0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε μένα θα μείνει κόσμος πάντως... Και επειδή είναι και Μαθηματικά, απευθείας Σεπτέμβρη...
Συναδελφε, μια χαρα εντος υλης ειναι τα συγκεκριμενα θεματα, απλα δε θελουν παπαγαλια μιας σελιδας του βιβλιου αλλα συνδυαστικη απαντηση και κριτικη σκεψη! Ρεζιλικι το οτι εγινε πρακτικο για 2η κληρωση, οχι με το αιτιολογικο οτι οι διδασκοντες δεν προλαβαν να ολοκληρωσουν την υλη, αλλα οτι αυτα τα θεματα τους φανηκαν εκτος υλης!!! Αν ετσι ειναι οι ΠΕ04 "γκουρου" στο μαθημα της βιολογιας, καλυτερα να προσλαβουν εναν βιολογο να το διδαξει. Κριμα στους μαθητες...
Αρχικά, σας έγραψα τα πάντα με επιφύλαξη. Δεν ξέρω τι είδους πρακτικό έγινε, γιατί δεν το είδα με τα μάτια μου.Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι ο ένας Φυσικός μας ήρθε Γενάρη και μέχρι τότε η Α' έκανε ελάχιστα ή και καθόλου
Δεν ξέρω τι φλέβα χτύπησα, αλλά το μόνο που έγραψα ήταν "ας έρθει και κανένας στα Λύκεια".Υπάρχει
εχεις δικαιο οτι χτύπησες φλέβα. έιμαι ένοχος στο οτι προσπαθώ να ενημερώσω όσους πιο πολλούς μπορώ με την πρώτη ευκαιρία. θα σε ενημερώσω για τις παρανοήσεις σου σε προσωπικά μηνύματα. ελπίζω να μην επαναληφθούν οι παραπάνω λανθασμένες αντιλήψεις και από άλλα μέλη.
δηλαδή οι φυσικοί και οι χημικοί που διδάσκουν στο γυμνάσιο, αράζουν;
Αυτό ήταν δική μου έκφραση, μάλλον ατυχής.Πάντως κάποιοι Μαθηματικοί (που είναι ο κλάδος μου) σίγουρα δεν κάνουν το καλύτερο που μπορούν στο Γυμνάσιο.