0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νόμιμε δεν μπορώ να σου απαντήσω στο προηγούμενο νήμα γιατί κλειδώθηκε πάλι.Δε σε αντιλαμβάνομαι ειλικρινά.Θεωρείς ότι εγώ είμαι πίσω από την ανακοίνωση των Αθμιων;Γιατί δεν μπορώ να βρω τι άλλο θέλεις να πεις.Διχάζω κλάδους με τα παραδείγματά μου; Μα αυτά ούτε καν αναφέρουν κλάδο.Με τις αποκλίσεις διχάζω κλάδους ή μήπως καταδεικνύω το σαθρό και γόνιμο για εξυπηρετήσεις υπέδαφος των υποχρεωτικών;
Σου εχω απαντησει ευθεως α) Ας εκανες δηλωση κανεις δεν σε εμποδισε, β) οι ψευδοδηλωσιες και οι υποστηρικες τους , αν αποδειχθει οτι υπαρχουν, αδικησαν οσους εκαναν αιτηση και καθολου απιθανο να υπεκλεψαν και θεσεις αλλων.Περιμενω ομως και μια αλλη απαντηση...για τα ηθικα ερεισματα...δεν ξεχνω....
Δηλαδή αν είχα κάνει εγώ αίτηση θα είχε ξεπλυθεί η διαδικασία; Δεν το αντιλαμβάνομαι με συγχωρείς.Κρίνουμε μια διαδικασία, όχι το ότι αν είχα βολευτεί κι εγώ θα το είχα βουλώσει...Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι τα περί ηθικών ερεισμάτων. Θέλω να το κάνεις ταλιράκια. Είναι και αργά.
Το να ζητάμε το κατ' εμάς αυτονόητο και την αποκατάσταση μιας κατάστασης τώρα που έφυγαν οι προστάτες της, κατάσταση που μας θίγει και μας έχει αποκλείσει από μια υπηρεσιακή μεταβολή εκ δόλου (μιλάω για τις εθελοντικές), δε συνιστά διχασμό. Όσο για τους συναδέλφους που μετατάχθηκαν, το ιδεατό θα ήταν να μην κάνει κανένας αίτηση, όπως είπαν οι αιρετοί. Η επίκληση της διαθεσιμότητας δεν είναι αληθινή, ΔΕ θα υπήρχε άλλη διαθεσιμότητα στη
<<Καταλαβαίνεις τι λέω. Το να ζητάμε το κατ' εμάς αυτονόητο και την αποκατάσταση μιας κατάστασης τώρα που έφυγαν οι προστάτες της, κατάσταση που μας θίγει και μας έχει αποκλείσει από μια υπηρεσιακή μεταβολή εκ δόλου (μιλάω για τις εθελοντικές), δε συνιστά διχασμό. Όσο για τους συναδέλφους που μετατάχθηκαν, το ιδεατό θα ήταν να μην κάνει κανένας αίτηση, όπως είπαν οι αιρετοί. Η επίκληση της διαθεσιμότητας δεν είναι αληθινή, ΔΕ θα υπήρχε άλλη διαθεσιμότητα στη
Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, εγώ σήμερα έμαθα πως είναι να γλύφεις τους υπουργούς και να παρακαλάς για να προσβάλεις ένα νόμο του κράτους, ενώ αυτό ξέρεις ότι δεν γίνεται.
Μπα και εγώ νόμιζα πως μερικοί το γνώριζαν από τον Αύγουστο του 2013...
Λάσπη και μόνο λάσπη, πες πες όλο και κάτι θα μείνει.Θα ανοίξουν αυτές οι μετατάξεις και θα αποδειχτεί περίτρανα ότι το 2% εξ αυτών ήταν έξω απο την νομιμότητα.Τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι διότι το υπόλοιπο 98% των μετατάξεων δεν το κουνάς μετά από την θέση μετάταξης και από την νέα οργανική του θέση ούτε με όλες τις σφυρίχτρες των ΠΕ11 της Α/θμιας.
Μήπως όμως είναι της Λασκάρειας σχολής; και υποστηρίζει το έργο του πρόσεχε μην χαθείτε οσονούπω θα σου χρειαστεί πάλι.... ελπίζω να είναι προπονημένος γιατί εσύ θα τον κυνηγάς...