτυχιο μας τοτε...