0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B5Μου άρεσε πολύ "...αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αποκλειστικός σκοπός τους είναι η ικανοποίηση του προσωπικού τους συμφέροντος, πέρα από κάθε έννοια ηθικής και δικαιοσύνης...".Είναι τα ίδια άτομα που -έδιναν στον ΑΣΕΠ 2008 κατόπιν τηλεφωνικής προτροπής από το κόμα, ώστε να διοριστούν αυτοί και όχι οι άλλοι που δούλευαν χρόνια αναπληρωτές-που διορίστηκαν παράνομα με την ολτμπιακή παιδεία 3500 ΠΕ11, αφού ήξεραν ότι τους πήραν για 2 χρόνια ως αναπληρωτές μόνο και ξέρουμε τι έγινε μετά. Γέμισε ο τόπος πλεονάζοντες. Αυτοί πήγαν Α/θμια όλοι και είναι αυτοί οι όψιμοι εκφραστές της ηθικής που διαβάζουμε στα δακρίβρεχτα που μας τσαμπουνάνε. Και φυσικά τότε κλαίγονταν να τους διορίσουν. Τώρα κλαίγονται για τις μεταθέσεις αργότερα για την σύνταξη. Φυσικά δεν είχαν την ίδια άποψη περί ηθικής τότε.Τα ξέχασαν αυτά να φανταστώ και όχι ότι είναι από αυτούς!-που διόρισαν 1500 ΠΕ11 πάλι στα ΤΑΔ, τα απόλυτα βύσματα (respect) αφού αυτοί ήταν οι ευνοημένοι που δεν κουνήθηκαν απτό σπίτι τους και διορίστηκαν σκανδαλοδώς-που ήταν πολύτεκνοι ή έγιναν για να σώσουν τη χώρα και όχι για να διοριστούν με τον σκανδαλώδη τρομονόμο που απέκλειε την μετάθεση στους έχοντες κάτω από 3 παιδιά. Αυτοί όλοι φυσικά διορίστηκαν πλεονάζοντες στο σπίτι τους και επέλεξαν την
Μερικές σκέψεις που αφορούν το ψήφισμα των πρωτοβαθμιων.Σήμερα έμαθα στα 45 μου πλεον οτι υπαρχει η Ελλάδα, και η Ελλάδα της εξοριας. Οι κατοικοι λοιπον αυτων των περιοχων πρεπει να αποκαλουνται εξορισμενοι , και οι μαθητες αυτοι που τοσο αγαπησα στο νησι που υπηρετησα τοσα χρονια, εξορισμενα παιδια. Σημερα εμαθα οτι στο υπουργειο πασχουν απο κωφωση, αφου δεν εχουν ανταποκριθει ως ωρας στα κελευσματα των πρωτοβαθμιων για ανοιγμα του καιαδα και το υποπαιθ δεν εχει προσταξει ως συχρονος Λυκουργος το πεταμα των ομηρων, προσφυγων εκπαιδευτικων που εκαναν το λαθος να ζητησουν λυτρωση, σωτηρια, δεκανικι στην πρωτοβαθμια, οντας τα πρωτα θυματα των μνημονιακων νομων.Σημερα επιβεβαιωσα αυτο που λεω συνεχεια στο νημα οτι δεν θελετε λυση για ολους παρα μονο τη βολεψη σας, και οσοι απο σας προσχηματικα δηλωνατε οτι θελουμε να διεκδικησουμε απο κοινου τις θεσεις, οφειλετε για λογους αρχης να σιωπησετε.Σημερα εμαθα οτι για τη Δοε υπαρχουν ανθρωποι εκπαιδευτκοι ειδικοτητων που τους υπερασπιζει, και υπανθρωποι εκπαιδευτικοι ειδικοτητων που τους κατακεραυνωνει. Δεν τηρει ουτε καν τα προσχηματα εναντι ολων των μελων της. Στον αγωνα λοιπον για τα δικα μας παιδια.Σημερα εμαθα οτι οι πρωτοβαθμιοι εκπαιδευτικοι ειδικοτητων που κοπτονται για τη δικαοισυνη ζητουν κατα προτεραιοτητα 1306 οργανικες που ανηκουν στους δευτεροβαθμιους που τις απωλεσαν λογω καταργησης, ενω κλεινουν τα ματια, στη διατρητη κατα αυτους διαδικασια των υποχρεωτικων μεταταξεων, στους υπολοιπους 2300 συναδελφους αφου δεν τους αφορα. Δικαιοσυνη δηλαδη μονο οπου το συμφερον προσταζει.Σημερα εμαθα πως γινεται να μην ξερεις τι ζητάς μεσα σε μια παραγραφο και να αναιρεισαι στις ιδιες σου τις προτασεις, μιλω για την τελευταια παραγραφο που ζητουν τι πρεπει να γινει, χωρις να εχουν και οι ιδιοι καταληξει συγκεκριμενα.Σημερα εμαθα οτι αποτελω ψηφοφορο της Ν.Δ ή του ΠΑΣΟΚ, χωρις καν να το γνωριζω ο ιδιος. Σκαριμπα ακους;Σημερα εμαθα οτι οι μεταταγμενοι ειναι οι κολλητοι του γκουρου του FB!Σημερα εμαθα οτι αν αισθανθω στη ζωη μου ποτε αδικημενος σωστα ή αδικα εννοω, πρεπει να απαντησω με το ιδιο νομισμα, να αδικησω, να ζητησω να πεσουν κορμια, και οχι να βρω μια δικαιη λυση.Σημερα εμαθα οτι μπροστα στη σωτηρια μου πρεπει να θαψω κλαδους, συναδελφους, συνειδησεις, αρκει να μεινω εγω ζωντανος. Αν αισθανεσθε υπερηφανοι για ολα αυτα, ειλικρινα καληνυχτα σας.
Μερικές σκέψεις που αφορούν το ψήφισμα των πρωτοβαθμιων.Σήμερα έμαθα στα 45 μου πλεον οτι υπαρχει η Ελλάδα, και η Ελλάδα της εξοριας. Οι κατοικοι λοιπον αυτων των περιοχων πρεπει να αποκαλουνται εξορισμενοι , και οι μαθητες αυτοι που τοσο αγαπησα στο νησι που υπηρετησα τοσα χρονια, εξορισμενα παιδια. Σημερα εμαθα οτι στο υπουργειο πασχουν απο κωφωση, αφου δεν εχουν ανταποκριθει ως ωρας στα κελευσματα των πρωτοβαθμιων για ανοιγμα του καιαδα και το υποπαιθ δεν εχει προσταξει ως συχρονος Λυκουργος το πεταμα των ομηρων, προσφυγων εκπαιδευτικων που εκαναν το λαθος να ζητησουν λυτρωση, σωτηρια, δεκανικι στην πρωτοβαθμια, οντας τα πρωτα θυματα των μνημονιακων νομων.Σημερα επιβεβαιωσα αυτο που λεω συνεχεια στο νημα οτι δεν θελετε λυση για ολους παρα μονο τη βολεψη σας, και οσοι απο σας προσχηματικα δηλωνατε οτι θελουμε να διεκδικησουμε απο κοινου τις θεσεις, οφειλετε για λογους αρχης να σιωπησετε.Σημερα εμαθα οτι για τη Δοε υπαρχουν ανθρωποι εκπαιδευτκοι ειδικοτητων που τους υπερασπιζει, και υπανθρωποι εκπαιδευτικοι ειδικοτητων που τους κατακεραυνωνει. Δεν τηρει ουτε καν τα προσχηματα εναντι ολων των μελων της. Στον αγωνα λοιπον για τα δικα μας παιδια.Σημερα εμαθα οτι οι πρωτοβαθμιοι εκπαιδευτικοι ειδικοτητων που κοπτονται για τη δικαοισυνη ζητουν κατα προτεραιοτητα 1306 οργανικες που ανηκουν στους δευτεροβαθμιους που τις απωλεσαν λογω καταργησης, ενω κλεινουν τα ματια, στη διατρητη κατα αυτους διαδικασια των υποχρεωτικων μεταταξεων, στους υπολοιπους 2300 συναδελφους αφου δεν τους αφορα. Δικαιοσυνη δηλαδη μονο οπου το συμφερον προσταζει.Σημερα εμαθα πως γινεται να μην ξερεις τι ζητάς μεσα σε μια παραγραφο και να αναιρεισαι στις ιδιες σου τις προτασεις, μιλω για την τελευταια παραγραφο που ζητουν τι πρεπει να γινει, χωρις να εχουν και οι ιδιοι καταληξει συγκεκριμενα.Σημερα εμαθα οτι αποτελω ψηφοφορο της Ν.Δ ή του ΠΑΣΟΚ, χωρις καν να το γνωριζω ο ιδιος. Σκαριμπα ακους;Σημερα εμαθα οτι οι μεταταγμενοι ειναι οι κολλητοι του γκουρου του FB!Σημερα εμαθα οτι αν αισθανθω στη ζωη μου ποτε αδικημενος σωστα ή αδικα εννοω, πρεπει να απαντησω με το ιδιο νομισμα, να αδικησω, να ζητησω να πεσουν κορμια, και οχι να βρω μια δικαιη λυση.Σημερα εμαθα οτι μπροστα στη σωτηρια μου πρεπει να αφοριζω κλαδους, συναδελφους, συνειδησεις, αρκει να μεινω εγω ζωντανος. Αν αισθανεσθε υπερηφανοι για ολα αυτα, ειλικρινα καληνυχτα σας.
Μερικές σκέψεις που αφορούν το ψήφισμα των πρωτοβαθμιων.Σήμερα έμαθα στα 45 μου πλεον οτι υπαρχει η Ελλάδα, και η Ελλάδα της εξοριας. Οι κατοικοι λοιπον αυτων των περιοχων πρεπει να αποκαλουνται εξορισμενοι , και οι μαθητες αυτοι που τοσο αγαπησα στο νησι που υπηρετησα τοσα χρονια, εξορισμενα παιδια. Σημερα εμαθα οτι στο υπουργειο πασχουν απο κωφωση, αφου δεν εχουν ανταποκριθει ως ωρας στα κελευσματα των πρωτοβαθμιων για ανοιγμα του καιαδα και το υποπαιθ δεν εχει προσταξει ως συχρονος Λυκουργος το πεταμα των ομηρων, προσφυγων εκπαιδευτικων που εκαναν το λαθος να ζητησουν λυτρωση, σωτηρια, δεκανικι στην πρωτοβαθμια, οντας τα πρωτα θυματα των μνημονιακων νομων.Σημερα επιβεβαιωσα αυτο που λεω συνεχεια στο νημα οτι δεν θελετε λυση για ολους παρα μονο τη βολεψη σας, και οσοι απο σας προσχηματικα δηλωνατε οτι θελουμε να διεκδικησουμε απο κοινου τις θεσεις, οφειλετε για λογους αρχης να σιωπησετε.Σημερα εμαθα οτι για τη Δοε υπαρχουν ανθρωποι εκπαιδευτκοι ειδικοτητων που τους υπερασπιζει, και υπανθρωποι εκπαιδευτικοι ειδικοτητων που τους κατακεραυνωνει. Δεν τηρει ουτε καν τα προσχηματα εναντι ολων των μελων της. Στον αγωνα λοιπον για τα δικα μας παιδια.Σημερα εμαθα οτι οι πρωτοβαθμιοι εκπαιδευτικοι ειδικοτητων που κοπτονται για τη δικαοισυνη ζητουν κατα προτεραιοτητα 1306 οργανικες που ανηκουν στους δευτεροβαθμιους που τις απωλεσαν λογω καταργησης, ενω κλεινουν τα ματια, στη διατρητη κατα αυτους διαδικασια των υποχρεωτικων μεταταξεων, στους υπολοιπους 2300 συναδελφους αφου δεν τους αφορα. Δικαιοσυνη δηλαδη μονο οπου το συμφερον προσταζει.Σημερα εμαθα πως γινεται να μην ξερεις τι ζητάς μεσα σε μια παραγραφο και να αναιρεισαι στις ιδιες σου τις προτασεις, μιλω για την τελευταια παραγραφο που ζητουν τι πρεπει να γινει, χωρις να εχουν και οι ιδιοι καταληξει συγκεκριμενα.Σημερα εμαθα οτι αποτελω ψηφοφορο της Ν.Δ ή του ΠΑΣΟΚ, χωρις καν να το γνωριζω ο ιδιος. Σκαριμπα ακους; Ειμαι ο Σιμονινι ή ο Νταλα πικολα, Ουμπερτο βοηθεια... Σημερα εμαθα οτι οι μεταταγμενοι ειναι οι κολλητοι του γκουρου του FB!Σημερα εμαθα οτι αν αισθανθω στη ζωη μου ποτε αδικημενος σωστα ή αδικα εννοω, πρεπει να απαντησω με το ιδιο νομισμα, να αδικησω, να ζητησω να πεσουν κορμια, και οχι να βρω μια δικαιη λυση.Σημερα εμαθα οτι μπροστα στη σωτηρια μου πρεπει να αφοριζω κλαδους, συναδελφους, συνειδησεις, αρκει να μεινω εγω ζωντανος. Αν αισθανεσθε υπερηφανοι για ολα αυτα, ειλικρινα καληνυχτα σας.
Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας εγώ σήμερα έμαθα πως τελικά οι υποχρεωτικά μετάταχθεντες μάλλον έχουν κυριεύτεί από άγχος για να κρατήσουν μια θέση που πήραν από μια εξαιρετικά αμφίβολη διαδικασία.
Αλήθεια να γίνει έλεγχος, να δημοσιευθούν τα μόρια και να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις σε όσους παρανόμησαν; Ποιος θα μου απαντήσει ευθέως;
Ναι να γίνει έλεγχος, να τιμωρηθούν οι ψευδείς δηλώσεις, να τιμωρηθούν οι υπάλληλοι που εμπλέκονται, να τηρηθούν κενά και πλεονάσματα και να δημοσιοποιηθούν οι μεταταγμένοι με τα μόριά τους. Να βγουν οι οργανικές θέσεις και να ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ το παραμύθι των υποχρεωτικών (αν εν τέλει το ΣΤΕ δεν τις ανακαλέσει).Όχι να συνεχίζεται στους αιώνες των αιώνων αμήν το γαιτανάκι των ενστάσεων.Κατηγορείς εμένα για ερμηνεία του νόμου κατά το δοκούν και για "νομοπαρασκευή" κι εσύ ορίζεις ότι τα κενά από τους ψευδοδηλωσίες θα πάνε στους αδικημένους... Υπάρχουν και αδικημένοι τελικά;