0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τους ξενοδόχους δεν ξέρω, αλλά είμαι σίγουρη ότι οι πρώτοι που θα αντιδράσουν θα είναι οι μαθητές και όχι οι εκπαιδευτικοί, όπως πιθανόν να νομίζει.
Γιατί είμαστε σε προεκλογική περίοδο... και όποιος ανακοινώνει μέτρα κατά του "τεμπέλη" δημοσίου υπαλλήλου και ειδικότερα κατά του "αρχιτεμπέλη" εκπαιδευτικού με τις τριμηνιαίες διακοπές σε ετήσια βάση, γίνεται αρεστός σε όλη την υπόλοιπη κοινωνία που διψά για αίμα δημοσίων υπαλλήλων και ειδικότερα για αίμα εκπαιδευτικών (ιδιωτικός τομέας αλλά και όλος ο υπόλοιπος δημόσιος τομέας είναι απέναντί μας, εμείς τι κάνουμε/κάναμε γι αυτό?)
Το είδατε αυτό?Ο Υπουργός σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, μιλά για επιμήκυνση του σχολικού έτους αφού μελετάται η έναρξη του σχολικού έτους στις 5 Σεπτεμβρίου, η επιστροφή στα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου και όχι στις 8 και την Τετάρτη του Πάσχα αντί τη Δευτέρα του Θωμά.Και μετά συζητάμε εμείς επί μέρες για τη λευκή εβδομάδα...
Έτσι είναι. Και μερικοί από εμάς είναι απέναντι μας, θα συμπλήρωνα.
Παρακαλώ όσοι έχουν επαφή με
Έχεις δίκιο Fofaki... Κάθε μέρα και μια νέα έκπληξη ... Εγώ πάντως αντι για τα ηρεμιστικά λέω να το ρίξω στις βουτιές, είναι δίπλα μου και η θάλασσα φέτος μην πάει χαμένη... Δυο βήματα κάνω και μπλουμ μέσα...
Συμφωνώ απόλυτα...Εκτός από το τελευταίο.Και μόνο για την εκδίκησή μας προς τους τωρινούς, θα άξιζε.
Ναι όμως κοίτα μη κρυώσεις και πάθεις καμιά ψύξη, θεός φυλάξοι, θα πρέπει μετά να ζητήσεις αποζημίωση από τον σερ Άρβι και υπάρχει και η κρίση...μη το ξεχνάς αγαπητή μου!
Αληθεια τωρα πραγματικα πιστευετε πως θα γινουν αυτα?? Το μονο που πιστευω οτι θα γινει ειναι να ανοιγουν τα σχολεια 2-3 μερες πριν ,κι αυτο διοτι υπαρχουν μετεξεταστεοι (που παντα εξεταζοντε την πρωτη εβδομαδα του Σεπτεβρη..δεν γινεται αλλιως) και θα κλεινουν 7-8 μερες το πολυ αργοτερα. Τα αλλα ολα ειναι στο πλαισιο : πεταμε καποια χοντρα ετσι ωστε να ακουστουν πιο "light" οι τελικες ανακοινωσεις.