0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αξιολογικοί πίνακες για όλες τις ειδικότητες που περιλαμβάνονταν στις υποχρεωτικές μετατάξεις βάσει του ν.4172/2013.
για το ανακοινωθεν της επιτροπης τι εχεις να πεις;
Και ένα τελευταίο ερώτημα (αν δεν σταματήσω, γιατί έχω πάρει φόρα). Όσοι μιλάτε για νομιμότητα της διαδικασίας, τι έχετε να πείτε γι' αυτό:ΠΕ061η Διαπιστωτική Πράξη:Α' Θεσσαλονίκης: Πλεονάζοντες 0, Κενά:0
λογοκρισια; μαλλον δεν εχεις διαβασει τους κανονες.
... Τα ίδια τοις ιδίοις...... Πολύ απλά αποτελεί τη Δεύτερη Φάση των μετατάξεων ...... που όλοι συζητούσαν ότι θα γίνονταν ...... Όμως το Υπουργείο που είχε ορθές και νόμιμες ενστάσεις ...... δεν χρειάστηκε να ζητήσει δεύτερη σειρά αιτήσεων ...... και αξιοποίησε τις υπάρχουσες ενστάσεις ...... Γιατι δεν μου λέτε με την δεύτερη φάση Μετατάξεων ...... που πολύς κόσμος ευχόταν να γίνει ... γιατί δεν είχαν κάνει αίτηση με την πρώτη...... δεν θα απαιτούσε αυτό Δεύτερη Διαπιστωτική πράξη ? ...... Το Υπουργείο λοιπόν αποφάσισε ... προκειμένου να πιάσει τον αριθμό των 5.000 μετατάξεων...... που ήταν δέσμευση απέναντι στην Τρόικα ... να συνεχίσει με ικανοποίηση ενστάσεων ...... και να λογαριάσει τις ενστάσεις ως Νέες Αιτήσεις ... κάτι που προβλέπεται από το Νόμο ...... Ούτε και εγώ το ήξερα αλλά ... ρώτησα και έμαθα ...
Τους κανόνες τους έχω διαβάσει και λένε ότι θα πρέπει να γράφουμε σχετικά με το θέμα.
Εσύ προσδοκάς ακύρωση μετατάξεων.Εμείς και άλλες μετατάξεις.Γι αυτό το θέμα αναφερεται στις ενστάσεις
Μα, τα συγκριτικά στοιχεία που παραθέτω μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υποβολή ενστάσεων από τους συναδέλφους, άρα βρίσκομαι στο σωστό νήμα
Ωραία, λοιπόν, αγαπητή psyxraimia που δεν ήξερες, αλλά φυσικά ρώτησες... Μπορείς να μας παραθέσεις το αντίστοιχο απόσπασμα του Νόμου που αναφέρει κάτι τέτοιο, για να μάθουμε κι εμείς; Edit: Ξέχασα την φατσούλα μου...