0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και στη δευτεροβαθμια να τη στειλεις θα παει με διαβιβαστικο στο υπουργειο εσυ αποφασιζεις οσο για την αναφορα ονοματων ο καθενας γραφει μεσα οτι θελει
πραγματικα δεν εχω ορεξη για τιποταποσο δε μαλλον να πουμε γαι τις εθελοντικες.καμμενο χαρτιοσο αναφορα το προτυπο ενστασης ειχε στο αλλο θεμα,γυρω στη 500 σελιδα
Καλησπέρα παιδιά. Απλά δεν έχω όρεξη να ...διαμηνύσω τίποτα! Μετά το σοκ της περασμένης εβδομάδας, μαζεύω τα συντρίμμια μου...απλά...τίποτε άλλο...
Εμενα με ξεχασες Λιονταρακι.... Παντως εγω δεν την χαρηκα καθολου τη δικαιωση της ενστασης μου... Πρωτον γιατι μπηκα σε γειτονικο νομο (θα μου πεις μη τα θες κ ολα δικα σου) κ 2ον γιατι εκει που μπηκα με τα οτι να ναι κενα που ειχαν δωσει, οχι κενα δεν εχουν περισσευουμε κ καμια 20αρια κ εγω ειμαι η τελευταια... Δηλαδη εκει που περισσευα στη βθμια, τωρα περισσευω στην αθμια... Αυτο δεν μου φαινεται καθολου καλο... δεν ξερω αν σας παρηγορει αυτο βεβαια... Τελος, δεν ξερω αν θα κανω κ αλλη ενσταση, δεν εχω κ εγω κουραγιο, αλλα αν κανω, αν μπορω να τη στειλω κατευθειαν στο υπουργειο θα το προτιμουσα γιατι ηδη επεσαν να με φανε με το γειτονικο νομο, που να με δουν να ζητω να ερθω κ στον τοπο μου... Αυτα τα δικα μου (οχι οτι θελατε να μαθετε Λιονταρι - πλακα κανω )... Σας παρακολουθω παντως
Καλώς τα παιδιά τα προβληματισμένα.Ίσως να έχει και συνέχεια το έργο, καλή συνέχεια σε όλους.
γιατι ρε λιονταρακι μας κοροιδευεις λιγο ειναι αυτο ;;;;λες να κανω τεταρτο να ησυχασω χχχχχχ
Περίμενε μήπως εξετάσουν και 3ες ενστάσεις και μετά βλέπεις.Μην ψάχνεις και 2η δουλειά για να τα ταίσεις
Ενστάσεις επί των αποφάσεων που ανακοινώθηκαν στις 3 Φεβρουαρίου μέχρι πότε έχουμε περιθώριο να καταθέσουμε? Τέλος αυτής της εβδομάδας είναι μέσα στα χρονικά πλαίσια?
Δεν σε ξέχασα καθόλου Πάμελα εσένα.Τώρα που σε γνώρισα και από κοντά πρώτη πρώτη θα σε έχω:)
συνήθως ειναι ως και πέντε ημέρες (εργάσιμες) μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.