0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλ βρε κοριτσια εγω με σειρα 648 εχω καμια ελπιδα?
Το εξήγησα αναλυτικά λίγο παραπάνω...Από τους 602 που προκήρυξε το υπουργείο το 2008 κάποιοι ήταν διπλοδιοριστέοι, είχαν δηλαδή και την ανάλογη προυπηρεσία ωστε να διοριστούν και από τον ενιαίο πίνακα διορισμών. Επέλεξαν λοιπόν τον δεύτερο πίνακα γιατί προηγούνταν στις τοποθετήσεις και άφησαν κένη τη θέση τους στον πίνακα του Ασεπ. Έτσι προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός που προκηρύχθηκε αρχικά χρειάζεται το υπουργείο να διορίσει τους αμέσως επόμενους του πίνακα. Αυτοί είναι επιλαχόντες και μέχρι στιγμής είναι 34...
Η θέση που έχεις στον ενιαίο πίνακα διορισμών δεν έχει σχέση με τον πίνακα του Ασεπ από όπου θα πάρουν και τους επιλαχόντες (αν όλα πάνε καλά!!). Εκτός βέβαια αν είσαι επιτυχούσα του Ασεπ 2008 με σειρά καταταξης μικρότερη του 640.
τι να σου πω...δεν ξερω τι ειμαι..δεν θυμαμαι...απλα τωρα με μπερδεψατε.....νομιζα οτι απο τον ενιαιο πινακα διορισμων θα παρει τους πρωτους 38
Θα πάρει 38 ατομα από τον ενιαίο πίνακα και 57 από τον πίνακα του ασεπ. Αυτό σίγουρα... + 34 επιλαχόντες απο τον πίνακα του ασεπ που υποχρεούται αλλά δεν ξέρουμε αν θα το κάνει...
τωρα νομιζω οτι καταλαβα.....σε ευχαριστω...
Να 'σαι καλά... Ό,τι άλλο χρειαστείς ρώτα. Το έχω ψάξει πάρα πολύ
εχω εγω μπερδευτει παλι!χαχαχα...το μονο που αναρωτιεμαι ειναι αν εχω πιθανοτητες...αλλα μαλλον οχι..αλλα την αιτηση θα την κανω..λογικα θα εχω το δικαιωμα..και το 2012 ειχα κανει....πως βρισκεις αν εισαι επιλαχουσα του τελευταιου ασεπ?