0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υποθετω ειναι κατω απο τη μεση στον πινακα διοριστεων. Τι εννοεις αυτο θες κι εσυ; Αν εισαι στους πρωτους και δε θες να διοριστεις αυτη τη χρονια, κανεις μια και καλη αιτηση την επομενη!Δε μου λετε, το μεταπτυχιακο μονο 30 ευρω μεικτα δινει;; Και που μπορω να βρω ποια μεταπτυχιακα αναγνωριζονται;
Παράθεση από: irene.a στις Αυγούστου 04, 2009, 08:06:30 amΥποθετω ειναι κατω απο τη μεση στον πινακα διοριστεων. Τι εννοεις αυτο θες κι εσυ; Αν εισαι στους πρωτους και δε θες να διοριστεις αυτη τη χρονια, κανεις μια και καλη αιτηση την επομενη!Δε μου λετε, το μεταπτυχιακο μονο 30 ευρω μεικτα δινει;; Και που μπορω να βρω ποια μεταπτυχιακα αναγνωριζονται;σε ευχαριστω πολυ!! αρα αν δεν κανω τιποτα φετος, δεν αποκλειομαι; γιατι μου ειπαν να κανω 2 αιτησεις, μια ορκωμοσιας και μετα παραταση για του χρονου...αλλα αυτο εχει συμβουλια και τετοια και μαλλον θα ειναι αρνητικη η απαντηση...αυτο με τον ασεπ 2 χρονια που ειναι στανταρ οπως λες που μπορω να το βρω; η δευτεροβαθμια στην καλλιθεα δεν το γνωριζει λεει...η φετοσ η ποτε...μου ειπαν...
Ο μισθός του νεοδιόριστου πόσος είναι;αν είναι κάποιος ανυπαντρος ας με διαφωτίσει..Στο αλφαβιτα (δεν έλεγε τιποτα για ΜΚ) ελεγε για 1180 καθαρα αλλά από τις συζητήσεις πρεπει να είναι λιγότερα...
οπως ακριβως στο λεω...η τωρα η ποτε γιατι λεει αρκετα προβληματα τους δημιουργει το 2 χρονια...τι να πω...δλδ παει ο επομενος του ασεπ φετος και παω του χρονου εγω...ετσι κ αλλιως καμμια χρονια δεν θα χερω που θα καταληξω...ολα..ολα..τι να κανουμε;σε ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυ
Mιας και συζητησατε παραπανω για μισθους εχω μια απορια.....Ποτε αρχιζει να πληρωνεται ενας διορισμενος?Αργει οπως τους αναπληρωτες?
Δε μου λετε, το μεταπτυχιακο μονο 30 ευρω μεικτα δινει;; Και που μπορω να βρω ποια μεταπτυχιακα αναγνωριζονται;
Λένε ότι ο πρώτος μισθός μπαίνει από 15 έως τέλη Οκτώβρη αναδρομικά.
Παράθεση από: n.sof στις Αυγούστου 04, 2009, 10:12:50 amMιας και συζητησατε παραπανω για μισθους εχω μια απορια.....Ποτε αρχιζει να πληρωνεται ενας διορισμενος?Αργει οπως τους αναπληρωτες?Λένε ότι ο πρώτος μισθός μπαίνει από 15 έως τέλη Οκτώβρη αναδρομικά.
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2009, 10:14:31 amΠαράθεση από: n.sof στις Αυγούστου 04, 2009, 10:12:50 amMιας και συζητησατε παραπανω για μισθους εχω μια απορια.....Ποτε αρχιζει να πληρωνεται ενας διορισμενος?Αργει οπως τους αναπληρωτες?Λένε ότι ο πρώτος μισθός μπαίνει από 15 έως τέλη Οκτώβρη αναδρομικά.Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά συνήθως οι νεοδιόριτοι πληρώνονται μέσα στο Νοέμβριο (μέχρι τα μέσα το αργότερο) αναδρομικά βέβαια από την ημερομηνία ανάληψης. Μπορεί όμως να υπάρχουν διαφορές λίγων ημερών στο χρόνο καταβαλής του πρώτου μισθού από διεύθυνση σε διεύθυνση.