0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά εσύ Πάμελα μην γυρίζεις και πολύ την Ελλάδα γιατί θα ζαλιστείς !!!
Έχεις δει ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο? Έχεις δει ποτέ 6 φάσεις ενστάσεων επί των μεταθέσεων? Έχεις δει μεταθέσεις χωρίς μόρια?Τι συγκρίσεις και τι ρωτάς? Εάν έχεις επιχειρήματα να απαντήσεις..
Εγω απαντω σε αντιθεση με σενα. δεν εχω δει 6 φασεις οκ. εχω δει ομως χιλιαδες μεταθεσεις σε μη οργανικα κενα ή διαφωνεις και σ'αυτό; επισης εχω δει στο νησι που διοριστηκα πριν καμποσα χρονια μονιμο εκπαιδευτικο με το 16 μηνο ετων 21 παρακαλω.πως προλαβε σπουδασε και απεκτησε 16μηνο ενω ηταν 21; λαθη ή παραλειψεις δεν συνεβησαν μονο στις μεταταξεις αυτο εχω να σου πω. που ειναι ομως η ενεργητικοτητα σας στα αλλα θεματα; οτι μας καιει τα αλλα να πανε να ........
Μην κάνεις διαχωρισμούς.Την ίδια αίτηση κάναμε στο ίδιο σύστημα με τον ίδιο νόμο
Όποιος μας διαβάζει μυαλό έχει και κρίνει την ποιότητα των απαντήσεων.. Καλημέρα συνάδελφε υπέρμαχε της δικαιοσύνης (η μήπως της αδικίας? )
Γισ τα κενά και τα πλαιονάσματα που δόθηκαν στις επόμενες διαπιστωτικές έλαβαν υπόψιν τις αιτήσεις όσων είχαν ήδη κάνει καθώς και ενστάσεις.Όποιος δεν έκανε ούτε το ένα ούτε το άλλο σε μια πρόσκληση υποχρεωτικών μετατάξεων ας μην αναζητά σε άλλους τις ευθύνες.Ούτε να ζητά να ακυρωθούν όποιες μετατάξεις τον συμφέρουν προκειμένου να κάνει ότι δεν έκανε όταν έπρεπε...
Δηλαδή λες ότι κάποιοι δικαιώθηκαν με ενστάσεις ΧΩΡΙΣ να έχουν κάνει αίτηση τον Αύγουστο του 2013;;;Πρόσεχε γιατί αυτό έχει ξεφύγει και από άλλον άλλη...
ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ λέω κάθε χρόνο να τρέχουμε και μια νέα διαδικασία μετατάξεων !!!Όποιος κατεβαίνει με κόσμο στο Υπουργείο να ικανοποιείται κιόλας.
Αλήθεια λέοντα, έχω την απορία, πόσοι να ήταν άραγε, οι Α΄θμιοι που συνάντησαν προχθές τον Υπουργό, μαζί με τους φίλους τους από τη ΔΟΕ? Μαζί με τη ΔΟΕ θα ήταν διψήφιος αριθμός?
7 αυτοί και με τηνΔΟΕ 11