0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία!!!!Από όλη την Ελλάδα δηλαδή η δικιά μου διεύθυνση κάνει πάλι μπαρούφες!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν φτάνει που μας στέρησε πέρσι τις μετατάξεις δίνοντας πλεονάζοντες μηδέν ενώ ούτε εγώ δεν ξέρω πόσοι είμαστε, δεν φτάνει που μας ταλαιπώρησε πέρσι με τις απόσπάσεις για τον ίδιο λόγο, είπε να συνεχίσει και φέτος!!Δεν ντρέπονται λίγο!Οικογένειες έχουμε!!!Και με τις τοποθετήσεις τι γίνεται????Θα μας περιμένουν?
Αν αναφέρεσαι σε αιρετούς εκπρόσωπους κτλ κτλ, έχεις απόλυτο δίκιο.Αν αναφέρεσαι (που δε νομίζω) σε συναδέλφους που προσπαθούν να συνεργαστούν για να κρατήσουν μια κοινή γραμμή διαμαρτυρίας, έστω σε πρώτη φάση λεκτικά και προειδοποιητικά, έστω να συντονιστούν ακόμα κι αν σκύψουν τελικά το κεφάλι και υπακούσουν, τότε δεν έχεις δίκιο
Η ηλιθιότητα της ΔΔΕ Κυκλάδων δεν δεσμεύει κανένα νοήμονα εκπαιδευτικό απλώς εκθέτει τον προϊστάμενο. Πέσανε και τα σχετικά μπινελίκια από το υπουργείο και τέλος. Πάντως έχει πολλά χαϊβάνια ο κλάδος.
γιατί δεν βγάζουν τις αποσπασεις στα εκκλησιαστικά;
Mε κάλυψε o Damien.Οταν είναι συνδικαλιστές φωνάζουν,κάνουν, δείχνουν...Οταν το εξαργυρώνουν αυτό σε διοικητικές θέσεις γίνονται βασιλικότεροι του βασιλεως και ξεχνάνε να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της νομοθεσίας... παρόλο που ως συνδικαλιστες τα καταδίκαζαν (δεν μου φταίνε όλοι οι συνδικαλιστές και ούτε μου αρέσει το τσουβάλιασνα αλλά μερικοίκάνουν κρα μέχρι και ιδεολογία και κόμμα αλλάζουν αρκεί να μην μπουν σε τάξη...
1. Οι ανωτέρω μετατάσσονται με τον κατεχόμενο βαθμό και Μ.Κ. και τίθενται στη διάθεση των οικείων Διευθύν−σεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για να τοποθετηθούν σε κενές θέσεις των σχολείων, σύμφωνα με τις διατάξειςτου άρθρου 3 του Π.Δ. 50/96, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 3 παρ. 3ε του Π.Δ. 100/97.2. Οι Διευθυντές
Οι εκπαιδευτικοί που σημειώνονται με την ένδειξη «Α/θμια» στον παραπάνω πίνακα, οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της απόσπασης και στη συνέχεια πρέπει να διατεθούν στην αντίστοιχη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς αποσπώνται για τις ανάγκες των δημοτικών σχολείων.Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών όπου ανήκουν οργανικά οι εκπαιδευτικοί, να κοινοποιήσουν την απόφαση αυτή στους ενδιαφερόμενους και να τη γνωστοποιήσουν στις σχολικές μονάδες από τις οποίες αποσπώνται.Οι Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών απόσπασης παρακαλούνται να φροντίσουν να αποσταλούν αντίγραφα της ανάληψης υπηρεσίας των αποσπασμένων εκπαιδευτικών στις Διευθύνσεις της οργανικής τους θέσης.