0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tα εγραψες τελεια! Εσυ τα ξερεις καλυτερα απο το 90% των νηπιαγωγων που ειναι στη λιστα χιχι!!! εύγε!Και θα ηθελα πραγματικα να σε ευχαριστησω για οσα κανεις για εμας τοσο καιρο!!! οπως και τον physiko13!Το απροοπτο που προεκυψε με τους 10 οντως ειναι περιεργο γιατι και εγω ειχα βασιστει στο οτι τους καλεσαν για τελευταια φορα ... τι αραγε προεκυψε στην πορεια?
Να είσαι καλά libra. Τα ζητήματα των διορισμών τα γνωρίζω γιατί είμαι στα πρόθυρα του διορισμού κι εγώ ως διοριστέος του ΑΣΕΠ 2008. Τελικά με το έγγραφο που παρέθεσε η Maria Lts λύθηκε και το μυστήριο των 10 νηπιαγωγών που ανεβάζει τον αριθμό στους 47 συνολικά (13+34). Το καλό είναι ότι αναγνωρίστηκε επίσημα το δικαίωμα των 34 για μόνιμο διορισμό, παρόλο που θα κληθούν για διορισμό το επόμενο ή τα επόμενα σχ. έτη...
Με το καλο Lasid!!! Λοιπον τελος καλο ολα καλα οπως καταλαβα και για τους 10.... Εγω ακομη θα ονειρευομαι οτι θα μας παρουν αυτο το σχολικο ετος οτι και να λενε!!! Αν και πραγματικα θα ηθελα τωρα να ειμαι στους 13 να τελειωνω,τωρα που φτασαμε στην πηγη ανυπομονω να πιω νερο.......δε θελω να περιμενω αλλο!!!χιχι!Τωρα που το ξαναδιαβαζω λεει '' 10 εκπ/κών που είχαν ενταχθεί εξαρχής στους σχετικούς πίνακες'' μαλλον εννοει τους παλιους! Δεν εννοεί απο το 639-649 ετσι??
Ευχαριστώ libra. Το ίδιο εύχομαι και για σένα. Έχω την εντύπωση ότι θα διοριστώ μαζί τις 13 νηπιαγωγούς! Ναι, τους αρχικούς πίνακες εννοεί.dimi-asia δεν πρόκειται να αλλάξω ούτε μετά το διορισμό. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βοηθάς τους άλλους!anna.b ο πίνακας θα προχωρήσει μέχρι και το 649 ανεξαρτήτως από τις προθέσεις των 10 τελευταίων!Ωστόσο, όπως λες, θα έχουν δικαίωμα μέχρι και το νούμερο 639 να κάνουν αίτηση για διορισμό όταν βγει η συμπληρωματική εγκύκλιος για τις 13 πιστώσεις που δεν χρησιμοποιήθηκαν.
Λοιπόν κορίτσια ο Καψαλάκης μου έστειλε σε προσωπικό μήνυμα αυτο... "έχουμε είδηση ότι πάμε για 13 διορισμούς από τον πίνακα άμεσα..."
βρε κοριτσια αυτο δεν ειναι νεο το γραφει και το εγγραφο.αυτους τους χρωστουσε ουτως ή αλλως.το θεμα ειναι ποτε θα γινουν και οι υπολοιποι.