0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά αύριο θα πάτε στις οργανικές σας?
Κοιλιακό άλγος....
Συνάδελφοι καλησπέρα...εύχομαι σε όλους μας καλή δύναμη και καλή αρχή αύριοφέτος ανήκω στους τυχερούς που πήραν απόσπαση στο νομό των συμφερόντων μουεύχομαι να πάνε όλα καλά εκεί που θα βρεθώεπειδή διάβασα πριν κάποιον συνάδελφο που έλεγε ότι σκεφτόταν να πάρει άδεια αναρρωτική από νοσοκομείο...για να μην αναγκαστεί να παρουσιαστεί στην οργανική (νομίζω στο νομό Ευρυτανίας), σκεφτόμουν μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα αν πάρει την άδεια και παρουσιαστεί στο ΠΥΣΔΕ της απόσπασής του...και πάλι καλή δύναμη
...μέχρι να ξεκαθαρίσω με υπουργείο τι να κάνω αφού μάλλον είναι οι μόνοι αρμόδιοι να μου πουν ποιον προισταμενο να ακουσω!Τον διευθυντή ΔΔΕ η τον Υπουργο!
Πάντως βλέποντας τις επιλογές σου νομίζω ότι είναι ολοφάνερο ποιόν πρέπει να ακούσεις!!![/quoteόχι απαραίτητα διότι κάποιοι λένε ότι ο νόμος είναι πάνω από τον υπουργό και ότι υπάρχουν και άλλες διευθύνσεις που το έκαναν και έπιασε!Μάλλον κάτι ξέρει και ο προιστάμενος!!!Τι να πω μακάρι να μου απαντήσουν αυτό από υπουργείο και να μην με τρέχουν!Αλλά θα μου το πουν?