0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά απο επικοινωνία με αιρετο α/θμιας γιατι με β/θμιας λιγακι δυσκολο να γνωριζει το θεμα, με ενημερωσε πως αν ψηφιστει το νεο νομοσχεδιο ειδικης αγωγης, η υπηρετηση 2 ετων της οργανικής καθώς και η μη δυνατοτητα αποσπασης αν δεν εχουν παρελθει 2 ετη, θα ισχυσει και για μας που θα παρουμε μεταθεση φετος!! Στην ερωτηση μου για το πως ειναι δυνατον να μετατιθεμαι με τον ισχυοντα νομο (1 ετος) και να βρισκομαι ξαφνικα με 2 και χωρις δυνατοτητα αποσπασης μου απαντησε να κανω αιτηση ανακλησης. Συγνωμη για εναν νομο που δεν εχει καν ψηφιστει;;Μονο εγω ανησυχω;; Καλοδεχουμενοι προβληματισμοι και απο α/θμιουςΜπορει να ακουγονται υπερβολικα ολα αυτα, ομως αν ψηφιστει ο νομος και ισχυσουν αλλα πραγματα απο αυτα που εχουμε συνυπογραψει στην αιτηση μας, θα χουμε προβλημα οσοι φυσικα δεν παιρνουμε μεταθεση στον τοπο συμφεροντων μας.
απο βδομαδα θα ζητηθουν κενα για την ειδικη μαλλον
Τι εννοεις συν/φε; για ποιες αλλαγες μιλας;
Δεν εχω δει κατι διαφορετικο, εκτος απο τις ταξεις μαθητειας. Σε τι επηρεαζει τις αναθεσεις μαθηματων;
μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος και να παραθεσεις σχετικη παραγραφο απο το νομοσχεδιο;