0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξέρει κανείς (αν φυσικά γίνει β φάση) αν μπορείς να ξανακάνεις αίτηση για τροποποίηση απόσπασης;
Για ποιά ειδικότητα ρώτησες rataplan?
εχω μια πρακτικη απορία:σε μια περιοχή Α φαινεται σαν προσωπικό 20 ΠΕ02. Απο αυτους συνήθως παίρνουν απόσπαση οι 8. Αρα σαν μάχιμο προσωπικό στον συγκεκριμένο κλάδο υπάρχουν 12. Πώς υπολογίζουν τα κενά, με βάση το 20 ή το 12; Μου φαίνεται φοβερά πολύπλοκο ο υπολογισμός των κενών και πλεονασμάτων. Οι 8 είναι πλεόνασμα, γιατί συνήθως οι ίδιοι και οι ίδιοι παίρνουν τις αποσπάσεις. Γιατί δεν μετατίθενται να ξερει ο καθένας που βρίσκεται και πόση είναι καθαρά η δύναμη σε κάθε περιοχή;και μια προσωπική απορία:είμαι σε διαθεση ΠΥΣΔΕ ολα τα χρόνια που εργάζομαι. Ατομο του ίδιου κλάδου με οργανική σε άλλο χωριό, και περισσότερα μόρια απο εμένα, ζητάει να έρθει στο σχολείο που βρίσκομαι ολα αυτα τα χρόνια, ζητώντας εσωτερική απόσπαση. τελικά στις τοποθετήσεις ποιος προηγείται; εγώ ή αυτός; φοβαμαι οτι θα χρειαστει να αλλάξω περιοχή και σπίτι σε αυτη την περίπτωση.
μηπως τοτε μπορεις να μου λυσεις κ τη δικη μου απορια, αν οι νεοδιοριστοι του Φεβρουαριου, που τυπικα ειναι σε διαθεση, προηγουνται ή οχι των αποσπασμενων?Και κατι σχετικο με τα κενα κ τους αποσπασμενους... τα κενα που δημοσιευτηκαν τον Ιουλιο για τοποθετηση μεταθεσεων, υπεραριθμιων, βελτιωση κλπ... αυτα που μεινανε λοιπον, μπορει ο Περιφερειαρχης να τα εξαφανισει κ να δωσει αλλα....?
Φιλολογων
@asterix: http://bit.ly/1tJ3GEs Με βάση αυτό που βρήκα οι αποσπασμένοι και οι ευρισκόμενοι σε διάθεση μάλλον συνεξετάζονται ως προς τη δήλωση τοποθέτησης. Πάρε τηλέφωνο κάποιο αιρετό και ρώτα, ψάξτο γενικά.
Συμφωνώ, η πρωτοβάθμια λόγω των πολλαπλών δομών που υποστηρίζει έχει περισσότερα κενά. Αλλά και πάλι, το 2500 μου φαίνεται μικρό. Να υπολογίσουμε και άλλες 2000 κενά; Δηλαδή γύρω στις 14.000 αναπληρωτές στην πρωτοβάθμια και 5000 στη δευτεροβάθμια; Φυσικά, στην πρωτοβάθμια δουλεύουν και κλάδοι της δευτεροβάθμιας. Πολύ φοβάμαι όμως ότι όλος ο κουρνιαχτός που έχει σηκωθεί περί ανοίγματος πινάκων, ΑΣΕΠ και τα σχετικά, τελικά δεν είναι και τόσο αθώος.
Μιλάω για τα παραπάνω κενά που αναφέρεις και τις κατανομές.Οσο για τα οργανικά κενά απάντησα ήδη. Χάνονται και του χρόνου ξαναδημιουργούνταιμε τα νέα δεδομένα.
Οκ, κατάλαβα.
@asterix: http://bit.ly/1tJ3GEs Με βάση αυτό που βρήκα οι αποσπασμένοι και οι ευρισκόμενοι σε διάθεση μάλλον συνεξετάζονται ως προς τη δήλωση τοποθέτησης. Πάρε τηλέφωνο κάποιο αιρετό και ρώτα, ψάξτο γενικά.@josua, αυτή είναι μια πραγματικά περίεργη κατάσταση. Δεν ξέρω πως αντιμετωπίζεται! Όσον αφορά τα κενά που δημοσιεύθηκαν τον Ιούλιο, δεν μπορούν να εξαφανιστούν παρά μόνο αν τοποθετηθεί κάποιος στη θέση αυτή. Αυτό λέει η λογική.
σε ευχαριστώ!Μολις πηρα μια Α/θμια και μου ειπαν οτι οι νεοδιοριστοι του Φεβρουαριου προηγουνται στις τοποθετησεις των αποσπασμενων!@guessteacherστην Α/θμια το οργανικο κενο συνηθως ειναι μια ταξη ολοκληρη, κυριως για δασκαλο κ νηπιαγωγο.Καποιος δεν πρεπει να μπει σε αυτή την τάξη? είτε νεοδιοριστος, ειτε αποσπασμενος, ειτε αναπληρωτης....Αρα πως μπορει να τα εξαφανισει?