0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητέ Lasid φοβάμαι πως δεν έχω άδικο.. (μακάρι να έχω)Υπηρετώ 15 χρόνια και περιμένω τον διορισμό της συζύγου μου που είναι επιλαχούσα μετά από πολλούς ΑΣΕΠ και αρκετά χρόνια αναπλήρωσης.Δυστυχώς αν διαβαστεί το έγγραφο σωστά (και πιστέψτε η πρακτική πολλές φορές είναι να διαβάζουμε κάτι λέξη λέξη) υπάρχουν πολλά κενά.Αν προσέξεις καλά οι 37 που διαγράφηκαν είναι όχι όσοι δεν έχουν υπέβαλαν αίτηση ή αρνήθηκαν διορισμό αλλά όσοι διορίστηκαν με άλλο τρόπο.Στο έγγραφο υπάρχει προφανώς κάποιος πίνακας που δεν φαίνεται η μορφή του υπάρχουν τα στοιχεία όμως και στον πίνακα αυτό αναφέρει μια στήλη Πραγματικό υπόλοιπο [ενταγμένων στον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 571/23-7-2009 τ.Γ΄)] προς διορισμό τα επόμενα έτη. Αν φτιάξεις τον πίνακα θα δεις ότι εκεί απομένει (δεν υπάρχει σαν νούμερο αλλά το βρίσκεις εύκολα) 13. Όσοι και θα διοριστούν! Αλλά δεν μένει άλλο υπόλοιπο.Τέλος, απόψεις εκφράζω (να μην πω υποψίες), αλλά από έγγραφο αυτό, τις δηλώσεις - απαντήσεις του Υπουργείου στη
Νομίζω οτι δεν υπάρχει κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ανησυχούμε πια. Σαφεστατα και δεν θα επαναπαυτούμε μέχρι να δούμε το όνομα μας με φεκ, ούτε πρόκειται να το αφήσουμε στην τύχη του αλλα θεωρώ οτι το θέμα έχει λήξει...Εγώ έτσι όπως το διαβάζω δεν βρίσκω κάτι το οποίο να μου αφήνει την παραμικρή αμφιβολία.Παρολαυτα ξαναλέω οτι δεν υπάρχει περιπτωση να τα παρατήσουμε ειδικά τώρα που έχουμε φτάσει μέχρι εδω...