0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πριν λίγες ημέρες έλαβα την απόφαση απόδοσης νέου ΜΚ λόγω συμπλήρωσης διετίας (από αρχές Μαρτίου), αλλά ο μισθός μου παραμένει στο προηγούμενο ΜΚ. Είμαι νεοδιόριστη στο 2ο έτος. Πότε θα ενσωματωθεί η αύξηση που δικαιούμαι;
Στις 26 του κάθε μήνα παίρνουμε την προπληρωμή του επόμενου μήνα. Άρα θα έπρεπε να είχες πάρει το ΜΚ πριν τις 26 για να το είχαν υπολογίσει σε αυτόν τον μήνα. Αν προλάβαιναν πάλι δηλαδή. Εξαρτάται από το πόσο σβέλτη είναι η διεύθυνση σου. Συνήθως τα παίρνεις στη μεθεπόμενη μισθοδοσία και προφανώς παίρνεις κι αναδρομικά από τη μέρα που συμπλήρωσες το κλιμάκιο. Εν κατακλείδι, ΙΣΩΣ τα δεις στις 26/4 (με αναδρομικά μέσα), αλλιώς κατά πάσα πιθανότητα θα τα δεις στις 26/5.
Δεν έχει να κάνει με τη "σβελτάδα" μιας Διεύθυνσης αλλά με τις ημερομηνίες υποβολής μισθοδοσίας και με το ίδιο το σύστημα μισθοδοσίας το οποίο δεν επιτρέπει εισαγωγή νέου ΜΚ τον τρέχοντα μήνα αλλά τον επόμενο.
Σε κάποιες διευθύνσεις ήδη τα είδαμε
Εμένα είχε αναδρομικά για τον Απρίλιο και αυξημένος αντίστοιχα ο μισθός Μαΐου
Εννοείτε ότι ήταν αυξημένος ο μισθός του Απριλίου ή ότι είδατε την εκκαθάριση του Μαΐου;
Στις καταστάσεις που ήρθαν για Μάιο υπάρχουν αναδρομικά Απριλίου και αυξημένος μισθός Μαΐου. Ειναι αυτά που θα πληρωθούμε 26/4 και 12/5