*

Αποστολέας Θέμα: Μισθοδοσία Μονίμων  (Αναγνώστηκε 177603 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΤΚ

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μισθοδοσία Μονίμων
« Απάντηση #574 στις: Μαρτίου 31, 2025, 03:50:17 pm »
Πάντως στο επιχείρημα : Η κοινωνία είναι εναντίον μας και γι' αυτό δεν υπάρχει πίεση να δώσουν αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς έχω να αντιτάξω το εξής :

Μιλούσα με τη σχολική νοσηλεύτρια και μου έλεγε ότι αρνήθηκε διορισμό στο Σεισμανόγλειο καθώς τα χρήματα είναι εξαιρετικά λίγα για τον φόρτο εργασίας που έχουν και προτιμά να είναι σχολική νοσηλεύτρια έστω και αναπληρώτρια καθώς ο φόρτος εργασίας είναι πολύ λιγότερος. Συγκεκριμένα μου έλεγε ότι φίλης της που διορίστηκε στο εν λόγω νοσοκομείο παίρνει 830 ευρώ καθαρά. Και ξεπατώνεται.

Δεν νομίζω ότι η κοινωνία είναι ενάντια στους νοσηλευτές. Δεν νομίζω οτι αμφισβητεί κανείς το τεράστιο έργο που προσφέρουν. Ωστόσο ούτε βαρέα και ανθυγιεινά δεν τους αναγνωρίζονται. Και γενικά δεν λαμβάνουν σχεδόν κανένα επίδομα (άντε κάτι υπερωρίες ή κάτι νυχτερινά που είναι ψίχουλα).

Οπότε δεν στέκει το επιχείρημα ότι φταίμε οι εκπαιδευτικοί που δεν παίρνουμε αυξήσεις. Είναι καθαρά ιδεολογικοί οι λόγοι και όχι επιβράβευση του κόπου ή της επικινδυνότητας του επαγγέλματος. Αν ήταν έτσι, θα έδιναν τα διάφορα επιδόματα σε όσους βρίσκονται στην ενεργό δράση και όχι σε όλους τους στρατιωτικούς (οσονούπω και στους υπόλοιπους ένστολους) αρκετοί από τους οποίους κινδυνεύουν και δουλεύουν πολύ λιγότερο από εναν εκπαιδευτικό ή έναν νοσηλευτή.

Όσοι θέλουν μπορούν να στρουθοκαμηλίζουν όσο επιθυμούν ίσως του ςκάνει να αισθάνονται καλύτερα και λιγότερο κορόιδα/θύματα. Η αλήθεια είναι όμως μία. Χαϊδεύουν τα αυτιά μιας συγκεκριμένης μερίδας εργαζομένων καθώς βρίσκονται ιδεολογικά εγγύτερά τους καθώς και αποτελούν εξουσία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:58:11 »

Αποσυνδεδεμένος Elstam

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #575 στις: Μαρτίου 31, 2025, 04:13:53 pm »
Πάντως στο επιχείρημα : Η κοινωνία είναι εναντίον μας και γι' αυτό δεν υπάρχει πίεση να δώσουν αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς έχω να αντιτάξω το εξής :

Μιλούσα με τη σχολική νοσηλεύτρια και μου έλεγε ότι αρνήθηκε διορισμό στο Σεισμανόγλειο καθώς τα χρήματα είναι εξαιρετικά λίγα για τον φόρτο εργασίας που έχουν και προτιμά να είναι σχολική νοσηλεύτρια έστω και αναπληρώτρια καθώς ο φόρτος εργασίας είναι πολύ λιγότερος. Συγκεκριμένα μου έλεγε ότι φίλης της που διορίστηκε στο εν λόγω νοσοκομείο παίρνει 830 ευρώ καθαρά. Και ξεπατώνεται.

Δεν νομίζω ότι η κοινωνία είναι ενάντια στους νοσηλευτές. Δεν νομίζω οτι αμφισβητεί κανείς το τεράστιο έργο που προσφέρουν. Ωστόσο ούτε βαρέα και ανθυγιεινά δεν τους αναγνωρίζονται. Και γενικά δεν λαμβάνουν σχεδόν κανένα επίδομα (άντε κάτι υπερωρίες ή κάτι νυχτερινά που είναι ψίχουλα).

Οπότε δεν στέκει το επιχείρημα ότι φταίμε οι εκπαιδευτικοί που δεν παίρνουμε αυξήσεις. Είναι καθαρά ιδεολογικοί οι λόγοι και όχι επιβράβευση του κόπου ή της επικινδυνότητας του επαγγέλματος. Αν ήταν έτσι, θα έδιναν τα διάφορα επιδόματα σε όσους βρίσκονται στην ενεργό δράση και όχι σε όλους τους στρατιωτικούς (οσονούπω και στους υπόλοιπους ένστολους) αρκετοί από τους οποίους κινδυνεύουν και δουλεύουν πολύ λιγότερο από εναν εκπαιδευτικό ή έναν νοσηλευτή.

Όσοι θέλουν μπορούν να στρουθοκαμηλίζουν όσο επιθυμούν ίσως του ςκάνει να αισθάνονται καλύτερα και λιγότερο κορόιδα/θύματα. Η αλήθεια είναι όμως μία. Χαϊδεύουν τα αυτιά μιας συγκεκριμένης μερίδας εργαζομένων καθώς βρίσκονται ιδεολογικά εγγύτερά τους καθώς και αποτελούν εξουσία.

Αυτό ακριβώς!! Είναι ιδεολογικοί οι λόγοι που δίνονται!! Στα νοσοκομεία υπάρχει τέτοια υποστελέχωση αλλά ο Άδωνις  έκανε δηλωση για λιμενικούς, αστυνομικούς κτλ. Αντί να κοιτάξει το υπουργείο του που φεύγουν οι γιατροί στο εξωτερικό και υπάρχουν ελλείψεις σε όλους τους επαγγελματίες υγείας.

Αποσυνδεδεμένος ppil

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #576 στις: Μαρτίου 31, 2025, 04:38:25 pm »
Αισθάνομαι άσχημα να μονοπωλώ την κουβέντα, αλλά αφού εγώ χρησιμοποίησα (περίπου, καθόλου έτσι) αυτό το επιχείρημα, να απαντήσω. Αρχικά δεν μαθαίνουμε από γνωστούς ακριβώς την αλήθεια. Σε όσα άκουσες υπάρχουν ανακρίβειες σοβαρές.
Δέχομαι ασφαλώς πως ο νοσηλευτής σε νοσοκομείο είναι κακοπληρωμένος, σε σημείο που μας ξεπερνάει. Τα βαρέα και ανθυγιεινά είναι τίποτα μπροστά στον αγώνα που δίνουν με ωράρια απάνθρωπα (εξακολουθούν να δουλεύουν απόγευμα-πρωί-νύχτα , αυτές δεν είναι βάρδιες καν, είναι ξεθέωμα), σηκώνουν βάρη, κινδυνεύουν, είναι όλη μέρα όρθιες και έχουν μεγάλη ευθύνη. Προφανώς μπροστά σε ένα νοσοκομείο, το να είναι σε σχολείο είναι καθαρή ξεκούραση. Οι μισθοί είναι άθλιοι για τέτοιου είδους δουλειά και θα ήταν άθλιοι ακόμη και αν διπλασιάζονταν.
Αυτό που είναι ανακρίβεια όμως είναι πως εργαζόμενος ως νοσηλευτής (και μάλιστα στο δημόσιο) δεν παίρνει βαρέα και ανθυγιεινά. Η πρόσληψή του ως νοσηλευτή έχει αυτή την ιδιαιτερότητα και δεν φτάσαμε ακόμη να δουλεύει ως νοσηλευτής και να δηλώνεται σαν υπάλληλος γραφείου. Ακόμη και αν ανοίγει πόρτες για ραντεβού στο οφθαλμολογικό ως ελαφράς υπηρεσίας, πάλι έχει προσληφθεί ως νοσηλευτής.
Ο μισθός τώρα. Νοσηλευτής υπάρχει στις εξής μορφές: αποκλειστική, πρακτική, διετούς, ΤΕΙ και ΑΕΙ. (Η φίλη της τι είδους ειδίκευση έχει;δεν ρωτάω, απλά δεν το ανέφερε) Σε κάθε πόστο είναι άλλα τα καθήκοντα και άλλος ο μισθός. Τα νυχτέρια και οι αργίες διαμορφώνουν το τελικό ποσό που παίρνει ο καθένας και διαφέρει πολύ (υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν μόνο νύχτες επίτηδες) . Στα δικά μας επίπεδα, νοσηλευτές από ΤΕΙ και ΑΕΙ δηλ, ο μισθός είναι ανάλογος των δικών μας, αλλά με πολύ δυσκολότερη καθημερινότητα και χωρίς άδεια.Κι εγώ αν με έπαιρναν αναπληρώτρια νοσηλεύτρια σε σχολείο, δεν θα καθόμουν με τη φόρμα λερωμένη με εμετούς και αίματα διορισμένη στο νοσοκομείο για τον ίδιο μισθό. Μη σου πω πως θα προτιμούσα να προσέχω ηλικιωμένους.
Η κοινωνία δεν είναι κατά των νοσηλευτών, αλλά και εκεί δεν διορίζονται εύκολα.

Μην προσπαθούσε με βάση άλλα επαγγέλματα να ορίσουμε το δικό μας. Σε εμάς η κοινωνία δεν είναι αδιάφορη, είναι απέναντί μας ουσιαστικά χωρίς να φταίμε (με πράξεις, με παραλείψεις μπορεί να φταίμε). Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η κατάσταση είναι άσχημη, όχι ο μόνος. Αντικειμενικά όμως υπάρχει και αυτός. Όταν πληρώνεις 2 φορές το ίδιο αγαθό, δεν μπορεί να είσαι ευχαριστημένος.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2025, 04:48:28 pm από ppil »
Ξόδεψα την καρδιά μου όλη για να σε ντύσω αστραπή

Αποσυνδεδεμένος Elstam

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #577 στις: Μαρτίου 31, 2025, 05:03:37 pm »
Αισθάνομαι άσχημα να μονοπωλώ την κουβέντα, αλλά αφού εγώ χρησιμοποίησα (περίπου, καθόλου έτσι) αυτό το επιχείρημα, να απαντήσω. Αρχικά δεν μαθαίνουμε από γνωστούς ακριβώς την αλήθεια. Σε όσα άκουσες υπάρχουν ανακρίβειες σοβαρές.
Δέχομαι ασφαλώς πως ο νοσηλευτής σε νοσοκομείο είναι κακοπληρωμένος, σε σημείο που μας ξεπερνάει. Τα βαρέα και ανθυγιεινά είναι τίποτα μπροστά στον αγώνα που δίνουν με ωράρια απάνθρωπα (εξακολουθούν να δουλεύουν απόγευμα-πρωί-νύχτα , αυτές δεν είναι βάρδιες καν, είναι ξεθέωμα), σηκώνουν βάρη, κινδυνεύουν, είναι όλη μέρα όρθιες και έχουν μεγάλη ευθύνη. Προφανώς μπροστά σε ένα νοσοκομείο, το να είναι σε σχολείο είναι καθαρή ξεκούραση. Οι μισθοί είναι άθλιοι για τέτοιου είδους δουλειά και θα ήταν άθλιοι ακόμη και αν διπλασιάζονταν.
Αυτό που είναι ανακρίβεια όμως είναι πως εργαζόμενος ως νοσηλευτής (και μάλιστα στο δημόσιο) δεν παίρνει βαρέα και ανθυγιεινά. Η πρόσληψή του ως νοσηλευτή έχει αυτή την ιδιαιτερότητα και δεν φτάσαμε ακόμη να δουλεύει ως νοσηλευτής και να δηλώνεται σαν υπάλληλος γραφείου. Ακόμη και αν ανοίγει πόρτες για ραντεβού στο οφθαλμολογικό ως ελαφράς υπηρεσίας, πάλι έχει προσληφθεί ως νοσηλευτής.
Ο μισθός τώρα. Νοσηλευτής υπάρχει στις εξής μορφές: αποκλειστική, πρακτική, διετούς, ΤΕΙ και ΑΕΙ. (Η φίλη της τι είδους ειδίκευση έχει;δεν ρωτάω, απλά δεν το ανέφερε) Σε κάθε πόστο είναι άλλα τα καθήκοντα και άλλος ο μισθός. Τα νυχτέρια και οι αργίες διαμορφώνουν το τελικό ποσό που παίρνει ο καθένας και διαφέρει πολύ (υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν μόνο νύχτες επίτηδες) . Στα δικά μας επίπεδα, νοσηλευτές από ΤΕΙ και ΑΕΙ δηλ, ο μισθός είναι ανάλογος των δικών μας, αλλά με πολύ δυσκολότερη καθημερινότητα και χωρίς άδεια.Κι εγώ αν με έπαιρναν αναπληρώτρια νοσηλεύτρια σε σχολείο, δεν θα καθόμουν με τη φόρμα λερωμένη με εμετούς και αίματα διορισμένη στο νοσοκομείο για τον ίδιο μισθό. Μη σου πω πως θα προτιμούσα να προσέχω ηλικιωμένους.
Η κοινωνία δεν είναι κατά των νοσηλευτών, αλλά και εκεί δεν διορίζονται εύκολα.

Μην προσπαθούσε με βάση άλλα επαγγέλματα να ορίσουμε το δικό μας. Σε εμάς η κοινωνία δεν είναι αδιάφορη, είναι απέναντί μας ουσιαστικά χωρίς να φταίμε (με πράξεις, με παραλείψεις μπορεί να φταίμε). Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η κατάσταση είναι άσχημη, όχι ο μόνος. Αντικειμενικά όμως υπάρχει και αυτός. Όταν πληρώνεις 2 φορές το ίδιο αγαθό, δεν μπορεί να είσαι ευχαριστημένος.

Ποια κοινωνία; Όλοι βρίζουν όλους.. Παραδείγματα "τους στρατιωτικούς τους πληρώνουμε σε καιρό ειρήνης", "οι πυροσβέστες κάθονται το μισό χρόνο και παίζουν τάβλι". Οκ να μη μιλήσω για τους αστυνομικούς που έχουν γραφτεί συνθήματα και τραγουδάκια κατά τους. Δεν είναι περισσότερο συμπαθείς ούτε οι ένοπλες δυνάμεις ούτε οι υπόλοιποι. Είναι επαγγέλματα που είναι κοντά στην "εξουσία". Εσύ, εγώ , ο καθαριστής του δήμου, ο γιατρός δεν είμαστε. Είναι ιδεολογικοί οι λόγοι που δίνονται. Δε λέω ότι δεν πρέπει να δοθούν αυξήσεις, λέω γιατί δίνονται. Από εκεί και πέρα αν εσύ νιώθεις καλύτερα με το να θεωρείς ότι δε δίνονται αυξήσεις σε εμάς γιατί δεν είμαστε αρεστοί στην κοινωνία πάω πάσο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:58:11 »

Αποσυνδεδεμένος IoannisDr

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #578 στις: Μαρτίου 31, 2025, 05:20:19 pm »

Αυτό το δέχομαι. Ότι δηλαδή οι ένστολοι είναι αγαπημένα παιδιά των κομμάτων εξουσίας, για ιδεολογικούς κυρίως λόγους.

Πάντως μου προξενεί εντύπωση που δεν ικανοποιούν ούτε τα αιτήματα που δεν έχουν το ίδιο οικονομικό κόστος με την επαναφορά των μισθών. Π.χ. επαναφορά του διδακτικού ωραρίου ή έστω αναπροσαρμογή του υπέρ του εκπαιδευτικού (ούτως ή άλλως οι περισσότεροι που διορίζονται με το υπάρχον σύστημα έχουν ήδη σημαντική προϋπηρεσία και αργά ή γρήγορα κλείνουν την 6ετία) ή την επαναφορά του ωρών που περικόπηκαν, των μειώσεων ωραρίου λόγω εξωδιδακτικών, την αμοιβή για τα προγράμματα κ.λ.π.

Η εκτίμησή μου είναι ότι μόνο λόγω αυτοσυντήρησης μπορεί να αναγκαστούν να προχωρήσουν σε ευνοϊκές αλλαγές που επιζητά το εκπαιδευτικό κίνημα.
Όταν ξέρουν πως ότι και να κάνουν δεν θα έχουν πολιτικό κόστος (και με την επαναφορά του bonus των εδρών στο πρώτο κόμμα, πως να έχουν;) συνεχίζουν να αγνοούν τις μάζες απτόητοι.

Αποσυνδεδεμένος math02063

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: Μαρτίου 31, 2025, 06:37:57 pm »
Νομίζω ότι ξεχνάμε κάτι: αυξήσεις σε εμάς σημαίνει αύξηση σε όλους τους ΔΥ.
Ενώ με την πατέντα των ειδικών μισθολογίων έχουν την ευελιξία να πριμοδοτούν τους εκλεκτούς.

Αποσυνδεδεμένος ppil

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #580 στις: Μαρτίου 31, 2025, 06:52:59 pm »
Δεν είναι ποτέ ιδεολογικοί οι λόγοι των αυξήσεων τη σημερινή εποχή. Αυξήσεις δόθηκαν και θα ξαναδοθούν στην αστυνομία, επειδή κάνει την βρώμικη δουλειά και όσο πιο βρώμικη κάνει, τόσο μεγαλύτερες θα είναι. Αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες παίρνουν καλούς μισθούς και παίρνουν και μόνοι τους ακόμη περισσότερα λεφτά με άλλους (μισονόμιμους; παράνομους;) τρόπους. Στο στρατό δεν είχαν δοθεί αυξήσεις και παραιτούνταν αβέρτα κόσμος, ούτε και ήθελε κανείς να ακολουθήσει τέτοια καριέρα, άδειασαν οι σχολές. Δίνει γιατί είμαστε σε περίεργες πολιτικές εξελίξεις και ο αναθεωρητισμός της Τουρκίας είναι γεγονός. Ένα ντου και οι μισοί θα μιλάμε τούρκικα. Τη δεδομένη στιγμή η όποια κυβέρνηση χρειάζεται τον στρατό με το μέρος της. Δεν επιβραβεύονται τα καλά παιδιά γιατί τότε θα είμαστε πρώτοι στη λίστα. Τους ιατρούς που φεύγουν εξωτερικό δεν τους θέλει γιατί δεν νοιάζεται για τη δημόσια υγεία. Όσο πάει με τους εισαγόμενους από Ρουμανία, Βουλγαρία και βλέπουμε. Η εκπαίδευση είναι η τελευταία στη λίστα. Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τελείωσε το παραμύθι. Όποιος έχει, αγοράζει ό,τι θέλει. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει, το εκλογικό σύστημα είναι στα μέτρα τους ώστε να έχουν και αυτοδυναμία. Στο ίδιο έργο θεατές χρόνια τώρα.
Όταν κάποιος λέει έναν λόγο επιπλέον για κάτι που έχει στραβώσει, δεν είναι επιχείρημα να του λέμε: και οι άλλοι δεν είναι συμπαθείς. Επειδή τους άλλους τους χρειάζεται το κράτος.
Αυτά δεν είναι επιχειρήματα. Είναι σα να λέω εγώ: οι ένοπλοι δεν ψηφίζουν νδ-->τους δίνει για να την ψηφίζουν, ψηφίζουν νδ-->τους ξεπληρώνει που την ψηφίζουν. Στο ίδιο κλίμα: όχι, δεν είμαστε πολλοί οι εκπαιδευτικοί, αν ιδρυθούν 500 σχολεία μια χαρά είμαστε. Ή: και βέβαια έχουμε κύρος στην κοινωνία, αλλιώς γιατί πληρώνουν 30 ευρώ την ώρα για ιδιαίτερα στα παιδιά τους; Ή: οι συνδικαλιστές μας δεν είναι γραφικότεροι από άλλους, γιατί λες πως είναι γραφικοί; μήπως κατά βάθος δεν πιστεύεις στον συνδικαλισμό; μήπως θες να προσκυνάς;
και να καταλήγουμε: αααα σε έπιασα! σου φτάνουν τα ψίχουλα για μισθό, είσαι μαζοχιστής!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2025, 06:55:30 pm από ppil »
Ξόδεψα την καρδιά μου όλη για να σε ντύσω αστραπή

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Μαρτίου 31, 2025, 09:59:16 pm »
Παιδιά τα πράγματα είναι απλά όσον αφορά τον κλάδο. Έχουμε μισθούς ΠΕΙΝΑΣ. Θυμηθείτε το όταν πάτε στην κάλπη. Αλλιώς ας μη διαμαρτυρόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος automato

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: Απριλίου 01, 2025, 08:33:14 am »
Και ποιους να ψηφίσουμε...το τσίρκο η την τρελή που λέει ότι το ευρώ είναι νόμισμα σκλαβιάς...?
ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά όσον αφορά τον κλάδο. Έχουμε μισθούς ΠΕΙΝΑΣ. Θυμηθείτε το όταν πάτε στην κάλπη. Αλλιώς ας μη διαμαρτυρόμαστε.
ΠΕ03

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Απριλίου 01, 2025, 09:31:27 am »
Και ποιους να ψηφίσουμε...το τσίρκο η την τρελή που λέει ότι το ευρώ είναι νόμισμα σκλαβιάς...?
Αν δε μπορείς να βρεις ούτε έναν να ψηφίσεις τότε ψήφισε Μητσοτάκη. Αλλά μη βλέπω μετά εδώ ότι πεινάμε και τέτοια, ok;

Αποσυνδεδεμένος sak_attack

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Απριλίου 01, 2025, 09:42:40 am »
Άσε ρε πονηρέ που δεν έχεις επιλογές και αναγκάζεσαι να ψηφίσεις Μητσοτάκη.... τόσα κόμματα υπάρχουν...και στην τελική αν δεν σε καλύπτει κανένα ψήφισε λευκό

Αποσυνδεδεμένος pskouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Απριλίου 01, 2025, 10:44:02 am »

Κόψε λίγο τον ΣΚΑΙ, ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ κλπ και  πιστεύω κάτι μπορεί να γίνει....

Αποσυνδεδεμένος automato

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Απριλίου 01, 2025, 12:26:29 pm »
Ακριβώς πες μας ποιοι είναι...να γελάσει το χειλάκι μας... :D

Κόψε λίγο τον ΣΚΑΙ, ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ κλπ και  πιστεύω κάτι μπορεί να γίνει....
ΠΕ03

Αποσυνδεδεμένος Matina7

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: Απριλίου 10, 2025, 06:30:21 pm »
Πριν λίγες ημέρες έλαβα την απόφαση απόδοσης νέου ΜΚ λόγω συμπλήρωσης διετίας (από αρχές Μαρτίου), αλλά ο μισθός μου παραμένει στο προηγούμενο ΜΚ. Είμαι νεοδιόριστη στο 2ο έτος. Πότε θα ενσωματωθεί η αύξηση που δικαιούμαι;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182521
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)