0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά θα τρελαθώ...μετά από έναν πρόχειρο έλεγχο που έκανα...βρήκα 7 άτομα που πήραν, τώρα στην τελευταία ανακοίνωση, μετάταξη στην περιοχή προτίμησης μου και είχαν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ λιγότερα μόρια από μένα...
Δεν έκανα αίτηση μετάταξης, αλλά το έψαξα λίγο και δεν μπορώ να καταλήξω στα κριτήρια. Πραγματικά είναι τελείως αυθαίρετα. Στην αρχή κάτι λέχθηκε για "δοτικότητα" ΠΥΣΔΕ κλπ., αλλά οτιδήποτε δεν ανακοινώνεται επίσημα είναι απλή εικασία. Είναι τώρα δουλειά αυτή να ψάχνουμε τα μόρια του καθένα ανά την Ελλάδα; Άσε που δεν είμαι καθόλου βέβαιη ότι ελέγχθηκαν τα δηλωθέντα στην αίτηση μόρια...
Γεια σου βρε λιονταράκι, με τα ωραία σου!Αναρωτιέμαι, τι λέει η ΟΛΜΕ για όλα αυτά. Τα ξέρουν άραγε ? Δεν τα ξέρουν ? Δεν τους νοιάζει, γιατί αυτοί έχουν ήδη βολευτεί ? Άγνωστο...Όχι ότι θα με έκανε να αισθανθώ καλύτερα, απλά αναρωτιέμαι. Μία φίλη που της μίλησε γνωστή της στο υπουργείο, της είπε να κάνω ξανά ένσταση. Θα είναι η τρίτη (ένσταση επί της ένστασης επί της ένστασης!!!). Δεν το νομίζω. Δεν έχω ούτε το κουράγιο, ούτε την ελπίδα ότι κάτι θ'αλλάξει, ούτε πιστεύω πως θα έχει νόημα. Ίσως εάν αποφασίσω και...βρω τα λεφτά και το χρόνο να τους "πάω" δικαστικά. Λιονταράκι τι λες ?Η φίλη lautassari, τι απέγινε ?
Νέα ψηφοφορία όσον αφορά τις ενστάσεις επί των Υποχρεωτικών Μετατάξεων.Ψηφίστε!!!
το οχι δεν ειναι αδιαβλητες κ το καθολου τι διαφορα εχουνψηφιστε ψηφιστε ψηφιτε κ ολες τις εγνοιες πισω αφηστε!!
Εδώ είμαι κι' εγώ....Πάντα εδώ απλά αυτές τις μέρες ασχολούμαι με πολύ σοβαρότερα θέματα από τις μετατάξεις... Εγώ τρίτη ένσταση δεν ξανακάνω. Περιμένω ακόμη γιατί πήγα στη διοίκηση αν και η α επιλογή μου στην εκπαίδευση αγνοήθηκε πλήρως και έχουν μείνει εκεί κενές θέσεις. Μου είπαν από Υπουργείο πως δεν ξέρουν κάτι για τις ενστάσεις διοικητικών. Σε κάθε περίπτωση εχω κάνει αγωγή και δεν θα υποχωρήσω.
Εννοείς πήγες αυτές τις μέρες κι έκανες και τρίτη ένσταση ? Μπορούμε ? Άραγε μέχρι πότε ?