0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπον να πω τη δικη μιυ εμπειρία μηπως κ βοηθησω. Παρουσιαστηκα στο σχολείο αποσπασης κ τηλεφωνησα στη διευθυνση μου -φωκιδα ν πω οτι θ αργησω ν στειλω ανσληψη με φαξ γιατι γινεται ο κακος χαμος εδω. Δεν ειχα ιδεα οτι κ αυτοι λεει αναρτησαν ν παρουσιαστουμε πρωτα στην οργανική- πραγματικά δεν το ειχα δει- οπως στην Ευρυτανία κ.α. Εδειξα την απορια μου κ τους ειπα οτι η υπουργικη αποφαση ειναι ανωτερη. Αυτοι οι ιδιοι δεν με ψαξαν παντως κ ηδη ειχα ειδοποιήσει το σχολειο οργανικης απο προχθες για την απόσπαση μου ν μην με ψαχνουν κ αυτοι. Εστειλα κ το φαξ ανάληψης. Δε νομιζω να υπαρχει πρόβλημα.
Δηλαδή, το υπουργείο σου είπε να παρουσιαστείς στην οργανική σου; Γιατί σε άλλους άλλα είπαν, ότι υπάρχει υπουργική απόφαση και οφείλουμε να παρουσιαστούμε στα ΠΥΣΔΕ απόσπασής μας.
Σε ποιους το είπαν αυτό?Από το πρωι πήρα εκατό τηλ στο τμήμα αποσπάσεων και όχι πάντα το ίδιο νούμερο και το ίδιο έκαναν και αλλοι γνωστοί και σε όλους έλεγαν το ίδιο!Μάλιστα όταν τους ρωτούσα αν είναι πάνω από τον υπουργό ο διευθυντής της ΔΔΕ μου έλεγαν ότι είναι ενήμεροι, ότι δεν ξέρουν αν θα γίνει κάτι αλλά όντως υπάρχει ο νόμος και μπορεί να το κάνει!Μου είπανε μάλιστα να επικοινωνήσω με τον προιστάμενο ΔΔΕ αν μπορεί να μου δώσει χρόνο για να παρουσιαστώ!Δεν νομίζω 'οτι είπαν σε κανένα να πάει στην απόσπαση!
.................... Εδώ φαίνεται ότι το υπουργείο καλύπτει τον προϊστάμενο σας............
Με ρώτησε συνάδελφος και δεν γνωρίζω να απαντήσω.Αν γνωρίζει κάποιος, ας κάνει τον κόπο να μου πει με ποια σειρά θα τοποθετηθούν οι αποσπασμένοι στην Α/θμια;
Οπως και στη