0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά πιστεύατε ότι θα μας έπαιρναν τώρα άμεσα; Αφού δεν έχουν λεφτά... Η ουσία είναι ότι μας αναγνωρισαν! Ο ΑΣΕΠ είναι αυτός που διοργανώνει το διαγωνισμό, αυτός έχει τα ονόματα μας οπότε έχει μέγαλη βαρύτητα αυτό το έγγραφο.... Ας περιμένουμε να δούμε και τις διαθέσεις του υπουργείου, αν και πιστεύω ότι δεν έχει περιθώρια πια να αρνηθεί...
Γεωργία τι εννοείς όταν λες δεν είμαστε στη λίστα λόγω του μεσοπρόθεσμου; Τη λίστα τη δημοσίευσαν γιατί έπρεπε να δώσουν τα ονόματα όλων όσων δικαιούνται διορισμο άσχετα αν το υπουργείο έχει τις αντίστοιχες πιστώσεις....Επίσης προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα προχωρήσει ο πίνακας και άλλο...είτε γιατί θα αρνηθούν κάποιοι από τους 10 είτε γιατί θα υπάρξουν κάποιοι από τους επιλαχόντες που δεν θα επιθυμούν διορισμό!
Παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να μη διοριστουν οι 37!Απαξ και βγηκε το εγγραφο του ΑΣΕΠ.... το πραγμα εχει παρει το δρομο μου!Και αυτα περι μεσοπροθεσμου ειναι μπουρδες....λογικα στους επομενους διορισμους (το Σεπτεμβρη??) θα ειναι ολοι μεσα.Το χειροτερο σεναριο....οι 13 στους επομενους διορισμους (λογω υπαρκτων πιστωσεων) και οι υπολοιποι στους μεθεπομενους!
Οχι βεβαια!Κι εγω δεν το πίστευα για άμεσα....αλλα αφού εβγαλε λίστα με τα 37 πιστευω οτι θα τα παρει οπωσδήποτε.Και αυτοι που δεν δέχτηκαν πως μπορουν να πάρουν παραταση, αφού διαγραφηκαν?Αυτο το τελευταιο μου φαίνεται πολυ " ο, τι να ναι" κ παράνομο!Θα τους πάρουν αυτούς τους 37 νομιζω, αλλιώς δικηγόρος κ θα μας πάρουν ούτως η αλλως!Πλεον εχουμε αυτο το χαρτι στα χέρια μας οποτε οκ!
η λιστα η χθεσινη εφθασε στο 639 και ειναι αλλα 10 ατομα (δηλ μεχρι το 649 ) που δεν ειμαστε μεσα.αυτοι οι υπολοιποι 10 ειναι αγνωστο αν θα διοριστουμε.παντως μακαρι η εκτιμηση σου να βγει σωστη απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!!!!
Στο εύχομαι ολόψυχα γιατί συμμετείχες ενεργά στη διεκδίκηση τοσο καιρό και φάνηκε οτι το θέλεις πολύ...