0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλά μερικοί διαυθυντές το ερμηνεύουν έτσι και άλλοι αλλιώς!
Είμαι σε 4 σχολεία και οι διευθυντές μου δεν μας είπαν τίποτα. Αλήθεια τί είναι αυτό το ερωτηματολόγιο που αν δεν το απαντήσεις δεν θα πληρωθείς;...Εδώ δεν μας έχουν στείλει ακόμα τις συμβάσεις μας και τις αποφάσεις του ΠΥΣΔΕ για τις τοποθετήσεις μας και μου λέτε για ερωτηματολόγια;!και μου λες πως αν δεν τα συμπληρώσουμε δεν θα πληρωθούμε . Εδώ πάντως δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα τον Δεκέμβριο (είμαστε φάση Δεκεμβρίου) οπότε τί να μου λέτεΜε ερωτηματολόγιο ή χωρίς πάλι απλήρωτοι....Και κάτι τελευταιο αν δεν βγεις καλός στην αξιολόγηση ως αναπληρωτής τί θα σου κάνει; μήπως δεν θα σε ξανακαλέσει; ή θα σου καθηλώσει τον ήδη πενιχρό μισθό; Τον Μάιο πέφτουν! Αρκεί να βάλουμε όλοι ένα χεράκι για να πέσουν.
ο βαθμος αξιολογησης να μπει στους πινακες αναπληρωτων...Και πολυ λογικο: ενας που αξιολογηθηκε καλυτερα, πρεπει και να προηγηθει...
ΟΛΟΙ οι ενστολοι, στρατιωτικοι, δικαστικοι, κτλ θα ψηφισουν με τα δυο χερια τον Αντωνη
Πάντως ο νόμος λέει για μισθολογική καθήλωση των μονίμων ...Δεν μιλάει για προσμέτρηση...της βαθμολογίας στους πίνακες των αναπληρωτώνΑλήθεια πως θα με αξιολογήσει όταν με στέλνει στη μέση της χρονιάς;Υπάρχουν και 3.000.000Έλληνες κάτω από τη φτώχεια...και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τονΤσίπρα μπροστά!
ειτε ειναι στην αρχη της σχολικης χρονιας ειτε στο τελος