0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμβουλεύτηκες δικηγόρο? Εγώ συνέταξα μόνος μου μια ένσταση, μόλις γύρισα από δικηγόρο την είδε και απλά την ενέκρινε. Δεν έδωσε την απαραίτητη προσοχή.. Αύριο την στέλνω καητνη Θεός βοηθός. Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι δε συμβουλεύτηκα κανέναν άλλον, πέρα από τον εαυτό μου.. Ελπίζω να μου βγει σε καλό! Καλή μας τύχη και καλά αποτελέσματα να έχουμε!
Το ΦΕΚ τελικα βγηκε?? Το ειδε κανεις??
ΦΕΚ Γ' 175/2014
PAMELA, πράγματι σ'ευχαριστούμε.Αχ βρε παιδιά, έχω πέσει σε βαριά κατάθλιψη. Θα το πάω κι εγώ δικαστικά, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει άκρη. Έχει πάρει κανείς τ/φ στο υπουργείο να ρωτήσει για οτιδήποτε νεώτερο σχετικά με ενστάσεις ή τίποτε άλλο ? Λιονταράκι, πώς είσαι ?
Περίμενε πρώτα να βγάλουν αποτελέσματα γιατί δεν τους κόβω και πολύ της κίνησης εκεί στα γραφεία Amarilis.
Συνάδελφος που πήρε μετάταξη στην α' φάση κανονικά χωρίς ένσταση, είδε στην πορεία άτομαι να έρχονται στην διεύθυνση που είναι τα οποία δεν έχουν ώρες και κάθονται! Υποτίθεται ότι 2 (από αυτά που αυτή βλέπει στα δημοτικά που είναι) κάνουν γραμ.υποστήριξη αλλά αυτό είναι για να βγει η χρονιά ...από Σεπτέμβρη τι γίνεται; Η συνάδελφος μάλιστα μου είπε: από Ιούνη τι γίνεται;Προφανές ότι μετατάχθηκαν παραπάνω στην διεύθυνσή της αλλά από ότι ακούω και από άλλες διευθύνσεις, συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Οι περιοχές αφορούν Αττική. Εάν ικανοποιηθούν περαιτέρω ενστάσεις, τα συμπεράσματα είναι παραπάνω από προφανή νομίζω. Στενάχωρα πράγματα γενικά....