0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή είδα στο μεσοπρόθεσμα να λέει για σημαντικές προσλήψεις (σε όλο το Δημόσιο) από το 2017 αλλά και το 2018 εγώ θα έλεγα να πιέσετε ΟΛΟΙ οι αναπληρωτές να εξαντληθούν οι διοριστέοι (ΑΣΕΠ, 40% και άλλες κατηγορίες) από όλους τους κλάδους για να τρέξει επιτέλους ο επόμενος ΑΣΕΠ ώστε το 2017 και το 2018 να πάρει ανάσα η εκπαίδευση από νέους διορισμούς...όλα τα άλλα ΕΣΠΑ, ΒΕΣΠΑ, ΞΕΣΠΑ, αναπληρωτές Κρατικού, Περιφερειακού, Δημοτικού είναι κουβέντα να κάνουμε...ή παρηγοριά στον άρρωστο να βγάλει την επόμενη χρονιά...είσαστε νέοι άνθρωποι και κάποια στιγμή πρέπει να κάνετε και κάποιο προγραμματισμό σε πιο μόνιμη βάση....και αφήστε τους αιρετούς να κουρεύονται...αυτοί μια χαρά περνάνε οι περισσότεροι...εσείς τι κάνετε γιατί τα χρόνια περνάνε...
Δέν υπάρχει ''μαζική'' ελπίδα πριν το '20 ,δυστυχώς!!!!!!!!!! Μια ''γενιά'' που τι θά'χει να ελπίζει στα -ήντα ή και -ήντα plus;
Ενας κλάδος που συνεισφέρει περίπου στο 1/3 των ετήσιων συνταξιοδοτήσεων κάθε χρόνο αν δεν μπορεί να διεκδικήσει μερίδιο από τος 37000 προσλήψεις της διετίας 2017-2018 είναι άξιος της μοίρας του...ΜΑΘΕΤΕ να διεκδικείτε με στοιχεία λοιπόν....εμένα προσωπικά δεν μου πέφτει λόγος....είναι κρίμα για εσάς....οι παλιότεροι έκαναν ότι έκαναν αλλά έδωσαν αγώνες ενωμένοι....και γι αυτό πέτυχαν. Η σημερινή μέρα εξάλλου δεν μας χαρίστηκε παγκοσμίως....και κανένας δεν "πέθανε" ούτε στα σαράντα ούτε στα πενήντα εκτός αν ήθελε ο ίδιος...